אוקי
א+ב.אי הבנה של מה שאתה כתבת ביחס למה שהוא כתב, מצטער על הטעות ג+ד. הצעות לשיפור? תפסיקו להתנהג כמו שאתם מתנהגים ולסגוד ללהקה הזו כאילו היא הלהקה היחידה עלי אדמות. אני אוהב את דרים טיאטר, לא את האנשים עצמם בלהקה, אלא את המוזיקה שהם עושים. מה שאתם עושים זה סגידה. עשיתם אותם אלילים. כשתתבגרו קצת תבינו כמה מגוחך אתם נראים. לדעתי צריך לסגור את הפורום הזה. אם זו הרמה, אני מוכן בהחלט להסתפק ב"רוק ומטאל", שם יש דיבורים איכותיים על המוזיקה ומהותה, ולא באיזה ג´ל לשיער ג´ון פטרוצ´י משתמש ואיזה מעשים בחורות פה היו עושות לו. אני מבין שהערצה ללהקה היא חלק נלווה לכל להקה, אבל יש גבול. כשאני קורא את ההודעות אני חש כאילו בכח אתם מעריצים את הלהקה הזו, כדי להיות באופנה, כי לשמוע דרים טיאטר זה באופנה פתאום. (מובן שאני עושה פה עכשיו הכללה והגזמה גסה, אבל זה מה שאני מרגיש) למה אני כותב פה? כי דרים טיאטר זו להקה שאני שומע ומעריך, ואני מחכה לשרשורים איכותיים על הלהקה (שדרך אגב בזמן שהותי פה ראיתי אולי שניים-שלושה כאלה) ולא ש-שש הודעות מתוך 10 בעמוד זה מי נכנס היום לצ´ט. חסרון נוסף זה אי ארגון של הפורום. כמעט כל יום נכנס לפה בנאדם ומבקש המלצה על שירים, אז במקום לקחת מכל דיסק שניים-שלושה שירים מייצגים ולתקוע את הרשימה הזו בתור מאמר שאליו יכנס מי שרוצה המלצה, זה כבר יוריד את הנפח של הפורום לחצי. בדף האחרון ראיתי שאתה כתבת בעצמך ש"הפורום הזה חלש מאוד". מה לעשות, זה דינו של כל פורום מעריצים, למצות את עצמו, כי אין מה שיחזיק אותו לאחר שהדיון של איזה-דיסק-יותר-טוב חזר על עצמו בערך 20 פעם. ושוב אני אומר, אני פה רק בגלל שאני שומע דרים טיאטר ומחכה לדיונים איכותיים על הלהקה הזו, לא בגלל שאני סוגד לה ורוצה להראות את זה לשאר העולם