שווה (אולי) לבדוק

שווה (אולי) לבדוק

נכנסתי היום ל - H&O שבמרכז שפעים, ספציפית חיפשתי מכנסיים. אני לא נזקקת למידות גדולות, אבל עם המכנסיים המשונים שמוכרים היום בקניונים, שלא נועדו למישהי עם שמץ של ירכיים או ישבן, קיוויתי למצוא אולי שם זוג מכנסיים. מכל מקום מה שרציתי לומר בקשר אליהם זה שהמידות שם הן ממש שפויות ואף למעלה מזה: מידה 38 שלהם היתה גדולה עלי משמעותית (הן בג'ינסים והן במכנסי בד), ובפירוש לא כך הוא בחנויות קניונים סטנדרטיות. נוסף על כך, הם מקפידים להחזיק מידות ביניים גדולות (ראיתי 46 ו- 48, אבל לא חיפשתי לעומק, כך שייתכן שיש יותר גדולים), וכאמור - המידות עצמן כנראה לא מקבילות לכאלו בחנויות אחרות, כך שאולי שווה לקפוץ. בים החנויות עם המכנסיים הזערוריים זו נראתה לי גישה מאוד בריאה ומשמחת. (אולי קצת יותר מדי בריאה - בסוף גם משם יצאתי ללא זוג מכנסיים, היות וחלק ניכר מן המכנסיים הם במוצהר לא מייצרים מתחת למידה 38 שלהם, וכך יצא שבעוד עבור רוב החנויות אני כנראה עגלה קטנה מהמותניים ומטה, הם דווקא רואים בי אנורקסית מוקצה.) קולקציית החורף שלהם, אגב, נורא נחמדה לטעמי, והמחירים בהחלט סבירים. מקווה שאולי זה יעזור למישהי.

DREAM111

New member
שלום לך וברוכה המצטרפת

תודה רבה על המידע אכן אולי באמת כדאי ללכת לפשפש בין הדברים ולמצוא שיש גם מידות ביניים ומעבר. ברוכה הבאה לביתינו הקט.

איי איי בנות , התאכזבתי לאללה

מהמשביר מחסני אופנה
מחר בשעה טובה יש לי ראיון עבודה ראשון בחיי האזרחים (
) אז רציתי למצוא חולצה נחמדה ויפה לראיון והתאכזבתי קשות!!! משום מה בסניף שאני ביקרתי לפני כשעה לא היה את המחלקה למידות גדולות , אלא את המידות הרגילות של המשביר S-XXL , ניסיתי להשלות את עצמי שאולי אני אכנס לזה אבל זה לא ממש הצליח . הסתובבתי לי בחנות בדיכאון לא קטן , שום דבר לא עלה עליי ואני מידה 48 ובד"כ הייתי מוצאת שם מידי פעם משהו נחמד. בשביל שאני ארגיש עוד יותר גרוע מחוץ לחנות התעלק עליי פיתאום איזה גבר ונתן לי מודעה על "איך ניתן להרזות תוך 30 יום" אויייי אויייי אויייי
מה עוד ?!? ותנחשו לאיזה מסקנה הגעתי....?!?! מחר מתחילים בדיאטה!

DREAM111

New member
חיפאיתוש ממש מצער אותי לשמוע

שלא מצאת מה שרצית אבל הכי חשוב שתלכי בהרגשה טובה לראיון ותראי שלא משנה מה תלבשי זה יצליח. מחזיקה לך אצבעות מחר המון הצלחה בראיון. לגבי הדיאטה אם את שלמה עם זה וזה מה שמתאים לך אז סבבה אם לא אז שכחי מזה לא שווה להתחיל משהו שלא בטוח שתתמידי בו.

טוב אז גם היום לצערי הרב חזרתי

בהרגשת אכזבה גדולה מהראיון עבודה. למרות שהמעסיקים התלהבו מכישוריי המשרדיים , אני ממש אבל ממש לא התלהבתי ממהלך העבודה שם. אני אמורה להיות מזכירה יחידה ל - 4 מנהלים ( ניראה לי טירוףףףף) משרד לחוץ חבל על הזמן... בקיצור לא ניראה לי שאני מתאימה לעבוד שם, למרות שדי התאכזבתי כי באתי בציפיות טובות והרגשה טובה לגבי המקום, אני מנסה לקחת את כמה שיותר בקלות בכל זאת זה כולה הראיון הראשון שלי... אני בטוחה שמה שצריך להיות שלי יהיה שלי בסופו של דבר. תודה בכל אופן על האיחולים. ולגבי הדיאטה - אכלתי לפני 5 דקות פיצה

למעלה