שווה הודעה חדשה

אפילו שניים. מתי בארץ?

ושאלה - בסוף הכתבה כתוב שמובן למה נגנז התקליט - הכוונה היא לנסיבות שמסביב, נכון?

melancholy man

New member
מתי שאמזון יביאו לי ../images/Emo13.gif

אני לא חושב שהכוונה לנסיבות, אלא לטענות של "מבקרים", לא יפתיע אותי אגב אם מבקרי מוסיקה היום יחתכו את האלבום הזה; אגב, אם הוא דומה במשהו לגרסא שיש לי, מדובר באחד האלבומים הטובים בהיסטוריה (לא פחות)

כך חששתי...

תיארתי לעצמי שזה מתייחס לביקורות, אבל לא רציתי להאמין... אם יורשה לי לשאול, מאין לך הגרסה שברשותך, ואיזו היא? ואם פט-סאונדס הוא 100, כמה זה?

melancholy man

New member
כמה זה?

זה כמו החישוב של הציונים בבגרות, צריך להוסיף כל מיני בונוסים..., האמת אני לא נותן ציונים לאלבומים באופן עקרוני, בוא נגיד שכמו בפט סאונדס גם בסמייל ווילסון הגיע הכי קרוב שאפשר לאלבום המושלם, אבל מאחר ומושלם זה דבר אבסטרקטי שלא קיים במציאות (כמו "האמת" "המציאות" או "מדיניות הממשלה") תמיד אפשר להתקרב עוד. בקשר לגירסה שיש לי, כבר שלושים ומשהו שנה מסתובבות גירסאות של הדבר הזה ברחבי העולם, אחת מהן מצאה דרכה לדיסק הקשיח שלי, אם אתה מבין למה אני מתכוון

LOL...

"מאחר ומושלם זה דבר אבסטרקטי שלא קיים במציאות (כמו "מדיניות הממשלה")"... אהבתי מאוד... הבנתי למה אתה מתכוון באשר לדעתך עליו. בתור מי שמאוד מאוד מאוד מאוד אוהב את פט סאונדס, אני מקווה שהדיסק הזה יגיע אליי במהרה, ויתנחל לו בתודעתי כמה שיותר עמוק. דיסק קשיח, ודאי. למה מה זה דיסק גמיש?

melancholy man

New member
פלופי דיסק

(זה הכי גדול שמצאתי, זו כנראה הבעיה עם דברים שלא מצליחים להיות קשיחים)

חה חה חה ! ! ! וואי, כמה צחקתי...

מה זה? איך עשית את זה? בואנה, אתה משהו מיוחד... לא ייאמן... חה חה חה ! ! ! אחת ההודעות המצחיקות שראיתי ! ! ! חה חה חה ! ! !

HelterSkelter1

New member
אממ...

לפי מה שאני הבנתי, זה לא שווילסון גנז אותו כי הוא חשב שהאלבום לא מסחרי, אלא המפיקים או חברת התקליטים גנזו אותו, כי הם חשבו שזה לא מסחרי. חוצמזה שאר חברי הביצ' בויז לא השתתפו באלבום. אני גם שמעתי גירסא מסויימת של אלבום (היה לי על המחשב, עכשיו אני לא ידוע איפה היא) ומדובר בהחלט באלבום טוב, אבל עד כמה שאני זוכר הוא לא ממש הפיל אותי מהכיסא (מצד שני אני לא חובב גדול של פט סאונדס). הקיצר, צריך לחכות לגירסא הסופית, שתצא.

HelterSkelter1

New member
אהה, שכחתי משהו

לפי העטיפה שמופיעה בוויינט, מדובר בביצוע בהופעה חיה של ווילסון, ולא ההקלטות המקוריות. אני לא יודע אם זה נכון או לא.

ThePiper

New member
It's about time!!

בהחלט יצירת מופת. קצת שונה מפט סאונדס, אבל מיוחד בדרכו שלו.

למעלה