שודדי הקאריביים 2

WallFlower

New member
אוףףףףף!

היום הכיתה של אח שלי הייתה טובה אז נתנו להם לראות שודדי הקאריבים! בבי"ס! מסתבר שיש לנו DVD בבי"ס!

אז תארגני משהו

חח תהיו גם את טובים
זה שווה את זה.

WallFlower

New member
אנחנו תמיד טובים../images/Emo70.gif

יש לנו את הילדים הכי חכמים בבית ספר. ויש לנו מבחן אי.קיו בערוץ 2 שמוכיח את זה! אבל אנחנו באמת ילדים טובים...איזה קיפוח!

לנו יש את הילדים הכי שלוחים

הכי מטומטמים והכי מתלהבים ורק הכיתה שלי כיתת חנג'ים לא מהעולם הזה חחחחחחחחח אני סתם מבריזנית סדרתית ושרוטה

Deppaholic

New member
משהו שהספקתי ללמוד

אם הייתם ילדים טובים מההתחלה לא ייתנו לכם כלום.. כי..הייתם ילדים טובים מההתחלה.. אבל נגיד,אין לי מושג, הכיתה של אח שלך עשתה בעיות ופתאום הם מתנהגים יפה אז יתנו להם מתנה.. מן שוחד כזה שימשיכו ככה.. אז כל מה שאתם צריכים לעשות זה להתנהג לא יפה.. ואז להתנהג יפה ואז יצ'פרו אותכם...

Deppaholic

New member
כן...../images/Emo4.gif

זה פשוט לא פייר... אחותי רעה והיא מקבלת כל מה שהיא רוצה.. אני צריכה להתחנן..יש לנו איזה ילד בכיתה שהוא לא משו...אז המנהלת נתנה לו אישור לצאת לחמש דק' מהשיעור מתי שבא לו... למה לנו אסור????!!!... אה לא פייר, לא פייר...!!!... הרעים מנצחים הטובים נידפקים...

Deppaholic

New member
אני טובה ורעה..אני חצויה!!!

כלפי חוץ אני נראית מלאכית, לא מזיקה לגמרי.. אבל מי שמכיר אותי יודע שאני מסוכנת כשאני רוצה...

מישהו פעם אמר עליי שאני נראית טהורה

אחד הרגעים הכי מצחיקים בחיים שלי ושל ידיד שלי אני נראית כמו איזה שטן כל הזמן יש לי פרצוף של מישהי עצבנית ואני גם רוב הזמן בקריזות על אנשים במיוחד על המשפחה

Deppaholic

New member
כ"כ מזדהה איתך

מה שמזכיר לי... היה לי סיפור מאוד מצחיק היום (שנקווה שבזכותו אמא שלי תביא לי עוד מתנות).. יש לי כל הזמן סחרחורות ואחרי שנתיים אמא שלי החליטה שנלך לעשות בדיקות (אחרי הרבה בכי ופאניקה) והרופא שהלכנו אליו אמר לנו שיש לי מיגרנה ללא כאבי ראש בלה בלה בלה... ואסור לי לגעת ב: שוקולד, שוקו,גבינה, קולה וקקאו (WTF?!!?!!?1) והתעצבנתי מאוד.. איך אפשר ללא קולה ושוקולד?! ואז הוא אמר לי לישון כמו שצריך, ואמא אמרה לי את רואה?! (ועוד יותר התעצבנתי) ובלי להתעצבן (ושוב WTF) ואז אמרתי זאת היא לא אני...היא הגורם לסחרחורות שלי, אני חייה כמו זקנה בגללה.. אז הלכנו לקניות והיא קנתה הרבה שוקולד וכאלה.. אני כמעט התפוצצתי עליה...והיא אמרה לי "הרופא אמר לך לא להתעצבן!" אההההההההההההההההה...יווו FUCK FUCK FUCK FUCK!!!

מיגרנות ללא כאבי ראש?

נשמע כיף! לי יש מיגרנות עם הכאבי ראש ואני מפוצצת את עצמי בשוקולד וקולה וכ'ו אבל אני גם מפוצצת את עצמי באופטלגין ובדרך מפוצצת לעצמי את הכבד אז כיף

Deppaholic

New member
אממ..זה לא

יש לך סחרחורת של רבע שעה (זה בא בשלבים.. זה הכי קשה) ולוקח לזה שעה להגמר.. אם אני ניתקפת סחרחורת בבצפר או בדר"כ אחרי הבצפר בהליכה הבייתה אני לא מצליחה ללכת ישר שזה דווקא דיי מגניב... אני הולכת לצד ימין (לכיוון הכביש) ואז כשאני על הקצה של המדרכה אני דוחפת ת'צמי הצידה חזרה כדי לא להידרס... זה דיי מוזר שרואים את זה.. ילדה נאבקת עם עצמה... אבל אני לא הכי נורמאלית... אני לוקחת פול כדורים שאני במחזור (אהמ..אהמ..עכשיו..אהמ..) אז בדר"כ מוצאים אותי טיפה מסטולה כזאת כי אני לוקחת יותר ממה שרצוי ליום...

חחח נשמע מגניב!

אין לי כאבי מחזור
אני סתם מדממת כמו סוסה אבל אני הכי לוקחת כדורים שאני מצוננת לקחתי לפני שבוע שתיים בבת אחת ואנשים צרחו עליי

Deppaholic

New member
למה?...

אני לוקחת 3 כדורים בשעה... לא בבת אחת.. אבל עדיין... יש לי כל מיני סוגים.. הם משפיעים עליי כשבא להם.. פוינט אדביל ואדקס פורטה ועוד איזה כמה שאני מלווה מחברות... כשיש לי מחזור כואבת לי הבטן פחד.. כי זה לא מתפרס לי על כל השבוע אלא על 3 ימים בדיוק... אז זה כ-ו-א-ב... (קדושה מעונה שכמותי
)

לי יש 4 ימים בלי כאבים

זונת על אני ג'ק לקוח קבוע אני לוקחת 2 בבת אחת לפעמים ואנשים לא משתגעים על זה ואז אני מתנהג ת מסטולית למרות שכמה אנשים חושבים שזה ממש חמוד :|

Deppaholic

New member
כשאני

במחזור אני מבלה את רוב זמני במקלחת... חולמת... מה הייתי עושה לג'וני אם הוא היה בא ועוזר לי לסבן ת'גב...

למעלה