שווה לפחות תגובה...

Tatu4Taty

New member
שווה לפחות תגובה...

אני לא יודע אם כבר נעשה כזה דבר או לא אבל החלטתי לפתוח בלוג משלי והקדשתי אותו למכשפים ולניאו-פאגאנים בישראל בכלל ולקהילות מאגיה וכישוף ופאגאניזם בישראל בפרט... אז תכנסו.. לא נעשה שם הרבה עד כה אבל עם מעט הצעות יהיה אפשר לעשות הרבה... תודה לכל מי שהגיב לשאלה שלי וגם למי שעוד יגיב.. בנושא השאלה או הבלוג הוספתי קישור.

Tatu4Taty

New member
מה קורה לכם? תענו.. זה עד כדי כך לא

חשוב לכם? לפרוס קצת יותר מידע ברשת על הקהילה? באמת...

Tatu4Taty

New member
היומן נפתח

כדי לתת יותר ידע לקהל הנרחב בנושא המאגיה והפאגאניזם ולפחות לתת מושג כללי, לשלול את כל הסטיגמות שנוצרו על הנושא ולהפחית את הבורות. בבלוג מועלים בינתיים דברים שקשורים אליי אך עם זאת מעלים בעיות חברתיות שקשורות למאגיה, לדוגמא, הקטע האחרון עוסק בצרות האופקים שהממסד מעניק לתלמידים ובכך מונע מהם גישת חיים ריאלית פחות ופתוחה יותר לשונה, כלומר, גם לבני דתות אחרות (פאגאניות) ולדרך חיים שונה (מאגיה). אם תתנו לי הצעות ותעלו רעיונות לקטעים (כל יום יעודכן קטע) הקטעים יכתבו ככוללים בתוכם את קהילת המאגיה והכישוף וגם הפאגאנים בתפוז קהילות. אני אשמח לתגובת ואני חושב שהנושא חשוב מאוד. עופר.

jbu

New member
אולי פשוט תפתח אתר?

אני לא מבין את הבלוג הזה ונראה לי שיש סיכוי די טוב שלסטט ימחוק את זה כי פו זה פורום מאגיה וכישוף ולא פגניאזם, ואין לי מוסג מה לומר לך חוץ ממזל טוב!

Tatu4Taty

New member
אני לא מבין מה לא ברור פה?!

זה בלוג שמוקדש לשני נושאי - מאגיה ופאגאניזם. המטרה: לתת יותר ידע לקהל הרחב (ויש אותו בבלוגים) ולהעלות בעיות וסוגיות שונות ולכתוב עליהם קטעים שיופיעו בו. הרעיון הוא שתתנו הצעות ובכך נפתח את הידע לקהל שנמצא בבלוגים. בדקתי, ועוד לא קיים כזה דבר אז חשבתי שזה יהיה רעיון טוב וגם יתן מקום למחשבה על המאגיה כנושא חברתי וכללי.

למעלה