שווה לחכות

שווה לחכות

חברים, הייתי בישיבת ליהוק' ואני חייב להגיד שמסתמנת אחלה טלנובלה עם אחלה ליהוק. [אל תאמינו לכל מה שכותבים במקומות אחרים השמות שמפורסמים הם לאו דווקא נכונים, אבל אני לא נותן פה שמות עד שלא יהיה חתום, כי אז יכפילו את המחיר שלהם] אבל תהיו אופטימיים, לקחנו גם את ההצעות שלכם לתשומת הלב. יש משהו מצחיק בישיבות ליהוק, ניסיתי להראות את זה בטלנובלה בעמ. יושבים כל מיני אנשים וקוטלים שחקנים. באיזה שהוא שלב לקחתי את זה לאקסטרים, על כל שחקנית הכרזתי, אייכככס יש לה איידס..... או היא כבר בת שלושים זה מגעיל תעיפו אותה מפה, או היא לא רצתה לצאת איתי אני לא מוכן שהיא תשתתף..כולם היו בשוק. היה מאוד מצחיק. יהיה טוב בקיצור זה מאוד שונה מטב"ע... פחות מצחיק, יותר מותח. אבל מגניב. אני מקווה. כן אני יודע על המפגש אשתדל אבל לא מבטיח, עובד קשה. פרק ביום. לכו בשם השם אהבה

נאאאטלי

New member
היי דרור../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

מחכה כבר לטלנובלה הבאה ובטוחה שיהיה יפה
בהצלחה

MeItOsH

New member
../images/Emo153.gifבהצלחה בהמשך הדרך!../images/Emo118.gif

ואני בטוחה שזאת תהיה טלנובלה מעולה! [כל עוד אתה כותב אותה..
] ואני מאוד מקווה שתצליח להגיע למפגש!

תהיה בריא../images/Emo6.gif

חבל שיהיה פחות מצחיק, מאוד נהנתי מזה בטב"ע... אבל אני סומכת עלייך אם אתה אומר שיהיה טוב. יש פרטים שאתה כבר יכול לתת לנו? שם, עלילה, שחקנים שכבר סגורים חוץ מעפר ויהודה לוי?

sigal223

New member
ההערות שלך לשחקנים לא לעניין דרור

זה ממש לא מצחיק למה בת שלושים זה מגעיל ? מה זה העלבות האלה ? ולמה גברים בני שלושים זה בסדר ונשים לא ? מה זה השוביניזים הזה? חוץ מזה עשית מגיל שלושים איזה זקנים. אתה בעצמך כבר בן שלושים דרך אגב כל השחקניות שהכי מצליחות עכשיו גם בארץ ובעיקר בהוליווד עברו את גיל שלושים, אז מה הקטע הטיפשי הזה בכלל ? אם כך אז מלאני פרס, תמר קינן, ושרון מלכי וכו' צריכות להעלב ממך

sigal223

New member
דרך אגב יש שחקניות בשנות העשרים

שלהן שנראות כמו בנות 40.

אלו בדיחות!

הוא צוחק על הביקורתיות היתרה של מלהקים... מן הסתם אם הוא היה חושב ככה אז מלאני, גילת, שרון, אודיה וכו' לא היו משתתפות בטב"ע.

sigal223

New member
גם בתור בדיחה זה לא מצחיק!

עצם העובדה שצוחקים שהמלהקים כיביכול לא רוצים מישהי בת שלושים זה כבר מראה שגיל 30 יכול להראות זקן בשבילם. למה שלא צוחקים עליהם שגיל 20 נראה להם זקן כי הם אוהבים נערות בנות 14-19 ? אולי שיצחק עליהם ויגיד אוף לזאתי יש חזה קטן מידי זה לא מתאים, כי זה לא צחוק זה בדרך כלל המציאות

sigal223

New member
יש לי עוד בדיחות כמו: לזאתי אין

ויטמין P, זאתי לא עשתה טובות למפיק, זאתי לא דוגמנית שאין לה שום קשר למשחק, זאתי עם חזה קטן מידי וכו' והנה כתבה מוואלה שיכולה להתאים לנושא: http://zone.walla.co.il/?w=//829029

למעלה