*אומרת
T totit68 New member 3/7/07 #1 שודדי הקאריביים 3 שמעתי שיש קטע מהסרט השלישיי של שודדי הקאריביים שצינזרו בבתי הקולנועע !! אין לי את הקטע המצונזר בדי וי די אם יש את הקטעע באינטרנט אני אשמחח אם תשלחו לי קישורר.. תודהה
שודדי הקאריביים 3 שמעתי שיש קטע מהסרט השלישיי של שודדי הקאריביים שצינזרו בבתי הקולנועע !! אין לי את הקטע המצונזר בדי וי די אם יש את הקטעע באינטרנט אני אשמחח אם תשלחו לי קישורר.. תודהה
S sharon1love1john New member 3/7/07 #2 נכוןן גמאני שמעתיי... תישלחו לנוו...היה לי בדיסק אבל הוא נישברר.. פליזז...
ד דנונה12321 New member 3/7/07 #3 מהה?! יופי עכשיו גם לא ראיתי את הקטע שאחרי הכתוביות וגם לא ת'קטע המצונזר
N nitzan s New member 4/7/07 #7 יש הרבה קטנעים מצונזרים בסרט הסרט היה אמור להיות הרבה יותר ארוך אבל הם קיצצו אותו אם לזה התכוונת ואף אחת מאיתנו לא ראתה אותו ואיך יש לך דיוידי של הסרט?! מתי הוא יצא????
יש הרבה קטנעים מצונזרים בסרט הסרט היה אמור להיות הרבה יותר ארוך אבל הם קיצצו אותו אם לזה התכוונת ואף אחת מאיתנו לא ראתה אותו ואיך יש לך דיוידי של הסרט?! מתי הוא יצא????
S sharon1love1john New member 4/7/07 #9 היה לי כי הוא נישבר אתמול../images/Emo7.gif אני לא יודעת עם הוא יצא בארץ אבל זה מקנדה הוא באנגלית פשוט בת דודה שלי באה לביקור והיא יודעת אני חולה על ג'וני דפ..אז היא הביאה לי....ועכשיו הוא נישבר
היה לי כי הוא נישבר אתמול../images/Emo7.gif אני לא יודעת עם הוא יצא בארץ אבל זה מקנדה הוא באנגלית פשוט בת דודה שלי באה לביקור והיא יודעת אני חולה על ג'וני דפ..אז היא הביאה לי....ועכשיו הוא נישבר
C CapitanSparrow New member 5/7/07 #17 זה מקורי? כי סרטים לא יוצאים לDVD כשהם עוד מוקרנים בקולנוע... ועד שהם עורכים את כל התוספות וזה...אין מצב.
זה מקורי? כי סרטים לא יוצאים לDVD כשהם עוד מוקרנים בקולנוע... ועד שהם עורכים את כל התוספות וזה...אין מצב.
C CapitanSparrow New member 5/7/07 #18 נגיד "תיבה של איש מת" יצא לאקרנים ביולי 2006 וירד בערך בספטמבר, והDVD יצא רק בדצמבר.
C CapitanSparrow New member 6/7/07 #25 ב11/12 זה יצא בצליל/טווארקורדס ברחובות... אין לי מושג מה אצלך.
C CapitanSparrow New member 4/7/07 #8 ברור שיש... וזה לא "צינזרו", זה פשוט נחתך משיקולי אורך... זה בטח יהיה בתוספות של הDVD [בDVD של קללת הפנינה השחורה יש הרבה סצינות שנחתכו בעריכה]
ברור שיש... וזה לא "צינזרו", זה פשוט נחתך משיקולי אורך... זה בטח יהיה בתוספות של הDVD [בDVD של קללת הפנינה השחורה יש הרבה סצינות שנחתכו בעריכה]
C CapitanSparrow New member 5/7/07 #11 בכל סרט יש...הם לא יכולים להכניס את כל מה שצולם למוצר הסופי, כי זה ארוך מדי.
S sharon1love1john New member 5/7/07 #12 את יודעת שג'וניי הוסיף מעצמו..בסרט הפנינה השחורה... הוא לא היה צריך להגיד קחי אותי אל העופק או משו כזהה..
את יודעת שג'וניי הוסיף מעצמו..בסרט הפנינה השחורה... הוא לא היה צריך להגיד קחי אותי אל העופק או משו כזהה..
א אמילולה היחידה New member 5/7/07 #13 באמת?! מתי הוא אמר את זה? אני כבר לא זוכרת><" עוד 2 הופעות היום