שווה בדיקה :)

1angie

New member
שווה בדיקה :)

נפתח פורום מוסיקה חדש בתוך מערכת פורומים חדשה (שלושה ימים בלבד) אתם מוזמנים לבוא להרשם להגיב לפתוח נושאים ולהציע שיפורים כך נוכל ליצור קהילה מעניינת.. תודה ובהצלחה :) הלינק מצורף בזאת.. כנראה שבקרוב יהיה שינוי בכתובת האתר אך אם יהיה אתם תדעו.:)

NiGa

New member
חלש לפרסם קהילות אחרות

בתפוז... נראה לי שאסור...

a glass moon

New member
אה..ומה החתימה שלך אמורה להביע?

סתם פרסומת סמויה לפורום של גרופים שאת דעותי עליכם אני חולק עם זוהר וזיו באייסיקיו? מעצבן אותי שקיים פורום כזה ואנשים כמוכם (ולא, הכוונה שלי היא לא לזה שמעצבן אותי שאתם קיימים מבחינה קיומית, אלא שרמת הבגרות שלכם מגיעה לרמה של ילד בגנון)

NiGa

New member
יש הבדל:

א. תפוז היא חברה רווחית, אם אתה מפרסם חברה אחרת תפוז מפסידה כסף ואני מחוייב לתפוז... מצטער! ב. מה שאני זה לא אסור, זה אפילו מותר בהחלט, והציעו לנו כמנהלים לעשות את זה... ג. מצטער שאנחנו מטומטמים, הצעות לשיפור? ד. עובדה שאתה פה, אז אם כבר אתה פה תתייחס ברצינות לג´...

NiGa

New member
ועוד 3 דברים

ה. אם הפורום היה בתפוז הייתי שמח לעזור לו ו. הם אפילו לא ביקשו לפרסם, מה שאנחנו ביקשנו בכל מקום שבו פירסמנו... ז. שים לב שבאותה הודעה שאני אומר להם שאסור לפרסם קהילות אחרות, אני גם מקפיץ להם את ההודעה...

a glass moon

New member
אוקי

א+ב.אי הבנה של מה שאתה כתבת ביחס למה שהוא כתב, מצטער על הטעות ג+ד. הצעות לשיפור? תפסיקו להתנהג כמו שאתם מתנהגים ולסגוד ללהקה הזו כאילו היא הלהקה היחידה עלי אדמות. אני אוהב את דרים טיאטר, לא את האנשים עצמם בלהקה, אלא את המוזיקה שהם עושים. מה שאתם עושים זה סגידה. עשיתם אותם אלילים. כשתתבגרו קצת תבינו כמה מגוחך אתם נראים. לדעתי צריך לסגור את הפורום הזה. אם זו הרמה, אני מוכן בהחלט להסתפק ב"רוק ומטאל", שם יש דיבורים איכותיים על המוזיקה ומהותה, ולא באיזה ג´ל לשיער ג´ון פטרוצ´י משתמש ואיזה מעשים בחורות פה היו עושות לו. אני מבין שהערצה ללהקה היא חלק נלווה לכל להקה, אבל יש גבול. כשאני קורא את ההודעות אני חש כאילו בכח אתם מעריצים את הלהקה הזו, כדי להיות באופנה, כי לשמוע דרים טיאטר זה באופנה פתאום. (מובן שאני עושה פה עכשיו הכללה והגזמה גסה, אבל זה מה שאני מרגיש) למה אני כותב פה? כי דרים טיאטר זו להקה שאני שומע ומעריך, ואני מחכה לשרשורים איכותיים על הלהקה (שדרך אגב בזמן שהותי פה ראיתי אולי שניים-שלושה כאלה) ולא ש-שש הודעות מתוך 10 בעמוד זה מי נכנס היום לצ´ט. חסרון נוסף זה אי ארגון של הפורום. כמעט כל יום נכנס לפה בנאדם ומבקש המלצה על שירים, אז במקום לקחת מכל דיסק שניים-שלושה שירים מייצגים ולתקוע את הרשימה הזו בתור מאמר שאליו יכנס מי שרוצה המלצה, זה כבר יוריד את הנפח של הפורום לחצי. בדף האחרון ראיתי שאתה כתבת בעצמך ש"הפורום הזה חלש מאוד". מה לעשות, זה דינו של כל פורום מעריצים, למצות את עצמו, כי אין מה שיחזיק אותו לאחר שהדיון של איזה-דיסק-יותר-טוב חזר על עצמו בערך 20 פעם. ושוב אני אומר, אני פה רק בגלל שאני שומע דרים טיאטר ומחכה לדיונים איכותיים על הלהקה הזו, לא בגלל שאני סוגד לה ורוצה להראות את זה לשאר העולם

theriddler

New member
אתה לא חושב שזה יהיה חסר טעם לדבר

על אוזי בפורום הזה? זה כל המטרה של פורום של dream theater לדבר על הלהקה והפרוייקטים שלה.... מצטער קראתי ברפרוף את הפוסטיאדה שלך או קיי דיון איכותי אתה רוצה..... כמו מה?

a glass moon

New member
אמרתי שצריך לדבר על אוזי?

ברור שהמטרה זה לדבר על הלהקה והפרויקטים שלה. אבל יש לדבר על הלהקה ויש סגידה והתרחקות מהמטרה שלמענה הוקם הפורום ודיון איכותי היה פה אם דרים טיאטר מיצו את עצמם בדיסק האחרון שלהם. דיון כזה, או האם דרים טיאטר נוטים בזמן האחרון יותר לכיוון של הנאו-קלאסי מאשר הג´אז-פיוז´ן, זה היה דיון ממש קטן שנעלם מהדף אחרי יום וחבל.

NiGa

New member
ואני לא רואה גם שאתה או WIZ

הגבתם אז, אז אני מזמין אתכם לעשות זאת עכשיו...

wiz

New member
../images/Emo45.gif

אם תכנסו לפורום מעריצים אמריקאי של דרים, תראה שלא מעט ביקורת עוברת שם על הדיסקים החדשים, על השינויים בהרכב, על התפנית בכיוון המוסיקלי וכו´. אני מאוד אוהב לשמוע דרים, וזה מעולה שיש להם המון מעריצים, אבל היום כשכל ילד מושתן מתלהב מהם והולך אחרי המוזיקה שלהם כמו שפרפר נמשך לאש - זה פשוט מגעיל
תנו ביקורת, תנסו לשנות - אנחנו הקהל שלהם, והם צריכים להקשיב לנו ולקלוע לטעם שלנו, גם אם זה נשמע מאוד פלצני. ומלבד כל זה - לא חסרים כאן שירשורים סתמיים בקשר לצ´אט וסרטים, שיכלו בקלות להתאגד ע"י המנהלים לשרשור אחד גדול, שיחסוך מקום בפורום, ולא יחייב אותי למשל לחזור דפים אחורה. אם אתה רוצים פורום קליל, לא רציני וילדותי - אתם בדרך הנכונה. אם אתם רוצים לשנות משהו, ולגרום להרבה אחרים להכנס לכאן - תתחילו לשנות דברים מהיסוד. ודי להגיד "צ´יא" ו-"חלש" וכו´ וכו´... זה לא מראה בדיוק על בגרות ורצינות.

Uv Kruvi

New member
יאאאלה אנשים פה רציניים!!!

אוקיי אז ככה... הפורום הוקם כי אני ויותם אוהבי דרים... לא יודע םא תקראו לזה "מושבעים" או לא... אני שומע גם להקות אחרות ומעריך אותם לא פחות מדרים בחלק מהמקרים... אז הפורום הוקם כדי לראות אם יש פה אנשים "מביני עניין" מה שנקרא, ואוהבים גם הם את דרים ומוכנים לדבר איתנו ולשתף אותנו... אני שמחתי נורא לגלות שיש כאלה אנשים...ולעזאזל הם מבינים אפילו יותר ממני...שמח שזה ככה - יש ממי ללמוד... בקשר לשרשורי "צ´אט"... האנשים שמשתתפים בפורום באופן פעיל הם מעין קהילה... טבעי מאוד שהקהילה הזאת תרצה לקיים שיחות שונות מהשיחות של "דרים"... ובשביל זה נוצר הצ´אט, גם... אנחנו מנסים להפגיש שם אנשים ולנסות לגבש את הקהילה... מה לעשות שעד עכשיו לא כ"כ הלך... בקשר לפורום "לא הצלחה כ"כ גדולה"... לאנשים יש חיים מעבר לפורום... אני לא יכול להדביק את כולם למסך ולהגיד להם לכתוב הודעה כל 5 דקות... אז קורה שפעם ב, אני או יותם או מי שלא יהיה שכותב פה מפספס מספר הודעות...אז יש שרשורים שחוזרים על עצמם... אנשים חדשים נכנסים לפורום כדי להתייעץ על השירים היפים יותר...זה טבעי לפי דעתי... יש מנהלים שאומרים להם "נמאס לי מהשאלה הזאת, תסתכל במאמרים" אנחנו מעדיפים לענות ולפתוח עוד דיון קטן... בקשר לרצינות (ה...צ´יא או ה חלש או מה שלא יהיה) ככה אנחנו מדברים... מצטער... זה ה"סלנג" שלי, אם תרצה... נשמע ילדותי? מה לעשות אני כולה בין 17 (כמעט)... אני מעדיף לנהל את הפורום שלי כך, בהומור ובכיף, מאשר להיות "רודן" ולהתחיל "לסתום פיות"... אני מכיר ומשתתף בכמה פורומים פה שממש לא מוצאת חן בעיני דרך הניהול...אבל מה לעשות...כמו שכבר אמרנו פה...החיים קשים...תסבול עם כולם מה שנקרא... מצטער אם זו היתה הודעה ארוכה ונשמעת כ..."עצבנית" משהו... אבל...עצבנתם אותי טיפה... בסה"כ אני ויותם מנסים להשקיע...אנחנו עושים את ה"עבודה" הזאת בשביל הכיף... אז...תתרווחו לכם בכיסא, ותנסו להשחרר טיפה... בבקשה... יום טוב וצום קל לכולם...

cha ching

New member
דביר....דביר...דביר......

אולי באמת יש כאן פאק קטן בפורום.. אבל תבין, אתה לא יכול לבוא לפורום, שאתה לא ממש משתתף בו (אם בכלל) ולהגיד שהוא לא מספק אותך ושחסרים בו דברים.. אתה תורם משהו?! אתה רק "מחכה שיועלה דיון מעניין ובוגר"... אולי, אם אתה כל כך רוצה דיונים מעניינים וקשורים ובוגרים-תעלה אותם אתה.. תאמין לי שאף אחד לא יתנגד לשמוע את הדעה שלך (במיוחד לא אני), רק אל תתלונן.. כי אם לנו (המשתתפים) טוב, אז למה לשנות?

a glass moon

New member
דבר ראשון...סליחה, אבל מי את? ../images/Emo13.gif

דבר שני, אני כמעט כל יום נכנס לפורום לראות אם יש משהו חדש, סתם בשביל ההתענינות. אני לא מעלה נושאים חדשים כי אני לא מספיק מעמיק בחשיבה שלי על המוזיקה, ולכן אני רק מעדיף לענות על שאלות (כך גם בפורום רוק ומטאל) ורק כשאני עונה על השאלות אני מעמיק, יש מבין?
אני לא "משתתף" בפורום כי אין לי על מה לענות, כפי שרשמתי. ואם טוב לך עם הפורום ואיך שדברים מתנהלים בו מבחינה איכותית...אני לא מסכים איתך

NiGa

New member
לגלאס מון, וכולם...

לקחתי את מה שאמרת ברצינות רבה, גם כי אני יודע שזה נכון - לי אישית יש תחושבת בית ואני מדבר חופשי פה... אמנם אני לא רוצה לעשות "חוקי הפורום החדשים" וכד´, ולהגביל ולהיות רודן, אבל אני גם לא רוצה שיהיה פה גן ילדים... ולכן, אני באמת אשקיע יותר בקטע של להפוך את הפורום ליותר רציני, מקווה שאתה לפחות, גלאס מון, תחזור ותראה שיפור במסרים תמיד תוכל לשלוח הודעות נוספות לי לפחות, כדי להציע דברים... שלום, ויאללה ביי!

wiz

New member
למה להיות רודן ../images/Emo35.gif

אני דיברתי על שרשור של הודעות הצ´אט וההורדות וכו´ אחת לשניה, כדי לחסוך מקום בפורום. מכיוון שכמות ההודעות שנכנסת בכל דף קטנה, זה די חשוב... אני לא דיברתי כלל על מחיקה של הודעות, וגם אני חושב שיש ל"הודעות הצ´אט" תפקיד חשוב בפורום. פורום דרים צריך להצדיק את השם, ולא להפוך להיות פורום בריטני ושות´. ואני בטוח שניתן לעשות את זה
.

Uv Kruvi

New member
כמו שיותם כבר אמר...

דיברנו...*שיחת מנהלים* :) לקחו לתשומת ליבנו את הקטע של "הילדותיות" ו...אתם תתחילו לראות תוצאות אנחנו חשבנו שנוכל להעביר את זה יותר בהומור...כנראה שטעינו... אני מקווה שעדיין נשמור על רמת הומור מסויימת...(אבל בלי כל ה "צ´יא" ו "חלש" ,מסכים איתך) בכל מקרה... אנחנו מנסים ונמשיך לנסות לשמור על הפורום שיגדל ויתפתח... מקווים לשיתוף פעולה ולקחנו לתשומת ליבנו את השרשור הזה...חשובה לנו הביקורת שלכם... בתקווה רבה, לילה טוב לכם... :)

wiz

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

אני מחזיק אצבעות לכם ולפורום

למעלה