שוגר דדי

שוגר דדי

מישהו מכיר את המותג הזה? איפה אפשר למצוא בגדים שלהם, יש חולצה קטלנית שאני מת לקנות, ד"א לבשו אותה גם אלכס קרול המודח הטרי מכוכב נולד וגם ארצי יפרח באחת מתוכניות "טינופת" בערוץ 3 ואני ממש רוצה אותה אז עם תוכלו לעזור אני יודה לכם מקרב לב.

Shy Guy

New member
עד כמה שאני יודע...

אפשר להשיג את החולצות של "שוגר דדי" ברשת חנויות "רזילי" וב"סקורצ'ר" (שינקין 34, ת"א). מקווה שתצליח לאתר את החולצה.

ToMmY27

New member
ברזילי לדעתי כבר לא ניתן להשיג

הייתי בקניון רמת אביב וכששאלתי אותם הם אמרו שהם כבר לא מוכרים (אולי זה ספציפית לסניף ברמת אביב).. בכל אופן נסה גם לקנות בברבי דול.. כי פעם זה היה שוגר דדי ואז איכשהו המעצבים התפרקו ואחת המעצבות הקימה מותג חדש.. העניין הוא שיש חולצה אמנם ישנה שאני מת לקנות של כזה "wanted" של פריס הילטון אבל אני לא יודע אם היא נמצאת בשוגר דדי, או בברבי דול.. אם מישהו יוכל לענות לי ובנוסף לומר לי את מחיר החולצה של פריס, אודה לו מאוד... תודה..

Shy Guy

New member
אני חושב שברזילי מוכרים גם חולצות של ברבי דול

כל המותג הזה ("שוגר דדי") בכלל עבר תהפכות שכאלה.. בתחילה המעצבים היו אוהד חיים ושושי ברבי, לאחר תקופה מסוימת הצטרפה אל שניהם מאיה גיגי. בין אוהד חיים ושתי הבנות התפתחו מריבות על אסטרטגיות עסקיות והוא פתח בתחילת 2007 את המותג "פופי סיד". לפני מספר חודשים אכן גם השתיים התפרקו להן, מאיה גיגי ממשיכה עד היום עם "שוגר דדי" ושושי ברבי התחילה עם "ברבי דול". נו, לפחות אנחנו הרווחנו מכך שלושה מותגים שונים (אבל קצת דומים).
לגבי חולצת ה-"Wanted" של פריס הילטון, עד כמה שאני יודע, החולצה שייכת ל"שוגר דדי" כי אני זוכר איזו כתבה על כך ששושי ברבי אמרה שכפי שעיצבה חולצות "Wanted" ל"שוגר דדי", כך תעצב למותג החדש שלה חולצות "Saved" ועליהן דמויות של סלבריטאים הזקוקים לעזרה (למשל, איימי ווינהאוס). במחינת מחירים של החולצות של "ברבי דול" ו"שוגר דדי", הם בין 200 ש"ח ל-600 ש"ח (ראיתי גם באינטרנט 99 ש"ח עד 1500 ש"ח, אבל אני בספק אם במקרה הזה ה-1500 ש"ח זה לחולצה). את "ברבי דול" ניתן להשיג גם בסטודיו ברחוב בעלי המלאכה 3, ת"א. צרפתי כמה דוגמאות לחולצות של "ברבי דול" ואת חולצת ה-Wanted של פריס (למרות שזו הגזרה לנשים).

ToMmY27

New member
ממש תודה.. אני מניח ש

המחיר 1500 ש"ח (כפי שציינת) הוא לחולצות המשובצות באבני סברוסקי (?).. כי אלו הן אבנים יקרות כאלה אז מן הסתם כך גם המחיר.. בכל אופן השבוע אני אגש לבעלי המלאכה 3 (כפי שכתבת) ומקווה למצוא את ה-wanted שלי עם פריס :)) פשוט כי אני נוסע בקרוב ללוס אנג'לס/הוליווד אז אני ממשששששש חייב ללבוש את החולצה שם : )

Shy Guy

New member
מניח גם ש-1500 ש"ח זה לגבי החולצות שהזכרת. :)

רק שלצערי, בבעלי המלאכה נמצא הסטודיו של "ברבי דול" ולא של "שוגר דדי", אז אני לא בטוח שתמצא שם את חולצת ה-Wanted עם פריס..
א-ב-ל אולי תוכל למצוא שם את חולצת ה-Saved עם איימי ווינהאוס - זה יהיה גם די מגניב להסתובב עם החולצה הזו בלוס אנג'לס/הוליווד.
אגב, לפני כחודש וחצי אחד האנשים כאן בפורום ביקש המלצות לחנויות בגדים בקליפורניה, אז אתה יכול לבדוק לך את הקישור כאן גם להמלצות לחנויות נחמדות. :)

ToMmY27

New member
טנקקס חמודי : ) רק לא הבנתי

אז איפהניתן השיג פריס שיל אם לא בבעלי המלאכה? כתוב שבסקורצ'ר (בבעלי המלאכה3)יש שוגר דדי לא?

Shy Guy

New member
בבעלי המלאכה אתה יכול להשיג חולצות של...

"ברבי דול".
אם אתה מחפש את החולצה של פריס, מכיוון שהיא שייכת ל"שוגר דדי" אני ממליץ שתבדוק ב"סקורצ'ר" שבשינקין 34 (ת"א) ובחנויות של רשת "רזילי". :)

למעלה