שודדי הקאריביים 3

אחרי שהבחורה רומרת לו "קפטן ג'ק ספארו הפנינה

השחורה שלך"..ואז הוא נוגע בספינה נראה ליי.. והוא אומר לכולם מה אתם מסתכלים עופי לעבודה..ואז "קחי אותי אל העופק" ואז הוא פותח את המצפן ואחר כך הוא מזמזם את השיר ואז "שתו חברים יוהו" וסוגר את המצפן..

CapitanSparrow

New member
אין לי מושג איפה שמעת את זה, אבל הסוף

של שה"ק1 [סצינת התלייה, הנשיקה ו"קחי אותי אל האופק"] נכתב על ידי התסריטאים טד אליוט וטרי רוסיו במהלך צילומי הסרט וגור ורבינסקי וג'וני אומרים את זה בDVD.

CapitanSparrow

New member
אוקיי, את צודקת, חיפשתי בכל האינ'

ולא מצאתי שוםדבר, אז פניתי לDVD היקר, לתוספות שיש שם "פרשנות" או מהשזהלאיהיה על הסרט [של גור וג'וני/קירה וג'ק דבפנפורט/ג'רי ברקוהיימר/התסריטאים] והתסריטאים אמרו שג'וני הציעה את השורה הזו ב6:00 בבוקר ביום של צילומי הסצינה. מגניב. :]

CapitanSparrow

New member
על זה לא שמעתי, אבל

אני יודעת שכל שורות ה"סריס" למיניהן הן אילתור של ג'וני.

tali44

New member
אהממ.....

את מזכירה לי ששריתי את הסרט עם אבא שלי (אחרי צאת הסרט השני) אמרתי לידו "מה זה סריס?" והוא לא ענה, הוא יעני התעלם או לא שמע... אבל עם הזמן הבנתי, שזה מישהוא שאיבר המין שלו פגום או משהוא בסגנון והוא לא יכול להביא ילדים וגם נראה לי שזה פוגע בתפקוד ה- Mini. (
) ולכן היו קוראים למשרתים של המלכות והנסיכות (כמו למשל במגילת אסתר) "סריסי המלך". כי סרסו אותם כדי שלא יוכלו 'לאנוס' או לפגוע במלכות ושיהיה אפשר לבטוח בהם שישמרו על הגברות.

האא..מה שהוא אמר לוויל אני יודעת מזהה..חח...

רק אני לא מכירה את זה בתור סריס...אלא בתור מילה קצת דומה..

CapitanSparrow

New member
הוא אומר כמה פעמים...

פעם ראשונה בקרב החרבות עם וויל טרנר בתחילת הסרט. ציטוט:
"You need to find yourself a girl mate. Or perhaps the reason you practice three hours a day is that you already found one, and are otherwise incapable of wooing said strumpet. You're not a eunuch are you?"​
פעם שניה בסצינת המנהרה, אבל זה נחתך בעריכה. פעם שלישית בסצינה שעל הסיפון של הפנינה השחורה לאחר הפיצוץ של ה"מיירטת". ציטוט:
"No one. He's no one. Distant cousin of my aunt's nephew twice removed. Lovely singing voice. Eunuch."​

למעלה