שווה ראיית הניסתר

שווה ראיית הניסתר

דורון ארמוזה תושב חולון הוא דורון "ידי אור". הילר ומתקשר דור שלישי למתקשרים. רבים מעידים על כוחות הריפוי והתקשור של דורון אך הוא זוקף זאת לקדוש ברוך הוא, למלאך גבריאל ולרבי מילובביץ'. ניחנתי ביכולות ראיית הנסתר והריפוי בדרך של תקשור עם מלאכים והעברת המסרים עוד מגיל ילדות. במשך 7.5 שנים בהן שהיתי בארה"ב עסקתי במאגיה שחורה בה התמקצעתי וצברתי הון רב. נענשתי ושילמתי ב-12 שנות עקרות. בשנת 1986 הגעתי לביקור אצל הרבי מילובביץ' ואז חלה תפנית עיקרית בחיי, הרבי מילובביץ' ברך והדריך אותי לבאות. נטשתי את דרך המאגיה השחורה בה התמקצעתי, חזרתי לארץ ישראל בה הכרתי את אשתי, גרושה עם שני ילדים והבאנו יחד לעולם שני ילדים משותפים. מאז המפגש עם הרבי אני משתמש בידע הנרחב שרכשתי על מנת להילחם לפרק את המאגיה השחורה ולעזור לאנשים שנפגעו מכך. בין מטופליי אנשים שלקו באירוע מוחי והחלימו לחלוטין, נשים עם קשיי פריון שנקלטו להיריון, לאחר טיפולי הילינג בהם אני מעביר אנרגיות של כוחות שמיים אל מטופליי, רווקים ורווקות שנישאו ועוד... מעבר לטיפולים הרוחניים אני מייעץ בכל תחומי החיים כגון: זוגיות, אהבה, פרנסה, טיהור בתים ועסקים, התרת עין הרע קללות וכישופים. עם לקוחותיי נמנים מפורסמים מעולם הבידור, ח"כים, אנשי תקשורת, ואנשים מכל שכבות העם. אני ידוע כשומר בקנאות על צנעת הפרט. הופעתי בתוכניות טלוויזיה בערוץ בשני ובערוץ החיים הטובים.כמו כן אני מגיש מזה כשנה תוכנית קבועה בקו המומחים ברדיו 103fm וברדיו 104.5fm בתחום המיסטיקה. סדנאות, הרצאות חוגיי בית וערבי מיסטיקה המונחים על ידי מתקיימים בכל רחבי הארץ על פי תאום הזמנה מראש.

למעלה