שוגאביבס VS אול סינס

dor307

New member
שוגאביבס VS אול סינס

לאור העינות על כריסטינה VS אבריל. אמעל,הערסית הראשונה של השוגאביבס,אשמה עכשיו בשבירת חלון של בחורה שהיא רבה איתה,וזה בא אחרי שאחותה היתה בכלא על גניבה וחבר שלה היה בבית חולים אחרי שהלך מכות במועדון. לא זכורה לי אף חברת להקהת בנות בריטית עם כ"כ הרבה דרמה מאז ניקול אפלטון,שהפילה את את התינוק של רובי התחתנה עם נואל גליגר שהלך מכות עם רובי. שוגאביבס VS אול סינטס: נאמבר 1 Freak Like Me VS Never Ever Round Round VS Under the Bridge Hole In The Head VS Bootie Call Push The Button VS Pure Shore Walk This Way VS Lady Marmalade About You Now VS Black Coffe מקום 3: Ugly VS Rock Study הסינגל הראשון Overload VS I Know Where its At הפלופ הגדול Flow Mw Home VS Chick Fit

Berliner star

New member
../images/Emo12.gifמשהו במשפחה../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

רובי

dor307

New member
אם לא תיקנת אותיח זה אומר שאני צודק?

ח"ח לעצמי על הזיכרון שלי!!!

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif עד כמה

שזכור לי הוא לא הלך מכות עם ליאם.. רובי רק הזמין אותו לקרב
ובקשר לניקול (ה@#$%&
) אתה צודק

ofirshai

New member
דבר אחד אני לא הבנתי

איך היא עברה מרובי לליאם המכוער הזה? לבחור יש פרצוף תחת.... בכל מקרה העולם הפסיד את הפרחח האולטימטיבי

Berliner star

New member
בדיוק מה

שאני אומרת. לא בגלל שאני מעריצה של רובי פשוט.. ליאם פשוט מגעיל כזה.. גם נבחינת ההתנהגות שלו.. אני ממליצה לו גמילה, ודחוף
ובאמת הפסדנו פרחח אולטמטיבי

Dana Mi

New member
גם אני אענה

נאמבר 1 Freak Like Me VS Never Ever - אול סיינטס.... Round Round VS Under the Bridge - ראונד ראונד.... איזה נוסטלגיות כיפיות השיר הזה מעלה בי Hole In The Head VS Bootie Call - בוטי קול.... Push The Button VS Pure Shore - פיור שורס... עם כמה שאני אוהבת את PTB, פיור שורס הוא פשוט שיר טוב Walk This Way VS Lady Marmalade - ווק ד'יס וואי.. אחד ההוצאות הכי טובות של קומיק ריליף About You Now VS Black Coffe - שוב, שוגה.. בלק קופי לא היה משהו בכלל מקום 3: Ugly VS Rock Study - רוק סטדי!!!! מסמל את השנה שכל להקות הניינטיז בחלט להתקמבק ולעשות לדנה טוב על הלב.. הסינגל הראשון Overload VS I Know Where its At - אול סיינטס... אחד השירים הכי אוהבים עליי שלהם, אם לא הכי אהובץ הפלופ הגדול Flow Mw Home VS Chick Fit - פולו מי הום וזה כיח לא שמעתי את צ'יק פיט בחיים.

ofirshai

New member
../images/Emo152.gif עונה

נאמבר 1 Freak Like Me VS Never Ever ברור ששוגה... Round Round VS Under the Bridge קאבר זוועתי של אול סיינטס, לכן אני אלך על השוגה Hole In The Head VS Bootie Call שוגה Push The Button VS Pure Shore אול סיינטס ברורררר!!!!!! Walk This Way VS Lady Marmalade שוגה About You Now VS Black Coffe אול סיינטס מקום 3: Ugly VS Rock Study אול סיינטס הסינגל הראשון Overload VS I Know Where its At שוגה הפלופ הגדול Flow Mw Home VS Chick Fit שניהם, אני מת על צ'יק פיט ופולו מי הום שיר מעולה

dor307

New member
lets do it

נאמבר 1 Freak Like Me VS Never Ever-קשה מאד אבל שוגאביבס Round Round VS Under the Bridge-שוגאביבס בלי בעיה Hole In The Head VS Bootie Call-אול סינטס Push The Button VS Pure Shore-שוגאבאיבס Walk This Way VS Lady Marmalade-שוגאביבס About You Now VS Black Coffe-אול סינטס מקום 3: Ugly VS Rock Study-אול סיטנס הסינגל הראשון Overload VS I Know Where its At-שוגאביבס הפלופ הגדול Flow Mw Home VS Chick Fit-אול סינטס 5:4 לטובת שוגא

למעלה