היום הוגשה תביעה ייצוגית בעניין .. ע"י מורה ממין זכר .
ת תשרי1 New member 28/8/06 #17 שוויון בשכר ומה תאמר על כך שמלכתחילה שכר הגברים גבוה יותר מזה של הנשים על אותה המישרה, גם במערכתהחינוך?
שוויון בשכר ומה תאמר על כך שמלכתחילה שכר הגברים גבוה יותר מזה של הנשים על אותה המישרה, גם במערכתהחינוך?
ל לימונ דה New member 28/8/06 #18 ../images/Emo45.gif תומכת בשי גרין יש הרבה חוקים ותקנות ענתיקות, שמעוגנים במוסכמות חברתיות ענתיקות. זה רק אחד מהם.
../images/Emo45.gif תומכת בשי גרין יש הרבה חוקים ותקנות ענתיקות, שמעוגנים במוסכמות חברתיות ענתיקות. זה רק אחד מהם.
א אקסייטרית New member 28/8/06 #19 שי אסף- מנהל כספים בחברה בה אני עובדת ומכפיל את השכר שלי, הוא באותו המעמד ובאותה הקטגוריה לי... למי אני אצעק בדיוק.? לראש ממשלה שמועל? לשר שאונס? לח"כ שעושק? לבוס ? לאיזו אפליה מתקנת אתה מתכוון בדיוק? אין שווין ולא יהיה..
שי אסף- מנהל כספים בחברה בה אני עובדת ומכפיל את השכר שלי, הוא באותו המעמד ובאותה הקטגוריה לי... למי אני אצעק בדיוק.? לראש ממשלה שמועל? לשר שאונס? לח"כ שעושק? לבוס ? לאיזו אפליה מתקנת אתה מתכוון בדיוק? אין שווין ולא יהיה..
ל לימונ דה New member 28/8/06 #20 אולי אין שוויון אבל בינתיים כדאי לא לציין שמות של אנשים שעובדים איתנו, ונתונים לגבי שכרם. מסכימה איתי?
אולי אין שוויון אבל בינתיים כדאי לא לציין שמות של אנשים שעובדים איתנו, ונתונים לגבי שכרם. מסכימה איתי?
א אקסייטרית New member 28/8/06 #21 ) חיסיון ....?? שיהיה... הוא ישמח לקרוא את הנתונים האלה כאן, למרות שנדמה לו תמיד משום מה שאני עוקפת אותו בגדול )
) חיסיון ....?? שיהיה... הוא ישמח לקרוא את הנתונים האלה כאן, למרות שנדמה לו תמיד משום מה שאני עוקפת אותו בגדול )
ל לימונ דה New member 29/8/06 #28 אחול שלוקי משתלם ../images/Emo6.gif מורים מרווחים הרבה ===> משתלם לעבור להוראה מורים לא מקבלים הטבה של משרת אם ===> משתלם לעבור ניתוח לשינוי מין
אחול שלוקי משתלם ../images/Emo6.gif מורים מרווחים הרבה ===> משתלם לעבור להוראה מורים לא מקבלים הטבה של משרת אם ===> משתלם לעבור ניתוח לשינוי מין