שווה לקרוא

B.Shokor

New member
כולנו חברים שלך אליאס יקר..

וחג חברים שמח ;))).. ---- בקשר לסיפור נפלאאא מאוד). ----

קלייר

New member
סיפור נהדר / בילדותי אבי סיפר לי

בילדותי אבי סיפר לי על כך,ויש מה ללמוד מזה,קל לפגוע אך קשה לשכוחאת הפגיעה כי החור שנותר בלב לעד ישאר,לכן לפני שמוציאים מילה מהפה חשוב על התוצאה כי ברגעי כעס המחשבה לא צלולה,נשום עמוק חשוב ,כי הפגיעה לפעמים בלתי הפיכה

ביילי_007

New member
איזה בדיוק העניין 21 ליוני 2001 זה

ב21 ליוני 2001, זה יום לתפילה לשלום העולם ולשלום עולמי. תראו את הקישור הבא...

בת-עמי

New member
זה נשמע כמו השטויות של הדוגמניות

``world peace`` באמת כדאי לכם להתעורר מהר מאוד מחלום השלום אולי מההזיה או העיוורות אתם כנראה לא רואים את המציאות או שרואים אותה אבל לדעתכם דם יהודי אפשר להשאיר מאחור כדי לכם כדאי מאוד להתעורר מהר כי כשמתעוררים זה לא נעים גם אני התעוררתי אבל זה היה מזמן וגם השמאלנים הגדולים מתעוררים אני רק צריכה לקבל אישור ממישהו ואוכל לכתוב כאן משהו על הקטע של להתפקח מאחלת לכם התפקחות מהירה ונעימה בת-עמי

בת-עמי

New member
לא אתפקח

כי כבר התפקחתי דבר אחד מעניין שרוב האנשים שמשנים את דועתיהם בזמן האחרון פונים ימינה

eliasys

New member
שינוי דיעה אינו התפקחות

שינוי דיעה יכול להיות לכאן ולכאן ובמקרה שלך הוא מסך שחור על העיניים ולא התפקחות. ואם אלה ששינו את דעתם, פנו ימינה. אז הם לא שמו לב שיש שם תמרור ``כביש חד סטרי``

קלייר

New member
התעוררת כנראה במקום אחר/כי העולם

זה גם אנו ולמרות הכל עוד נראה מי העיור החיי בעולם שלא קיים יותר מי,שלא חווה מה זה מלחמה לא יבין את השלום,אז מה את מבינה, על מה את מדברת,מה זה לגביך חיי האדם סיוט שמתעוררים זה עדין לא כזה ושאת תתעוררי נקוה שלא תחוי את הסיוט של התפקחות מהשטויות שאת מחרפשת פה היו ימים שדם יהודי היה הפקר בגרמניה,היום אין הפקר רק טיפשות של אנשים כמוך,כל דם הנשפך לשוא הוא הפקר ומי שלא יצטרף לעולם למען השלום באמת ישאר נאחור, בימי קדם ללא ראיה את העתיד

בת-עמי

New member
להצטרף לעולם של שלום למען שלום?????

לא אין שלום אין יותר אמונה בשלום שהתפוצץ לנו כבר בשתי אנטיפדות ``השלום`` הזה הורג אותו הסכם אוסלו המטופש הזה הורג אותנו אבל אתם מחנה השמאל אומרים קורבנות השלום או שזה שלום או שלא וזה לא

ביילי_007

New member
התפילה לשלום העולם...לא רק

התפילה לשלום העולם היא לא רק בין הערבים ויהודים. התפילה לשלום העולם - היא לא רק ברמה הבינלאומית, או לאומית - אלא גם ברמה אישית - אם לא תצעקי על אנשים, תעזרו לזקנים לחצות את הכביש, תהיו אזרחים טובים - זה גם המשמעות של שלום העולם. בנוסף שמירה על אמא אדמה - הרי ללא המשאבים של אמא אדמה - לא נוכל להתקיים.

קלייר

New member
רק רואים את חצר ביתם/ביילי לצערי

בסופו של דבר כמה יכולה האדמה לספוג,עינים להם ןלא יראו,אוזנים להם ולא ישמעו,זו צרת העם שלנו,תמיד אנו קודמים לכל

ביילי_007

New member
נתפלל גם בשבילם!! לשלום העולם

הדבר היחיד שאנו צריכים לעשות זה לעשות מעשה טוב, זה הכל. למען חברה אנושית טובה יותר, למען דורות הבאים.

קלייר

New member
ביילי יקר/עלם חן /יש מה ללמוד ממך

לחשוב גם על האחר בשעת צרה ולא לחשוב רק בעין צרה עלם חן -אתה כה מיוחד ויש הרבה מה ללמוד ממך ,גאה אני כי זכיתי להכיר עלם חמודות כמוך

קלייר

New member
נהדר ביילי/נתפלל שיפקחו עינינו

ראיתי כל הכבוד עלם חן,נתפלל שיפקחו עינינו לראות,שאפשר גם אחרת אולי יפתחו שערי שמים לשמוע זעקתנו,שרוצים אנו שלום ,על הארץ הקטנה שלנו ששבעה דם יזע ודמעות

למעלה