שודדי הבורקס

רמשטיין

New member
שודדי הבורקס

טוב, זה לא יהיה השם הסופי (אולי "צ'רלי וחצי בחגיגה בסנוקר אוכל צ'ורבה") אבל כפי שאמרתי במפגש פורום למי שהיה, אני פותח עץ אז ככה, מכירים את משחק הקלפים "שודדי קברים מהחלל החיצון" והמשכיו? אז אני חשבתי שיהיה ממש משעשע לעשות גרסת סרטי בורקס ומערכונים של הגשש למשחק (וצריך גם שם יותר מוצלח לגרסה) כל מי שעולה לו רעיון ואפילו חצי רעיון למשהו מצחיק שקשור לנושא וניתן לעשות ממנו קלף שירשום! אני באמת רוצה להפיק את זה! יש לכלול בהצעות: סוג הקלף (אפקטים/דמות/מפלצת/אביזר/מיקום) שם הקלף ציטוט (בין אם אותנטי ובין אם מומצא ומצחיק) תכונות: זכר/טיפש/גדול/מפלצת/חייזר וכל דבר אחר שתמציאו והכי חשוב!! : האם הקלף בעל תכונות אקסטרה או במקרה של אפקט מיוחד, מה הוא בעצם עושה? "אז מה הם דיברו? הם.. דיברו - דיבורים,דוד..." רמי.

Sabre Runner

New member
רק בגלל שאני שתוי

האלמנט 'בתמונה רואים מכונאי זורק משהו, שנראה כמו משאבת דלק אבל לא, לתוך המנוע של המכונית' ------ PROP - Vehicle יכול לעבוד רק בשילוב עם כלי רכב 2+ DS 4+ אם בידיו של ה-Mechanic "כמה שאתה חושב זה יקר מדי." "אז כמה זה?" "עם הג'נטים-המגבים-הסטארטר-האגזוז-והאלמנט... כמה שנראה לך." אי אפשר להוריד או להוציא אותו מהמשחק בלי להוציא את כלי הרכב.

Nihau

New member
חצי רעיונות על הבוקר

דמות: השוטר אזולאי מיקום: גבעת חלפון אביזר: משקפיים עם תחתיות של ערק אפקט: הזמנת בורקס עם ביצה- גורם למישהו לאבד תור מפלצת: מבקרי סרטים

רמשטיין

New member
רעיונות

אפקט מיוחד: "ארליך" ציטוט: "...תביא עוד כוסית..." פעולה: אלץ שחקן אחד להפסיד תור. וגם להביא לך משהו מהמטבח. דמות: "אמא של בנצי" ציטוט: "...ושלא תשתה לי חשיש..." תמונה: אמא של בנצי (הגנה: 4+) תכונות: אישה,זקנה פעולה נוספת: ניתן להשתמש בה גם כ"רוצח פסיכופת" בהתקפה 7+ דמות: סטלה המגמרת תמונה: סטלה (הגנה 3+) ציטוט: "...יהודל'ה, יהודל'ה..." פעולה נוספת: כל זכר בסרט מקבל 1+ להגנה

JuffoWup

New member
יצור: בריון

זכר, טיפש התקפה: 9 ציטוט: "גדליה..." גדליה תמיד מצליח אם לתוקף יש דמות חכמה (כמו החבר התחמן או משהו).

JuffoWup

New member
אזור צילומים: סנוקר

הגנה +6 ציטוט: לא יודע, צריך להסתכל בסרט אפקט: כל דמות חכמה שנמצאת בסנוקר מקבלת +1 הגנה, כל דמות טיפשה מקבלת -1

Ihavenonick

New member
examples:

אביזרי ביליארד: מקל הפול/סנוקר: 3 להגנה (כפול באולם) ציטוט: ? אפקט: פלוס אחד הגנה על כל שחקן ביליעארד באולם מקל מתברג:5 להגנה (כפול באולם) ציטוט: ? אפקט: discard a pool character to get one card from each of the players

רמשטיין

New member
יצור: הדוד המאפיונר

תמונה: יוסף שילוח מ"חגיגה בסנוקר" (התקפה 5+) ציטוט: "מה הם דיברו, מושון? הם דיברו-דיבורים,דוד..." פעולה נוספת: אם ההתקפה מצליחה כל הדמויות מאבדות את האביזרים שלהם (התקפת הדוד המאפיונר תמיד מצליחה אם לשחקן המותקף יש את הסנוקר כמיקום)

JuffoWup

New member
סליחה, תקלה

הגנה: 2 ציטוט: "לסרד'יו פנית, לא -- תגיד ג'ינג'י: זה מחוש?" אפקט: אם יש לך את התחמן- אתה בוחר איזה דמות תהרג בהתקפה

JuffoWup

New member
יצור: המצרים

סוג: זכר, חייל התקפה: 12 ציטוט: "אני לא מבין איזה אינטרס יש להם לבוא פה בחום הזה?" אפקט: המצרים לא יכולים לתקוף שחקן עם דמות UM.

JuffoWup

New member
דמות: נציגי UM

זכר הגנה: 4 ציטוט: --- אפקט: לא יכולים לחבר עליהם אביזר נשק

JuffoWup

New member
אתר צילומים: מוצב חור

הגנה: +8 ציטוט: --- אפקט: חיילים שתוקפים מוצב מקבלים -2 להתקפה, חיילים שמגינים מקבלים +2.

כמה רעיונות

מיקום צילומים:אולם חתונות- הגנה +3, התקפות של דודות תמיד מצליחות דמות:זמר חתונות- הגנה +1, +3 אם הוא באולם החתונות דמות: הדודה המרוקאית- הגנה +2, אפשר להשתמש כיצור בכוח 6, לא יכולה להשתמש בנשקים. אפקט: מהומה בשכונה- הרוג דמות גברית אחת, ועשה knock out לעוד שתיים(או פחות אם אין שתיים) עד התור הבא.

Sabre Runner

New member
תחדשו, אל תעתיקו.

המסעדה עם התמונות של כולם על הקיר ------------------------------- -מקום צילום- בתמונה רואים מין מסעדה עם חלונות זכוכית כשמעל כל אחד מהם יש תמונות של הרבה אנשים "יוסי! כרגיל רק עם יותר ערק! תגיד... זה מחוש?" +2 הגנה. כל דמות זקנה בתוך 'הבאר' מקבל +1 להגנה. שדה מוקשים ---------- -מקום צילום- בתמונה רואים גדר תיל מסתירה שדה ושלט עם גולגולת שכתוב ליד 'כנה!' "הסימון בירוק בהיר על המפה? זה יער." 5- הגנה אם יש 'חייל' בשדה המוקשים אז שדה המוקשים שווה רק 2- הגנה. סקיפי, כלב-העל מרחרח חומרי הנפץ ------------------------------- -דמות- בתמונה רואים את סקיפי עומד במוצב ליד חייל. "מה אתה אומר, סקיפי? זה לא 'כנה!', זה 'סכנה!'?" 4+ הגנה חכם לא יכול להשתמש בחפצים. אם יש לך מקום צילום שלילי כשסקיפי נכנס לסרט שלך, זרוק אותו. כשסקיפי בסרט שלך, אי אפשר לשים לך מקומות צילום שליליים ויצורים שמתקיפים אותך לא יכולים להשתמש בחפצים. סנדוויץ' שווארמה עמוס לעייפה ---------------------------- חפץ התמונה של זאב רחב עם המשקפיים הענקיות ופה מלא "הגיד, הה מחוף?" 1+ הגנה 2+ הגנה עם נמצא במסעדה עם התמונות של כולם זרוק כדי לעצור כל התקפה של 'ערס'.

למעלה