שווה לראות

RoyBehar

New member
וואו

הבחור ללא ספק מהיר. ואתלטי. אם הוא ישאר בריא (וזה 'אם' יחסית רציני, לRB שקופץ ככה מעל תיקולים, בסוף זה תמיד נגמר לא טוב..) הוא יכול להיות כוכב גדול. רק שיישאר בריא. נכון שחלק מהמהלכים שם הם גם תוצאה של בלוקים מצויינים, אבל יש שם גם הרבה אתלטיות וכישרון. זה בעיקר עניין של כושר וconditioning בשביל שהוא יוכל לעשות את המעבר לNFL, שם הקפיצות שלו עלולות להסתיים על הגב כמו צב שלא יכול להתהפך..

avishaiam

New member
נושא פציעות הוא משמעותי לכולם

אפילו לליין התקפי... אבל לא ממש ראינו אותו "דורס" מגנים אלא רק מתחמק מעניין לראות אותו בליגה של הגדולים עם מגנים אתלטים לפחות כמוהו שמגיעים אליו מה הוא מצליח לעשות אם הוא מצליח לעבור דרכו או שעדיף שיפרוש לכדורסל...

Yo-man

New member
זה נראה כמו מאדן ברמת רוקי

אני לא ממעיט בערכו, הוא רץ אדיר, אבל היו שם כמה תיקולים שאני יכולתי לעשות... קולג'... לא משקיעים בהגנות כל כך.

orsher

New member
קודם כל תיכונים

דבר שני בלי להמעיט בערכך, לא היית יכול לתקל אותו. שים לב למהירות. אתה יודע כמה זה קשה לתקל מישהו מהיר. הזווית צריכה להיות די מושלמת כשאתה מול מישהו מהיר ממך. ושים לב גם לחיתוכים שלו. כמו שאומרים on a dime (50% לפחות שלא אייתתי את זה נכון
)

Yo-man

New member
איות מושלם - אבל הבחור שלך לא יגיע רחוק

עם שם כמו "מק-גוּפִי"

lgicher

New member
ועדיין

דיברת על זויות, אבל שחקני ההגנה לא יצרו אותן לעצמם. בשטח הפתוח עד כמה שאני יודע אתה מכוון את להגיע כמה מטרים ליפניו כדי שכשהו יגיע לשם אתה תיהיה שם לתקאל אותו, ושחקני ההגנה רצו לתקאל אותו. בלי שום קשר יש לו יכולות מדהימות, באיזה כיתה הוא

omrili77

New member
כתבה מעניינת על השחקן הזה (סאם מקגפי)

אפשר למצוא כאן. בכתבה מובאים עוד כמה קטעים מיוטיוב של הבחור. יש שם גם ציטוט של שחקן הגנה שמספר איך זה מרגיש לנסות לתקל אותו. אולי זה יעזור לענות על נושא הזוויות.

lgicher

New member
תודה על הלינק

אני לא אמרתי שקל לתאקל מישהו שצובר כ"כ הרבה מהירות במרחק כ"כ קצר אבל כשאתה משחק לא נכון אל תתפלא שלא יוצא לך

omrili77

New member
הבעיה פחות במהירות ויותר בזריזות

אתה יכול להגיע לפניו לאן שאתה חושב שהוא הולך, אבל הוא מספיק זריז כדי לחתוך לכיוון השני. שים לב שרוב המקרים שבהם כן מצליחים לתקל אותו (רק בקליפ הזה, כמובן. אני בטוח שהוא תוקל מספיק פעמים שלא מופיעות כאן) זה בגלל שהוא קופץ מעל מישהו (מה שאומר שהוא מאיט, וגם שומר על כיוון צפוי) או שהשטח לפניו פנוי (כלומר הוא לא מרגיש צורך לשנות כיוון) ואז תופסים אותו מאחור. יש כמה מקרים של מיקום ממש גרוע, אבל ברוב המקרים הוא פשוט חותך בזמן למרות המיקום.

omrili77

New member
עפרי\דורי או מישהו שראה אותו משחק עבור מישיגן

מוזמן לספר לנו איך הוא ברמת הקולג'ים. מבחינת מספרים, כרגע יש לו 3 TD ו-470 יארד בריצה ב-115 נסיונות ו-138 יארד עם TD אחד בתפיסה. מעניין שהריצה הארוכה ביותר שלו היתה ל-29 יארד, כנראה שקולג' זה עולם אחר.

Jerzet

New member
He's got skills

but you guys just check out his blockers. Most of the time, he only encounters initial contact on the second level. His linemen paste the linebackers and defensive line, and he's running through some massive lanes, there. Still, he's an amazing talent.

ofribecker

New member
הבחור מוכשר מאוד

ללא ספק יש לו כשרון ונראה לי שהוא יהיה ראנינגבק מוביל בקולג'ים בתוך שנתיים. כיום הקבוצה שבה הוא משחק (מישיגן) לא מאפשרת לו לבלוט יתר על המידה מהסיבה הפשוטה, שכל שאר השחקנים לא ממריאים. במיוחד ההתקפה. המון איבודי כדור, ליין התקפה לא יציב וקווטרבקים חסרי נסיון. לדעתי סאם מקגאפי כבר היום הוא שחקן ההתקפה הטוב ביותר במישיגן וולברינס. ראיתי אותו במשחק מול מיאמי (אוהיו) כשהייתי באן ארבור (שהיה סה"כ משחקו השני של מקגאפי בקריירה) וכבר תוך כדי המשחק אמרתי ליושבים לידי שהוא עוד יהיה הכוכב הגדול של מישיגן ושיש תקווה לשנים הבאות בשל כך. הוא צריך סבלנות, עד שכל הקבוצה תתפוש את השיטה החדשה של ריץ' רודריגז (אם הוא ישרוד אחרי העונה האומללה הזו).

modz0r

New member
קליפ יפיפה

גם מהלכים מדהימים שלו, וגם בלוקים מטורפים. קשה לי להאמין שהוא יעשה דברים כאלו בקולג', כי מאמנים יהרגו אותו אם הוא ינסה לקפוץ מעל מישהו. בקליפ היו 2 מקרים שמישהו פגע בו מייד אחרי שהוא קפץ מעל מישהו, והוא בקלות יכול להיפגע מדבר כזה, בין אם זה מהעובדה שהוא לא מוגן כשהוא קופץ, או בגלל שהשחקן המתקל יפגע לו ברגליים ויסובב לו את הצורה. מה שכן, כיף לראות אותו רץ.

למעלה