לאחר שראיתי כמה סרטונים ביו-טוב. בחורה אחת נתנה רשימה של אנשים שהיא "היתה עושה" מכיוון שאנחנו א-מיניים ומין לא מענין אותנו, ואנחנו לא "עושים אנשים". איזה אנשים לפי דעתכם "שווים ציור" (כמו שהמבורגר היתה אומרת)?
היה שחקן אחד שהיה שווה ציור ובאמת ציירתי אותו (לא יצא טוב, לצערי). בחור מאוד יפה לדעתי. ממוצא יפני רק שתווי הפנים שלו לא היו ממש היפניות החזקות אלא יותר מעודנות שנוטות לתווים קצת מערביים: Tamayama Tetsuji הדוגמנית עמית מכטינגר, המדהימה - בהחלט ציירתי. מופיעה כבת ים בציור הענק שלי שלקח לי 10 שנים. היה איזה שחקן אחד שמאוד אהבתי איך שהוא נראה באיזה עיתון שראיתי וציירתי גם אותו כאחת מהאימונים הראשונים שלי בעפרונות צבעוניים (תלוי אצל אמא שלי). לא זוכרת מי הוא. אבל הוא שיחק כאינדיאנה ג'ונס הצעיר (האמת שבסדרה הוא לא נראה כזה מרשים, פשוט בעיתון תפסו אותה בצורה שהחמיאה לו מאוד). אני מניחה שיש עוד, פשוט לא זוכרת
את מי הייתי מצייר.... בגלל ששתיתי איזה 3 מוחיטו לרגל החג ג'וני דפ בראד פיט גאקט מרלין מנסון טרנט רזנור (Nine inch Nails) ליידי גאגא דייבי ג'ונס (בעיקר הדמות אבל כולל את השחקן ששיחק את הדמות) Cthulhu (רק בגלל שהוא נתן את ההשראה לדייבי ג'ונס) Sopor Aeternus (בן אדם מלא השראה) המבורגר (בגלל שאת מתאימה בתור דמות קומיקס/ סרט פעולה/ סרט אימה בתור הגיבורה שנשארת בסוף (סטייל הטורף)) ברטור (בגלל שאתה מתאים בתור דמות קומיקס) & כמה מהחברים הטובים שלי (בתור דמות ראשיות, אבל לא אותו סרט אימה שהמבורגר משתתפת בו) יש עוד אבל אני לא זוכר.....
לא לקחתי את "שווה ציור" באופן מילולי, חשבתי שזה המקבילה הא-מינית ל"הייתי עושה אותו", משהו כמו - "הייתי נכנסת איתו לקשר מחייב וארוך טווח", או "הייתי מתקרבלת איתו"
לגבי דייוי ג'ונס, אאל"ט, הוא כולו ממוחשב ואין שחקן שעומד מאחוריו (חוץ מהקול כמובן)
אז באווטאר, הסרט הסרט הכה לא מקורי שהוא בעצם קלישאה של "פוקהונטס בחלל", גרסת הוליווד, הסרט שעלות הפקתו הייתה יכולה להאכיל אומה קטנה והתוצאה הסתכמה בכמה פיצוצים גדולים וחתולים כחולים ולא משכנעים, הטכנולוגיה בו דומה למה שהשתמשו כבר ממזמן בסרטי "שודדי הקאריביים" המהנים יותר לאין שיעור? לא שיש לי דעה שלילית בנוגע לסרט המדובר או משהו.