שווה לשלוח עוד אחת? :]

שווה לשלוח עוד אחת? :]

אם לא תגידו לי- מבטיחה שלא אפגע...
אממ.. יש לנו פינה בפורום שמישהי מקשקשת משהו עם הכלי של הספריי ואנחנו הופכות את זה לדולי, לפי הדמיון שלנו. הנה מה שאני עשיתי
הזוג הימני הוא של ה"מומחים". והשמאלי של ה"מתחילים". בייס מאתר בשם פינקיז (pinkies).

לפי מה נקבעת הרמה?

כאן נראה שגם ה"מומחים" וגם ה"מתחילים" בעלי רמה דומה של פירוט ודיוק.

ככה-

אני לא זו שפתחה את הפינה ובכל זאת- אני מניחה שזה מחולק ככה כי: א. הקושי שבציור עצמו (יותר קשה לעשות שמלה מאשר מכנס וחולצה). ב. הקושי שביצירתיות שדרושה (בציור של המתחילים זה די ברור שיש חולצה ומכנס, במתקדמים- יש הרבה יותר מקום לדמיון, העיקר באיזור הנעלים) בדר"כ הפינה לא מחולקת לפי רמות אבל הפעם היא כן חילקה, ובכל זאת- לא משנה מה הרמה שהיא כותבת, זה יותר תלוי ביצירתיות ובכישרון של כל אחת. שמחה שהגבת:]

SCaToPHaG

New member
היוזמה בפורום שלכם מבריקה

והביצוע שלך מצויין. (למרות שגם אני אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של דוליז...)

תודה רבה:]]

דוליז הן דמויות וירטואליות, חלק יסתכלו עליהן כעל נשים (או גברים) אמיתיים- כלומר כציור. חלק- כ"דוגמן" - כלומר יעצבו עליו בגדים. וחלק כבובות. ממש בובות- כמו ברבי ובראץ וכד'. (אני משלבת בין אפשרות א' לב') את הדוליז מציירים בצייר או בפוטושופ ודומיו (אני משלבת בין שניהם, אפשר לראות את זה בקובץ שצירפתי) על בייסים - כלומר "גוף" ערום וקירח. אני לא מכינה בייסים, לכן אני לוקחת אותם מאתרים שמיועדים לכך, ונותנת קרדיט. אם יש עוד איזו שאלה אתה יכול לפנות אלי. אגב, מה משמעות התמונה בכרטיסישי שלך?

enbalush

New member
אוקיי

פשוט יש פער טכני מאוד גדול בין חלקות השיער למתולתלות, אני מבחינה לא בגלל שאני מתולתלת, זה פשוט בולט.

למעלה