שווה למלא סכמ"ש!!!

CameronLine

New member
שווה למלא סכמ"ש!!!

בגלל שמחר יש לי בגרות, ואני לא יודע אם אני אעבוד, סביר להניח שכן, אז לא יהיה לי זמן כל כך, הסכמ"ש הוא בשבת ולא בראשון. תתבעו אותי. השבוע היה: קרה לי משהו טוב: קרה לי משהו רע: קניתי: הייתי ב: ביליתי עם: קראתי: צפיתי ב: שיר שנתקע לי בראש: עשיתי משהו משמעותי: גרם לי גאווה: כל השבוע חכיתי ל: השבוע אני מצפה ל: בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:

CameronLine

New member
והנה אני

השבוע היה: לא זוכר מה לגבי שאר השבוע, אבל בראשון ובשישי היה מהמם! קרה לי משהו טוב: הייתי בים עם נטע!!! קרה לי משהו רע: נפרדתי מהחבר שלי =\ קניתי: תיבת תכשיטים [שנראית כמו קופסאת אוצרות עתיקה כזאת], וקטורת! מלא קטורת! הייתי ב: ים, בצפר, בית, ומצעד הגאווה D: ביליתי עם: הקבילה המהממת שלנו :} קראתי: סיכומים בתנכס צפיתי ב: סרט של Allen Page שהיא זאת ששיחקה את ג'ונו, למי שלא יודע. שיר שנתקע לי בראש: It must have been love שמישהו יירה בי! עשיתי משהו משמעותי: אירגנתי גוש ביסקסואלי! גרם לי גאווה: לאחת הבחורות שקנו חולצה בדוכן, דחפתי גם פלאייר. היום קיבלתי ממנה הודעה בפייסבוק, מסתבר שהפלאייר ממש עורר אצלה משהו, והיא הודתה לי נורא. גם אם היא אחת בכל המצעד הזה, שקראה את הפלאייר ולא זרקה אותו לפח, אני יודע ששיניתי משהו :} כל השבוע חכיתי ל: מצעד הגאווווווהההה הרדיקלי D: השבוע אני מצפה ל: השבוע, מה יש השבוע? בגרות בתנכס >< בסופשבוע אני: צעדתי, צעקתי סיסמאות, דפקתי למישהו דגל בראש [אופס] שרפתי את הקרקפת [אבל לא את השאר, כי שמתי מקדם הגנה!] צילמתי המון, כמעט נרדמתי בבית קפה, ולומד, כביכול ><" רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: אדיר... פשוט אדיר....

PurpleFilth

New member
סתם כמה דברים שרציתי לחלוק

אפילו שאני לא נצמדת לשאלות. 1. היה אצלי אורח מהארץ. הוא התכוון להתחתן איתי (פחד אלוהים), אבל במקום זה העפתי אותו חזרה לארץ מוקדם מהמתוכנן. אז קמרון, עכשיו כששנינו צריכים ריבאונד, מה אתה אומר....? =] 2. הייתי בגן חיות. אני יודעת, גן חיות זה מעפן, אבל היה לי הרבה יותר כיף ממה שחשבתי שיהיה. ועם כל כמה שהיה כיף, דווקא הפינגווינים היו סגורים. אני אוהבת פינגויינים, הם כל מה שאני לא: מונוגמיים, קבוצתיים, ומצחיקים. חבל שלא יצא לי לראות אותם. 3. הייתי במצעד הגאווה כאן, באיזה עיר לא-חשובה בגרמניה. איך היה? היה דל. המצעד היה בסימן 'קידום סובלנות להומואים ולסביות בספורט'. מסר פושר, בעיר לא מאוד גדולה, וכמובן שאני הייתי הזכר היחידי לנראות ביסקסואלית שם. ועוד הייתי לבד, בלי להכיר אף אחדת. ובניגוד למצעד בת"א, ירד גשם (!!!). 4. כבר כתבתי הודעה משתפכת נורא ברשימתפוצה של פאנורמה (מה, עוד לא נרשמת?!), אבל אחרי שראיתי כל התמונות מהמצעד בת"א, אני חייבת להגיד את זה שוב: יאאאאאאא, איזה מהממותים אתםן!!!!!!!1 5. רציתי לחלוק: אדריכל ומוסיקאי לבנוני מסתובב בביירות ומדבר על מרחב, עירוניות, גרפיטי, והומוסקסואליות פמיניסטית.

CameronLine

New member
ואוואוואו כבר חתונה?

אנחנו בקושי מכירים

אוהדאדם

New member
עבר עוד שבוע? עוד פעם?!?!

מה הקטע הזה שנגמר שבוע כל הזמן? דברים רעים: נגמר הסמסטר. לא כתבתי פוסט בבלוג, בכלל. דברים טובים: השגתי קשת חדשה. נגמר הסמסטר. חגגתי יומולדת. קיבלתי טבעת כסף במתנה.

terrapin

New member
בלופ בלופ

השבוע היה: מעניין קרה לי משהו טוב: החלטות חשובות קרה לי משהו רע: חרדה קניתי: כלום, כה חתרני מצדי. הייתי ב: גליל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ביליתי עם: האחים הקטנים והשולטים שלי. קראתי: אני עדיין תקועה בדרקולה. צפיתי ב: רוזן מיידן ורוזן מיידן טראומנד שיר שנתקע לי בראש: אבאלה בוא ללונה פארק >< >< >< עשיתי משהו משמעותי: כאמור, החלטות חשובות. גרם לי גאווה: אמאשלי ובעלה הלכו לראות את המצעד XDDDD כל השבוע חכיתי ל: שינוי. השבוע אני מצפה ל: שינוי. בסופשבוע אני: רציתי לצאת אבל השתפנתי. רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: אעעעע

n1k7n1p8

New member
לא שנראלי שזה מעניין מישהו..סתם לכיף :)

השבוע היה: כיף עם באסה בסוף.. קרה לי משהו טוב: פעם ראשונה בחיי במצעד הגאווה D: קרה לי משהו רע: ההורים שלי גילו שהייתי במצעד וקיבלתי יותר מדי הטפות מוסר..|: קניתי: הרבה דברים לא בריאים כמו אלכוהול וסיגריות O= הייתי ב: ים, בצפר, שבועות במושב ובמצעד :) ביליתי עם: אחותי ועוד אנשים מגניבים =] קראתי: ראש 1 ^-^ צפיתי ב: "אישה יפה" בפעם המאה >< שיר שנתקע לי בראש: Adele - Set Fire to the Rain, זמרת מדהימה! עשיתי משהו משמעותי: הלכתי למצעד, אולי זה לא ביג דיל אבל זה די משמעותי בשבילי {: גרם לי גאווה: לראות מלא אנשים שמקבלים את עצמם ואחרים ולקוות שיום אחד אני אקבל את עצמי כמו שאני :) כל השבוע חכיתי ל: לצאת ממקום הזה שנקרא בית. השבוע אני מצפה ל: שיט >< בגרות בהיסטוריה בסופשבוע אני: טיילתי בת"א וביפו וצילמתי המון :) רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]: http://www.youtube.com/watch?v=gSHuXJ2ijjc

lily kane

New member
פעם ראשונה שאני אמלא את זה בזמן :)

השבוע היה: קרה לי משהו טוב: הייה יותר קולה מהרגיל קרה לי משהו רע: שמעתי את סבתא מצד אמא בוכה ואני יודעת שזה בגללי קניתי: סנדלים חדשות :) הייתי ב: בעיקר בבית ביליתי עם: אבא האמת קראתי: "טריטון" של סמואל דילייני והפסקה הזו היא הסיבה שהחלטתי לקרוא את הספר "ברון הלסטרום הוא מאהב מצוין, ואין פלא: כחמש שנים שימש זונה על הירח ושירת את הנשים שנזקקו לו. עם זאת, הוא מתקשה בהיבטים אחרים של היחסים עם בני אדם, ובעיקר סובל עקב כשלון מאמציו ליצור קשר עמוק עם האמנית שהתאהב בה, "העוקץ". האומנם רק באשמתו? כשהתברר לו שמקצת מכשלונו נעוץ בכף ש"העוקץ" מעדיפה נשים, דחפה אותו אהבתו העזה להחליף את מינו." צפיתי ב: האנטומיה של גרי, בתי חולים ואנשים מתים היא דרך מופלא להרגע שיר שנתקע לי בראש:http://www.youtube.com/watch?v=NgpcwYooLO0 summer of 69 עשיתי משהו משמעותי: לא התאבדתי גרם לי גאווה: המצעד הרדיקאלי כל השבוע חכיתי ל: לישון השבוע אני מצפה ל: קניית חזיות אלמנטרי וטסון בסופשבוע אני: רציתי לחלוק [שיר/כתבה/מאמר/קליפ/חוויה/תמונה]:http://www.youtube.com/watch?v=NgpcwYooLO0

למעלה