שווה ?

pointOview

New member
שווה ?

אני קונה מכשיר בן 4 חודשים מדגם iPAQ 1910 כולל עברית וקייס מתכת ב-1100 שקל, הוא נראה חדש, כדאי ? והאם יש איזה בדיקה מומלצת לפני הרכישה ? או איזה טיפ לאיזה דברים לשים לב וכאלה... תודה אנשים !

2cookie

New member
1. שרשר את השאלות שלך אחת לשניה!

2. לא שווה.. ב900 שקל כן שווה.

ron20

New member
../images/Emo26.gif

1. כמו שקוקי כתב - שרשר שאלותיך (יש לך כבר שאלה בעמוד הראשי) 2. לדעתי עם המכשיר במצב טוב, זה שווה ... עברית עולה כמו עברית, קייס ממתכת עולה כ 200 ש"ח ... נשמע לי מחיר הוגן - (אם הוא במצב טוב) לגבי הבדיקות - היכולת שלך מוגבלת - ולא תוכל לעשות בדיקה ברמה של מעבדה - מה שאתה כן יכול לבדוק הוא: - ויזואלית - שלמות המכשיר, מכות, חלקים חסרים וכו - כפתורים - בדוק שכל הכפתורים עובדים ... - בדוק ששומעים באזניות - בדוק שהמסך שלם ומגיב לסטילוס בכל חלקיו - בדוק שהרמקול החיצוני עובד - סוללה - טען את המכשיר לפני הבדיקה, וראה אם יש נפילות קיצוניות תוך כדי עבודה (בדוק את המכשיר ב"מאמץ" כלומר מדיה פלייר פתוח + תאורה מלאה) - בדוק שה IR עובד מקווה שכיסיתי הכל, בכל מקרה - זו לא בדיקה מושלמת, הכי חשוב זה האדם שעומד מולך ...

pointOview

New member
אין בדיקה שמוציאה לוג ?

ויזואלית הוא נראה חדש, יש לו גם מדבקה שאמורה להגן על המסך... אני אשתמש בטיפים ואבדוק הכל, תודה. * בקשר לפורום ונהליו, תודה הפנמתי.

mikeoreli

New member
לדעתי, כדאי

אם המכשיר אכן במצב טוב, כדאי מאוד. המכשיר הוא מדור קודם ולכן אי אפשר להרחיב אותו כי יש לו רק SD והוא לא תומך בשרוולים אבל במחיר כזה שכולל עברית ונרתיק קשיח ומגן מסך, לדעתי שווה ביותר, לא תמצא מכשיר עם ביצועים ותוספים דומים במחיר כזה, ואם אני לא טועה, תעמוד דווקא די טוב בתקציב שלך – 1000 ש"ח. רק שתי הערות : 1. תשאל את המוכר למה הוא מוכר מכשיר בן 4 חודשים, ובעוד במחיר הפסד ממשי של כמה מאות ש"ח ? 2. ראיתי שפרסמת למכירה את הפאלם שלך ב800 ש"ח ולדעתי זה מאוד יקר, אתה יכול לקנות פוקט פיסי ופאלמים עם יכולות יותר גבוהות ביד שנייה באותו הסכום.

pointOview

New member
כן אבל..

עשיתי קצת סקר קטן וראיתי שיש אנשים שמוכרים מכשירים "ערומים" ב-900 אז כשאני מוכר את אותו מוצר כלל תוספות אני מרגיש נח ונדרש לבקש מחיר כזה. בקשר למוצר, יש לי ספק קטן בגלל שהוא מדור שלא יכול להתפתח לשרוולים כי סך הכל אני לא יודע מה יבוא לי עוד שבוע עם הקצב שמתפתחים פה העניינים...

ron20

New member
../images/Emo26.gif

בתחום המחירים האלו המכשירים היחידים שתוכל להתפתח איתם בשרוולים יהיו 3600 או 3700 או 3800 יד שניה... אני ממליץ לך לראות להחזיק ביד ולנסות להכניס לכיס אחד כזה עם שרוול, לי זה תמיד הוריד את החשק ... רוב ההרחבות היום הם על בסיס אלחוט, או כרטיסי הרחבה (CF,SD) - ה 1910 לא תומך ולא יתמוך בכך ... אבל בתקציב של 1000 קשה לקבל מכשיר קו ראשון,ובטח שלא עם עברית ועם קייס קשיח ...

pointOview

New member
אין לו אופציה להתחבר באמצעות..

פלאפון ? (או שזה לא קשור..)

pointOview

New member
אז סבבה נראה לי...

אם יש לו אופציה אז זה לא יגביל אותי בעתיד... אחלה תודה, אחזור לספר לחברה מה קורה איתו ! שוכרן !

pointOview

New member
נרכש !

אני רוצה להודות לכולכם בלעדיכם לא הייתי מגיע עד הלום... כל מקרה רק קבלתי אותו אני בטוח אציק בשאלות מפגרות לאורך סוף השבוע הבא עלינו לטובה...

mikeoreli

New member
תתחדש

לגבי שאלות "מפגרות" אין בעיה, רק לפני זה נודה לך מאוד אם תסתכל בשו"ת.

ron20

New member
../images/Emo65.gif מברוק ../images/Emo70.gif תתחדש ...

1910 + עברית + נרתיק קשיח ב 1100 ש"ח ... זו עסקה טובה והוגנת ...

pointOview

New member
הנה זה מתחיל...

יש אפשרות לייבא את כל יומן והתאריכים ששמורים לי שם שנתיים אחורה מהפאלם לפוקט ?

ron20

New member
בדיוק נכנסתי לדקה....

אז תשובה מהירה ... תלחץ פעמיים על calendar ב ActiveSync... ותגיע למסך אפשרויות בו תוכל לבחור בכמה אוצפיות של סנכרון פגישות כולל סנכרון כל הפגישות ...

pointOview

New member
מממ... כנס עוד דקה...

לא הבנתי איך הפוקט אמור לקרוא או לייבא את היומן מהפאלם ?

pointOview

New member
מישהו בטוח ?

אני עומד למכור את הפאלם כך שאני צריך די למהר עם זה, מישהו יודע באמת איך מסנכרנים\מעבירים (לא משנה איך) את היומן מפאלם לפוקט ? (ואם אפשר תשובה מעמיקה יותר שיהיה ברור למתחיל כמוני) ואם אתם בשוונג, יש לי גם רשימת טלפונים ארוכה... * איזה מגניב הוא ! חבל"ז... אני מבסוט !

2cookie

New member
סינכרון של הפאלם עם אאוטלוק

בעזרת התוכנה pocket mirror, ואז סינכרון של הPPC עם אאוטלוק.

למעלה