שווה צפיה

9ball master

New member
שווה צפיה ../images/Emo70.gif

אם רציתם לקבל מושג איך מייצרים מקל ביליארד אז תלחצו
כאן
הסרטון לוקח אותכם לסיור במפעל של אחת מיצרניות מקלות הביליארד הגדולות בעולם - McDermott תוכלו להבין למה מקל טוב מתחיל במחיר של $200 לעומת מקל של 300 שקל תהנו...

Slick Pulla

New member
יופי של כתבה

היה מעניין לצפות. למי שעדיין לא צפה מומלץ לצפות בסרטון שאוכו בסה''כ דק'. 9ball master תודה

drums123

New member
מדהים! אם אני הייתי מקצוען הייתי מש

לם מחליר טוב מאוד בשביל כזה מקל. שגיא, בזאת אני חייב לציין, אני אמנם לא כותב הרבה אבל עוקב, ואתה עוש פה עבודת קודש! באמת, אני ממש שואף לאיכות והתקדמות אמיתי של ספורט הסנוקר והביליארד בישראל, עקב האוכלוסיה והיחס למשחק הזה במועדונים, אני חושב שאנחנו ניגרר עוד הרבה זמן עם רמה כזו נמוכה (לא שאני איזה תותח במשחק, פשוט שאני לא נהנה כמו שהייתי יכול להנות במועדון סנוקר איכותי בלונדון) קראתי את המאמרים וואללה אתה ממש מקיע ואני מודה לך בזאת בשם כל הפאסיביים. הראיון עם ציון היה ממש מרתק!

9ball master

New member
תודה רבה ../images/Emo45.gif

כיף לקבל פידבק שכזה... וכמובן שאתה מוזמן לצאת מהפאסיביות ולקחת חלק יותר פעיל. אני לא חושב שצריך להיות מקצוען על מנת לקנות מקל טוב ואיכותי, 99% מקהל היעד של יצרני ציוד הביליארד השונים הם שחקנים חובבנים כמוני וכמוך... רוב המקצוענים מקבלים ציוד בחינם מנותני החסויות כך שהחברות הנ"ל לא היו מתקיימות בלעדינו...

drums123

New member
כשיהיה לי כסף ויותר ניידות אני אכנס

למשחק ביתר רצינות (עניין של כמות זמן שמתאפשר לי לשחק) ואקנה לי מקל. כרגע אני מכור מת לסנוקר ועוקב אחרי האליפויות, אבל לא קל להגיע לרעננה מחור כמו זה שאני גר בו בלי לקחת מונית או לסוע עם המשפוחה..

jimi2219

New member
וואו , מדהים !

מאיפה אתה מוצא את כל הסרטונים האלה ? כמו כן , האם ניתן להזמין מקל כזה מהארץ ? הם עושים משלוחים לפה ? כמה בערך הוא עולה ? jimi

9ball master

New member
דרך אגב...

כל האלמנטים אשר משובצים לתוך העץ, מה שנקרא בשפה במקצועית - inlays לא קיימים בשום מקל שמוכרים בארץ
מה שאתם רואים בארץ אלו מדבקות שמדביקים על העץ לפני הגימור שייראה כאילו.... אם אתה מעוניין בלקנות מקל איכותי, אני יכול לעזור לך, תשלח לי הודעה פרטית בנושא

9ball master

New member
המקל...

הספציפי שאותו רואים בשלבי הייצור בסרטון, כבר לא מיוצר יותר אך עדיין ניתן להשיג אותו, הערך שלו קפץ בכ 30% מאז שהפסיקו לייצר אותו והוא שווה היום מעל $700

drums123

New member
איזה סוס!

איזה דברים מטורפים! הכוסיות אכן מרשימות למדיי

shai Eisenberg

New member
מקל מהחברה הזאת

להזכירכם, אני מוכר מקל של מק-דורמנט (החברה מהסירטון) במחיר נוח במיוחד. המקל עם GRIP עור וכולו בצבע חום שחור יפיפה מחיר 180$ ניתן לפנות אליי בטלפון 054-7995409 שי

Slick Pulla

New member
נצל''ש - סרטון נוסף

ילד שמבצע TRICK SHOT בצורה מושלמת. האם זהו אלוף העולם הבא התחום? http://j.b5z.net/i/u/2131775/f/poolkid.wmv הסרטון מופיע באתר של איגוד הביליארד והסנוקר והקישור נלקח משם.

9ball master

New member
ילד הפלא

לילד קוראים לנדון שאפט והסרטון הזה מאד ישן, היום הוא בן 12 או 13 ולאחרונה הוא התחיל לשחק בתחרויות מקצועיות, יש לו המון כשרון וביליארד רץ אצלהם במשפחה, גם האב וגם האח הם שחקני ביליארד. קבלו עוד סרטון של ילד הפלא מגיל קצת יותר בוגר

D j B a M b A

New member
תודה רבה על הסירטונים...!

אחי אם יש לך עוד סירטונים מהסוג הזה אני אשמח לראות אני אוהבת אות השטויות האלה...

D j B a M b A

New member
תודה אחשלו...!!

אני מקווה שהפורום הזה ייגדל ויהפוך לאחד המרכזיים... שסוף כל סוף התרבות בארץ קצת תתפתח...! הגיע הזמן

למעלה