שווה לדעת

ערסlight

New member
שווה לדעת

עצות שחברות הסלולר לא מספרות לכם משום מה: 1. כאשר הסוללה עומדת להתרוקן ואין לכם מטען לחצו 3370#* ואז ראה איזה פלא !! הסוללה מתחזקת ב- % 50 אשר אגורים בסוללה למקרה חירום כזה. 2. לחצו 06# #* ואז יופיע לכם המספר הסידורי של הנייד, רשמו אותו במקום שמור !!! אם ייאבד הטלפון או ייגנב - תודיעו לחברת הסלולר שהטלפון נגנב וזה מספרו הסידורי, ואז הגנב לא יוכל להחליף SIM ולהשתמש בטלפון כלל וכלל.

הטיפ הגיע אליה מאוחר מידי...../images/Emo6.gif

נגמרה לה הסוללה למחשב.... יש בנמצא טיפ דומה לסוולה של המחשב??....

n o g a1

New member
משום מה

לא בכוונת תחילה לא בזדון חלילה או מטעמים כלכליים , חס וחסה החברות של הסלולר לא מספרות ללקוח כלום. משום מה... תעלומה.

ואותי מעניין לדעת...

א. אופו רשמת את המספר הסידורי
ב. איך תזכרי חו"ח במידה ויהיה צורך במספר הזה... אופו הוא....
של געגוע......

ב ד ר ך

New member
אחלה

טוב לדעת שייש אופציה של מקרה חירום לסוללה. אבל הקטע של המספר הסידורי נשמע לי תמוהה קצת. לחברות הסלולריות אין את המספר הסידורי של המכשירים של הלקוחות שלהם ????

קזה1

New member
טיפ טוב ../images/Emo51.gif

אולי יש לך משהו שיכול לשחזר לי מעל ל 300 מספרים שהיו אגורים לי בזיכרון?
הכל היה שם, אשראי ,קודים, סיסמאות ועוד ועוד ועוד יתקבל בברכה

ערסlight

New member
הערות נוספות

זכרונות כדאי לגבות למחשב ע"י כבל מיוחד. כבל של נוקיה [למשל] עולה כ-80 ש"ח וכדאי[!] לקנות בחברות הסלולר עצמן כי יש חיקויים שאיכותם ירודה. ההערות בראשית השירשור תקפות לכל החברות. ו... חיפושית! תרשמי את המספר הסידורי ביומן או בתיקית מחשב. נו באמת...

my sunshine

New member
../images/Emo41.gifאפשר גם

לגשת לחברה ולבקש שיגבו אצלם. הם מגבים ואפילו מדפיסים את כל הזכרונות. רק צריך לדעת שהם לא מגבים ליותר משנה.

בחיי שניסיתי../images/Emo7.gif

לא הולך היא אומרת לי שחייגתי מספר שגוי..... אמרתי לה ערס לייט אמר לי והיא בשלה....."חייגת מספר שגוי
"

קזה1

New member
המספר שחייגת ../images/Emo33.gif

הוחלף במספר חדש, נא עיין במדריך הישן

למעלה