שווי של שטר ישראלי

13245

New member
שווי של שטר ישראלי

כמה שווה שטר של חמישים שקל ישן של בן גוריון עם שתי ריבועים ירוקים

beni165

New member
שלום 12345

השטר הנ"ל נחשב נדיר, כלומר במצב חדש לחלוטין מאד קשה להעריך אותו, תלוי בתנודות השוק. יש ברשותך שטר כזה? בני

kingshlomo

New member
מה הכוונה של ריבועים ירוקים-טעות?!

או מה?.....איך הגיעו לשם הריבועים??.....

astrok

New member
שלום שלמה המלך...

שמי תמיר ואני אספן בולים בן 13 מת"א, ואני די מתעניין גם במטבעות. אשמח לדעת איך הגעת לפורום. ספר לנו על כך... תמיר.

kingshlomo

New member
שלום גם לך תמיר

קוראים לי דורון ואני בן 17 התחלתי לאסוף שטרות כמוך מגיל 13.... והיום יש לי 2 אלבומים מלאים עד 0 מקום בשטרות מכל העולם.... השטרות בחיים לא יגמרו....יש לי יותר מ- 600 שטרות.... מ- 56 מדינות... וכ- 200 סוגים החלטתי לפני שנה לפתוח אלבום חדש (השני) ולהשקיע כסף וזמן רק בכמה ארצות בתקווה להשיג את כל הסדרות של אותה ארץ... בחרתי באירן- עיר מוצאם של ההורים שלי שיש לי רק מישם יותר מ-50 שטרות ב-6 סדרות.... בישראל כמובן שחוץ מהשטרות של קום המדינה כלומר פלסטינה חסרים לי 6 או 7 כדיי להשלים עד היום.... אני מתכוון בחודשים הקרובים להוסיף עוד 2 ארצות לאלבום השני שיש לי מהם המון שטרות....האחר איטליה והשני אני עדיין בספק אם להכניס את טורקיה או לא..... אם יש באזור תל אביב אספנים שמעונינים להחליף או סתם לראות..... אני ישמח.... -הגעתי לפה דרך תפוז....אני גם בפורם של כבאות ומניעת דליקות וחבשתי שאולי אני יוכל לתרום גם פה חלק.... יום נעים לכולכם!!!!

beni165

New member
שתי ורסיות מיוחדות

של השטר, אחת עם שני ריבועים ירוקים בצד האחורי (לא של בן גוריון) והשני עם ארבעה ריבועים קטנים. בנוסף יצא שטר של 100 שקלים מאותה סדרה (עם ז'בוטינסקי) עם שני ריבועים או פסים חומים. (היחידי שיש לי מתוך השלושה). אין לי פרטים נוספים על למה וכמה, אני מנסה לברר...

astrok

New member
היי דורון

רובנו מהפורום מהמרכז. אולי תביא קצת מהאוסף למפגש הפורום שיהיה לנו, בסוכות במוזיאון הילדים בחולון. אם ברצונך לקבל הזמנה, שלח ל"אבא של נועם" - אריק, מסר עם פרטיך, ותקבלה בדואר. שיהיה יום נעים@! תמיר. ורק לידע כללי - אני אוסף בולים וטלכרטים של ישראל ושל חלל.

למעלה