אני מתה על השיר הזה.. http://youtu.be/Vc5qoVXfxGk
S superman1234 New member 1/3/14 #13 המשך..... Fleetwood Mac - Go Your Own Way - 1977 Fleetwood Mac - Go your own way Live 1979 בשתי הגירסטות, שווה להתבונן במיוחו במתופף....
המשך..... Fleetwood Mac - Go Your Own Way - 1977 Fleetwood Mac - Go your own way Live 1979 בשתי הגירסטות, שווה להתבונן במיוחו במתופף....
א אודרי11 New member 1/3/14 #17 תגיד סופר... למה אתה מפריע לי לשמוע את אבי טולדנו עם הורה שלו ברדיו? סתאאאאם אחלה ...תמיד אהבתי את בון ג'ובי
תגיד סופר... למה אתה מפריע לי לשמוע את אבי טולדנו עם הורה שלו ברדיו? סתאאאאם אחלה ...תמיד אהבתי את בון ג'ובי
S superman1234 New member 1/3/14 #32 ו.... https://www.youtube.com/watch?v=ev_XPaakW9Y The Beatles - "Things We Said Today"
ש שרונהה New member 1/3/14 #36 סופרמן איזה יופי של שירשור פתחת יקח לי זמן להקשיב לכל השירים, אבל נהדר שיש פה שירשור מוזיקה. תענוג
פ פידליטי New member 1/3/14 #23 החלטת להשמיע לנו את כל הפליי ליסט שלך? שירים מאוד יפים, I wouldn't guess you had it in you היום האביבי הזה בלבל לך את החושים!
החלטת להשמיע לנו את כל הפליי ליסט שלך? שירים מאוד יפים, I wouldn't guess you had it in you היום האביבי הזה בלבל לך את החושים!
S superman1234 New member 1/3/14 #28 ת'אמת....היה כאן איזה שרשור על דיכאון. הופתעתי לגלות שכל כך הרבה אנשים מפורום חמישים חשים בדיכאון מידי פעם. אז זוהי תרומתי ..... שירים במקום פרוזאק.....(יותר טוב אפילו מאפלטון). והכי חשוב - היכולת שלך להכיר אנשים דרך הרשת לוקה בחסר. אני נשמה טובה !!
ת'אמת....היה כאן איזה שרשור על דיכאון. הופתעתי לגלות שכל כך הרבה אנשים מפורום חמישים חשים בדיכאון מידי פעם. אז זוהי תרומתי ..... שירים במקום פרוזאק.....(יותר טוב אפילו מאפלטון). והכי חשוב - היכולת שלך להכיר אנשים דרך הרשת לוקה בחסר. אני נשמה טובה !!
פ פידליטי New member 1/3/14 #33 טוב, אז שירי אהבה ממש מכניסים אותי לדיכאון. דכאון נעים כזה, מזוכיסטי. מסכימה איתך שהכי טוב שירים במקום פרוזאק. נשמה טובה..נו, לא צריך להגזים. הילד הרע שבך אוהב גם הוא להתפרץ.
טוב, אז שירי אהבה ממש מכניסים אותי לדיכאון. דכאון נעים כזה, מזוכיסטי. מסכימה איתך שהכי טוב שירים במקום פרוזאק. נשמה טובה..נו, לא צריך להגזים. הילד הרע שבך אוהב גם הוא להתפרץ.
א אודרי11 New member 1/3/14 #34 החזרת אותי לימים שה MTV היה דלוק המון שעות ביום....אחלה מוזיקה ...תודה סופר, מי צריך כדור כחול ורוד או סגול עם שירים כאלה...
החזרת אותי לימים שה MTV היה דלוק המון שעות ביום....אחלה מוזיקה ...תודה סופר, מי צריך כדור כחול ורוד או סגול עם שירים כאלה...