שווה לדעת

מצוטטת

New member
../images/Emo46.gif מה תודה

את מבינה עכשיו לאיזה מצב השרשר הזה מכניס לי...... הלך עלי התירוץ של... אין לי/יש לי
חלשה ב'מת יופי......

d a n i e l s 5

New member
מחייכת.....

וואלה לא חשבתי על זה...... ומאידך...אחת כמוני ......שנתקעה אין ספור פעמים ללא בטריה טעונה...... זה מידע שווה :) ובכלל את תמיד יכולה להשתמש בתירוץ....."אין קליטה באיזור" :))))))

מצוטטת

New member
ואת

תגבי לי........ זה בטוח...... עוד דרך של אופצייה לשביל הב{פ}ריחה...... רגע ה-bill בטח כלול בהמלצה , נכון?

ורד 3

New member
../images/Emo210.gifהנני כאן

מה שלומנו ? האם תרצי לקינוח סלט פירות....? אפרסמון+בננה+אננס+תפוח רק בלי
( באסה )....כולל מיץ ...סחוט טרי....

מצוטטת

New member
אהה....

completely pure...... איך הגענו לדילוג לקינוח מעניין אופו נעלמה העיקרית?

רק אתמול...

באיזו תוכנית טמבלויזיה,שמעתי מישי אומרת... "תקבל אותי ככה...pure me " נו...אני ראיתי לה...היא לא ראתה לי...וטוב שכך
ומי אחר בדילוגים פה העניין... זה בסדר לי להתחיל עם הקינוחה.

ורד 3

New member
בערך

שם נעוריי היה פיין-גולד....זה מתקשר לטהור אהה ... אבל אני לא אוהבת זהב ולא יהלומים....... אז נשארתי איש התקווה....(אין קשר ....)... מה לגבי המהלכים הפמיניסטיים .....ללכידתו של השועל ..המכוער ...שמו .... שמשון או יובב ...לא זוכרת..... .יש טקטיקות חדשות שאני צריכה לדעת ....?

מצוטטת

New member
../images/Emo3.gif

זו את שדילגת לקינוח אז תתמודדי עכשף לבד
אל תיערבבי לי ואותי כאן.... עם ג'וני the foX .... זו בכלל אופרה אחרת.....שהיא מינסת לסבך ת'אקורדים ~לדעתי~

שלי 9

New member
גם סלקום מתכחשים לעניין..:))

כשדיברתי איתם אחרי שניסיתי לעשות בעצמי (ללא הצלחה מסחררת:) חלק מהמלצותיו של ערסי..שאלה אותי המוקדנית..מי המליץ לך על הדבר הזה??? כמובן שצחקתי..וחשבתי להגיד לה..ערס לייט מפורום ג"ג אומר לך משהו?

למעלה