הסתכלתי על הנתונים של אולארה ונדהמתי לגלות שיש לו פינישינג 17. הסתכלתי על שאר הנתונים וחשבתי שהוא יכול להיות חלוץ די סביר. חוץ מטכניקה נמוכה, אין לו חסרונות נוראיים שימנעו ממנו לשינוי עמדה. מצורפת תמונה עם הנתונים שלו. הייתם הופכים לחלוץ?
של חלוץ אם הוא סביר אז כדאי למה לא? וגם תלוי איזה חלוצים ואיזה בלמים יש לך וגם תלוי איך הוא משחק בתור בלם והאם יש לך מספיק בלמים להחליפו... תבדוק באימונים על st אם הוא טוב או לא...
של לנסות שחקן בעמדה אחרת אני פשוט שיחקתי רק בדמו אז אני לא זוכר ממש איך עושים את זה אני יודע שזה באימונים ויש אפשרויות ואחרי זה כתוב איך הוא בעמדה הזאת
מה יש לך להפסיד? הכי הרבה תמשיך להשתמש בו כבלם. יש לו משחק ראש ופיניש מעולה, הוא עגלה או משהו, ופלוס היתרון של התאקל הגבוה, הוא יכול להיות חלוץ מעולה בליגה שלנו.
לא בטוח שהוא יצליח להפוך לחלוץ, כנראה בגלל הגיל המתקדם שלו. ובלם הוא תמיד ישאר, רק מה אם הוא יהפוך לחלוץ ולא תשתמש איתו כחלוץ, זה יכול לעבור לו אחרי כמה זמן והוא יהיה שוב רק בלם. תנסה, אתה כבר תסתדר.
אני בטוח שברשימת העמדות של השחקן אין אפילו איזכור לעמדת החלוץ וזה מקשה על האימונים. לקח לי להפוך בלם למגן ימני חצי עונה, שמגן ימני היה כבר עמדה סבירה מינוס לאותו שחקן.