שוד לאור יום

שוד לאור יום../images/Emo46.gif

ראיתי את התוכניות חמישיות ששודרה היום בשידור חוזר אין מילים פשוט אין מילים השופטים היו לצד הפועל ירושלים באופן ברור כל נגיעה הכי קטנה כל נגיעה מיד שרקו ואילו בצד השני דממה השופטים פשוט מאוד גנבו את הגביע ממכבי בגלל שאוהדי והנהלת הפועל הבכיינים בכו על סמי בכר על השיפוט שלו בגמר לפני 9 חודשים השופטים חששו ושרקו לטובת הפועל ירושלים אתם בכייתם על כך ש"דון שמעון" קנה את סמי בכר מעניין בכמה כסף דני קליין קנה את שלושת השופטים כי אם זה לא מכור אז מה כן?

Pure M

New member
פה זה פורום הפועל,

אתה לא באמת מצפה לסימפטיה, נכון?

לא מחפש אותה תאמין לי

לא מחפש את סימפטיה ובטח לא מאוהדי הפועל רק רציתי להאיר את עיינכם שתארו את האמת גמר הגביע היה מכור עוד לפני שהוא התחיל אם מישהו בהתאחדות החליט שהשביע יהיה של הפועל היו צריכים להעניק אותו מהתחלה ולא לשדוד אותו

Pure M

New member
להאיר את עינינו?

תודה רבה על טוב הלב שלך, באמת שלא צריך את זה. אפשר גם להאיר את העיניים שלך לגבי גמרי גביע, פיינל פורים, וסתם משחקים בין הפועל למכבי במשך שנים רבות שהיו מכורים לצד הצהוב? אני ממש לא חושב שהיה פה עניין בנוגע לשיפוט, במשחק הזה, בטח לא כזה שהכריע. אבל הבכיינות הזו.. לבוא אחרי המשחק ולהתבכיין על זה ש"הפסדנו בגלל השיפוט", זה דבר חסר בגרות. זה מראה על חוסר יכולת להפסיד מבחינה נפשית, על אהדת נצחונות. שחקני מכבי הדגימו את זה בצורה הטובה ביותר כשהם ברחו מהמגרש ישר אחרי שקיבלו את מדליות המפסידים.

אני מצטט אותך שתבין שאתה סותר את עצמך

לבוא אחרי המשחק ולהתבכיין על זה ש"הפסדנו בגלל השיפוט", זה דבר חסר בגרות. זה מראה על חוסר יכולת להפסיד מבחינה נפשית הרי לפני 9 חודשיים בכיתם על השיפוט בגמר האליפות וטענתם שבזכות השיפוט הפסדתם את האליפות אבל פתאום טעיות השיפוט הם לא מה שגרמו לניצחון שלכם בגביע 29-6 ביחס העבירות אמןוהיחס יהיה 50-10 לטובת מכבי באליפות ונראה מה יהיה לכם להגיד

bendelac

New member
תראה מה קרה במשחק בתחילת השבוע

השריקות הלכו לת"א מההתחלה ולא ראית פה מישהו בוכה על זה. זה בגלל שאנחנו רגילים. אז במשחק האליפות זה כאב יותר מבד"כ בגלל שזה הכריע את האליפות. ובגמר הגביע לשם שינוי השופטים שרקו לטובת הפועל אז מה קרה?? ברור לכולם שגם משחק האליפות וגם גמר הגביע לא היו מכורים (עד שמישהו יוכיח את זה). מה שכן, אתה מוזמן לבדוק מתי בכר יחזור לשפוט משחקים בין מכבי להפועל (רמז: משחק האליפות) ומתי שופטי גמר הגביע (רמז: עוד שנה, שנתיים או יותר). זה רק יגיד לך למי יש יותר כוח השפעה על איגוד השופטים (למרות שצביקה שרף צעק על יו"ר האיגוד). ועוד משהו, מדבריך מובן שבר לא שפט בגלל הבינות של הפועל אז לידיעתך זאת לא הסיבה.

האמת אתה צודק

איזה כיף זה! גנבנו למכבי את הגביע! אחרי כל הסבל שאכלנו כל השנים עקצנו אותם במקום הכי כואב, והם עוד חושבים שהשופטים והאיגוד יהיו לנצח בכיסו של דון שימון. דני הראה להם עם תרגיל המסיבה והלחיץ את המינהלת. לימד את שימון ומוני פרק בלחץ על שיפוט. כל הכבוד! תודה לך רייניש!

אריאל5

New member
אם בגמר הגביע היו ...

10 טעויות לטובת מכבי ו-5 לטובת הפועל במשחק במלחה היו 20 שריקות לטובת מכבי ואפס לטובת הפועל. מה שאני מבקש זה משחק אחד שהשיפוט יהיה אוביקטיבי ושהטעויות יהיו שווה בשווה ואז נראה בכמה ירושלים הולכת לנצח. אני מקווה שזה יהיה בגמר הפיינל פור

למעלה