שוד לאור היום!!!

• פותח הנושא WRF
  • פורסם בתאריך

WRF

New member
שוד לאור היום!!!../images/Emo152.gif

מחירי הביטוח מופקעים בצורה בלתי נתנת לתיאור עד היום הייתי רוכב על כלי של דוד שלי XR250 החלטתי לעלות ליגה ולקנות כלי לעצמי הלכתי רחרחתי פה ושם והתלבש לי כמו כפפה KTM 400SC סגרתי עם המוכר הכל טוב ויפה הכלי עבר בדיקה ונמצא תקין. החלטתי לעשות ביטוח למרות שאני רוכב רק שטח ורק שישי שבת. כך שבררתי מחירים ואפשריות תשלום נדהמתי להחריד, מה 3633 ש"ח רק על חובה +500 ש"ח על ג' סה"כ 4100 ש"ח מה ניראה לכם הגיוני לשטח שישי שבת? ההורים לחצו תעשה תעשה אתם יודעים אמרתי בסדר אני יעשה רק חובה. התקשרתי לסוכניות אך אף אחת לא מוכנה לפרוס לי לתשלומים, כאן זה כבר הגזמה 3633 ש"ח בפעם אחת אין מצב אחים שלי בלט בררה החלטתי לוותר על הביטוח בניגוד לרצוני . זה פשוט שערוריה אחת גדולה שביטוח לרכב כולל הכל ומקיף יכול לעלות כחצי מעלות הביטוח החובה מול אופנוע.
מדינת הורגת רוכביה
ודורסת בניה

פ ו מ י

New member
עוד יומיים יהיה לי ביטוח

אבל כבר שבועיים שאני רוכב בלי מה לעשות...

Pumi

New member
../images/Emo5.gifיש כבר יותר מדי Pumiים בפורום

הזה...

Pumi

New member
אני שילמתי את שלי בדואר

12 תשלומים ללא ריבית.

tygger

New member
טיפש.

אין מילה אחרת. אם אתה מחפש פה הבנה או משהו כזה אז אני אומר לך מיידית שעלות האישפוז שלך בבית חולים (חס וחלילה כמובן) תהייה הרבה יותר גבוהה מעלות הביטוח השנתי. ואתה יכול לפרוס את הביטוח. את זה עושים בבנק בתשלום. החברות לוקחות את התשלום ב"מכה" אחת כי זה תשלום ממשלתי. וביטוח ישר גם פורסים את זה באשראי. בקשר לשאר הדברים אתה צודק. מדינה חרא. כמו שנאמר: אין לנו ארץ אחרת, אז הורסים מה שיש!

אם אתה חושב שהביטוח יקר -

אתה צודק. אבל אם אתה חושב שהמדינה "דופקת" אותך במחיר הביטוח - אתה מוזמן לקרוא על ההגיון (העקום) של המדינה בנוא במאמרי הפורום, במאמרים המרוכזים בנושא "נגד הרשויות". סתם כדי לדעת קצת יותר...

raanansh

New member
:-|

אני משלם אותו סכום , מה לעשות זה מצב ידוע לכל שהמחיר שערורייתי ביחס למכוניות... מצד שני , כשאתה תתרסק כמו אותו אופנוען ז"ל שנהרג לפני כמה ימים בתל ברוך , אולי יהיה לך מזל ותשאר בחיים , אבל אתה יודע כמה זה יעלה לך ? חבר , במיוחד אם אתה נוסע על אופנוע , יש דברים שכסף לא קונה

Xטיל

New member
עם ריבית../images/Emo35.gif בלי ריבית../images/Emo35.gif

ואם כן, אז כמה?

קרבונית

New member
זה עם ריבית, ויוצא עוד משהו כמו

64 שקלים לכל הסכום או משהו כזה. (לארבעה חמישה תשלומים)

למעלה