שווים? שווים!

שווים? שווים!

שיחה מעניינת שהייתה לי הערב,סוף סוף מעניינת ואחרת, ולא רק "בת כמה ומאיפה? או לא עלינו "שפחה/זונה תרדי על ארבע..." שיחה מרגשת בה חשתי שניצב מולי אדון ראוי, איש חכם, מנוסה, חד ומשעשע, איש שעורר בי את התחושות, הסקרנות, את ההתרגשות הראשונית והחדות הזו בהחלטה מה אני עונה, כיצד לנסח וכו'. אני כנראה הכרתי אותו בעבר (לפחות בניק בפורום) אולם איני מצליחה לדעת מיהו, יהיה עלי לנסות לגלות זאת כנראה, או שהוא יחליט לגלות לי, בינתיים הוא השתעשע בכך שלא סיפר לי... הרבה זמן חלף מאז מצאתי שיחה אישית של הכרות, שהעירה בי את ערגה האמיתית, שחשה בנוכחות מאסטר ראוי מולה, שיכולה לזהות את התמסרות הכוחות בינינו, אותה דינמיקה עדינה של התחלה מסקרנת.... השיחה הזו אמרה לי בעצם, ולא חשוב מה יהיה העתיד לבוא, שאחרי הרבה זמן בו התלבטתי - כן קיימת בי עדיין אותה ישות בדס"מית המחפשת לה אדון ראוי ובן זוג נכון לה. חששתי שהיא הלכה לה. אני חושבת שהפתעתי אותו אולם מצאתי עצמי מגדירה אותי כשווה לו. אני חייבת להיות שווה למי שיהיה אדוני. אם אני "נשגבת" ו"מעליו" הוא אינו ראוי לי. אם אני "נחותה" ממנו, אני איני ראויה לו. אם אני איני נחותה אולם הוא אוטומטית חושב שבהיותי אישה או נשלטת אני נחותה, הוא אינו ראוי לי. רק כששנינו שווים, רק אז יהיה נכון לבחור ולהחליט ולהעביר לו את הזכות והכוח. ואז אהיה תחתיו, שווה לו אולם תחתיו, והקשר לא יהיה שוויוני אולם יהיה הדדי. לילה טוב .

אייבורי

New member
../images/Emo49.gif

אינני יודע אם המסקנות נכונות הן כנראה נכונות עבורך בכל מקרה שיהיה במזל טוב.

Master Stav

New member
ערגה ....................

מז טוב .....שמחתי לקרוא אהבתי את הקצב בדברים שכתבת המסיקה ....נעימה לי

הדגש היה על תודה רק שלגמרי מוקדם מדי לברך....

תודה אייבורי וסתיו רק ש... בהחלט מוקדם לברך לא? אמנם למצוא שיחה טובה בימינו זה גם סיבה לברך ואולי לזה כיוונתם, אולם היה נשמע לי כאילו בעינכם אחרי שיחה אחת בצאט זה כבר סימן ל"מזל טוב" של הנה מצאת? זו לא מציאות קיימת בעיני... ויש עוד המון דברים שיש לבדוק להתקדם ולהרגיש לפני שאקרא למישהו "אדוני"... כנראה שבתאורי את כל השיחה והתחושה שהיא העלתה בי החמצתי להדגיש את מה שהיה חשוב בעיני. רציתי את חוות דעתם של אנשי הפורום דווקא על הסוף של ההודעה שלי. טכנית - לא הצלחתי להדגיש רק את המשפטים העיקריים וחבל. (ההדגשה פשוט לא עבדה לי משום מה) שווים ורק משם.... - זה עיקרו של המסר. מה דעתכם?

אייבורי

New member
אני חושב

שכל פעם שמוצאים איש שיחה זה סימן למזל טוב. לא הייתה כוונה שהנה את עוד שניה מתקלרת למופת. אני חושב שממקום של שווים יש משמעות עמוקה יותר לנתינה. אז הנתינה שלך היא מבחירה ולא מחולשה והיא בעיני שווה יותר.

שמחה שכך אתה חושב

ועכשיו מבינה טוב יותר את התגובה שלך...

Master Stav

New member
כיוונת נכון

מצאת איש שיחה שכיף לך איתףו שאינו עוסק במשחקי כוח ו/או מנהיגות על מדינת הגמדים זה לא שווה מזל טוב ?

מציאות עגומה אהה?

ששווה לברך מזל טוב על עצם שיחה טובה... אחרי עוד קריאה, איני בטוחה כלל שהוא איש שאוכל אי פעם להתמסר לו. אולם העוצמה ששידר ונועם השיחה, ואולי דוקא כן היו שם משחקי כוח אולם במינון או בכיוון שחשבתי שנכונים, היו אכן משהו מרענן מאוד
......

G I R L P

New member
ערגה

אני מבינה אותך מאודדדדד. בתור אחת שקיבלה כל הזמן פניות בסגנון רדי על 4 כלבה חמה, מה המצב וכדומה.... אני יכולה רק לומר לך שאפילו שיחה טובה, וירטואלית או לא, יכולה להביא מצב רוח טוב. וזה לא משנה מה היה או אם הוא יהיה האחד שתתמסרי לו, או אם בכלל תפגשו... עצם זה שנהנת.... אני שמחה. אל תנסי למצוא צידוקים לכל דבר פשוט להנות. מתי אני רואה לך?...גרררררררררר

יכול לקוות רק

שאם יהיה יום שאפנה למישהי בצורה כזו של "כלבה רדי..או כל דבר בסיגנון" היא תהיה מספיק חזקה לפגוש אותי ולסרס אותי!! ואלה שפונים ככה..אני ואולי עוד אבל בנתיים אני.. חושב שגם בעצמם הם לא יכולים לשלוט ויכולים להסתדר רק עם סמרטוטים לא רוצה לחשוב על אף לא אחד בתור נחות ממני כמו שלא חושב שיש רם ממני יש כאלה שיודעים יותר ממני ויש כאלה שאני יודע יותר מהם זה לא עושה אותי לפחות או יותר טוב מה שכן יכול לעשות אותי זה להיות ב ן א ד ם ולא אדם בהצלחה לך מכל הלב

מקבלת

אני מצטרפת לאבחנה שלך ולא חושבת שאני רמה או נחותה מאחרים. ישנן נקודות השוואה רבות שניתן לבצע מעבר לרמות ידע אולם לא לזה ולא להן כיוונתי. הניסוח או ההשוואה הייתה לצורך ההסבר מדוע לא יכולה להיות שום נקודת מוצא טובה יותר מאשר שוויון. אתה פשוט צודק.

למעלה