שוד ושבר

שוד ושבר ../images/Emo32.gif

הנהלת הפורומים לא מעוניינת לפתוח את הפורום שהצעתי. נפלה עטרת ראשנו, ארון הברית נשבה. הנימוק, יש יותר מדי פורומים בנושא. שיגידו "חוסר עניין לציבור" את זה אני עוד יכול להבין. אבל למרות שאמרתי להם שהפורום הולך לעסוק בתחומים כמו בניה אלטרנטיבית וצרכנות אלטרנטיבית ועוד כמה נושאים "אלטרנטיביים" שלא מכוסים על ידי שום פורום בתפוז, התשובה שלהם היא שיש מספיק פורומים שעוסקים בנושא. שברי לי את ליבי הקטן והשאירו אותו לדמם על השטיח.
עכבר

e-magine

New member
אני מקווה שלא לקחת את זה קשה

לא שאני מזלזל חס וחלילה בהשקעה הרגשית שלך בעניין, הדברים האלה מאד נזילים.

אל תתיאש..תמצא נושא שבאמת גם

קרוב אליך וגם אין אותו בתפוז.. יכול להיות שגם הנושא שאני העליתי מכוסה בכל מיני פורומים אחרים ,זה מאד הגיוני

lady_anne

New member
ומה שלא רלוונטי היום

יכול להיות רלוונטי מחר, ולפי איך שהדברים מתקדמים אצלנו במדינה אורח חיים אלטרנטיבי יכול להיות מצרך מבוקש מאד בעתיד הלא-רחוק.

הבעיה היא שלא נראה לי שיפנו אלי

ואני מצידי לא רוצה להיות נודניק אני שוקל לבדוק אפשרות להקים את הפורום במקום אחר למישהו יש המלצות על פורטל רציני ופעיל? עכבר

e-magine

New member
../images/Emo52.gif מחקתי את ההמלצות

אפשר להמשיך את זה בערוץ המסרים או בכל ערוץ פרטי אחר.

../images/Emo32.gif כמו כל הפתיל הזה

קיבלתי היום תגובה מאחד הפורטלים הגדולים האחרים שמאוד מתלהבים מהרעיון שלי. טוב להם אין טופס מסודר אז באיצייל שלי כתבתי וכתבתי וכתבתי
בכל מקרה הם בקשו שאני אצור קשר שוב תוך שבועיים כי הם מחליפים את מערכת ההודעות בפורום. התאפקתי, אבל לא כתבתי להם שאני מקווה שהם מחליפים למערכת תואמת למערכת ההודעות של תפוז ... חהחהחה. אין אפס, אחת הסיבות שאני אוהב את הפורומים של תפוז מאז שגיליתי אותם היא מערכת ההודעות המאוד נוחה שלהם יחסית למערכות הפורומים האחרות. זו גם הסיבה שהבקשה הראשונה שלי הייתה לפתוח פורום כאן בתפוז. עכבר

e-magine

New member
גם לי היה סיפור כזה בתפוז

עברתי בזמנו חוויות דומות.

למעלה