שווה להיכנס !

lili65

New member
שווה להיכנס !

אני ללירז, זוכרים המתמודד בגמר מת ליות ומחקה את הזמרת הגדולה מאיה בוסקילה. אז ככה............ ביום רביעי אני נפגש עם מאיה בוסקילה לצילום נדיר. אני כחיקוי שלה וביחד איתה, וזה עוד לא הכל זה יפורסם בעיתון ידיעות אחרונות ביום רביעי בעמוד האחרון של כותרת החג, אתם מוזמנים להגיב לאחר שתיראו את התמונה, כמובן שאני אומר לה שאני מתכתב בפורום, אים יש למישהו משהו חשוב שהוא רוצה שאני אשאל אותה הוא מוזמן לכתוב לאימל עד יום ראשון בערב מכיון ש אני גר באילת ואני יוצא לתל אביב מוקדם ביום שני. התמונה יוצאת בעקהות הגמר שמתקרב בתוכניתו של דידי הררי.

וואייי איזה כיףף לךךךך

תהנה כי אתה הולך לפגוש את המושלמתתתת אל תשכח להגיד לה מכל הפורום שאנחנו אוהבים אותה ומאחלים לה בהצלחהההה בדיסק החדש!!!!!!! וספיר זה ממש לא יפה מה שרשמת את רוצה שהיא עוד תחשוב שאנחנו רבים פה ?!!

יאאאא

איזה כיף לך!! תהנה!! תמסור לה ד,ש חם מהפורום!! והרבה נשיקות וחיבוקים מדיקלה!! היא תדע במי מדובר!! תגיד לה שאוהבים אותה ומתגעגעים!! ובהצלחה לך בגמר!!! מתי תשודר התוכנית איתך ועם מאיה?

החיקוי היה גדול

אל תשכח למסור לה ד"ש מאלעד23 המקורית זה הכינוי שלי והשם שלי זה אלעד והמשפחה קלימי

k a b o o k

New member
תהנה לירז../images/Emo13.gif

מסור למאיו'ש את אהבתנו, ובהצלחה רבה בדיסק החדש
תהנה (איך אפשר שלא?
), ושיהיה לך בהצלחה

פייי חלוםםם כייף לך!!

אתה תהנהה תהיה בטוחח.. ואממ בהצלחה בתחרותת.. וזה שאתה מחקה את מאיה זה כבר ניצחון אחד.. תמסור למאיה את אהבתנוו שאנחנו מעריצים אותה בטירוףף וברור שהצלחההה בהכלל!!

lili65

New member
לירז לנצמן

תודה רבה לכם על התמיכ, ביום שלישי הקרוב ניתן כבר יהיה לשלוח אס אם אס ואני מקווה שתצביעו לי ותשפיעו, דרך אגב ביום רביעי בשעה 14:00 אני מופיע בשידור ישיר בערוץ הילדים , ניתן לראות אותי שם להתרשם ולהגיב, אוהב אותכם לירז לנצמן החיקוי המושלם של הזמרת המושלמת . ביום רביעי הקרוב ניתן לראות אותי מצולם יחד עם מאיה בעיתון ידיעות אחרונות בעמוד האחרון של הכותרת ביייייייייי בינתיים

lili65

New member
לירז לנצמן

את האס אם אס יש לשלוח 2424 מועמד מספר 7 לירז לנצמן. מחר או מחרתיים אני יפרסם באתר את התמונה שצולמתי עם מאיה בוסקילה ואני אשלח לה את אהבתכם בפורום.

לירז

תגיד למאיוש שאני אוהבת אותה ועוד כמה ימים אני ודודה שלי שהיא מעריצה ענקית שלה הולכות להיפגש איתה ומקווה שזה לא ידחה כמו פעם שעברה ידחה=לא יהיה...

חחח כיף לך...

קודם כל אני ראיתי את החיקוי שלך ואתה פשוט תותח... וו תגיד לה שמלודי שוורץ שנפגשה איתה ביום הולדת שלה...עם הבגדים הלבנים מוסרת לך.. ד"ש חם חם חם ופול נשיקות ועם היא מוסרת לי משהו תגידי לי טוב
תודהה רבה רבההה ותהנהההההההההההההההההההההההה

למעלה