שוב-

wildgirl1

New member
אמממ מה עשיתי היום?

היה לי יום משעמם אז חירפנתי אנשים הצקתי לאמא שלי וגם לחתולה קצת.. הצקתי לסוניקה... ואממ היה לי לגמרי משעמם אז עשיתי קצת שיעורים באזרחות...

גם אתמול התצקת

ועדיין מציקה
חחחחח סתם זה בסדר:)

l1zard

New member
המממ..

אתמול יצאתי עם כמה חברים.. טיילנו כזה.. סתם לא משו מיוחד... :] הממ.. והיום? כלום! פשוט כלום!

AeroSlash

New member
דווקא צמתי קצת

לא אכלתי מ-2 בצהריים עד 3 בלילה כי יצא שכמעט כל הזמן הזה הייתי בחוץ אז מן הסתם לא יכלתי, קיצר זה כאילו צמתי 13 שעות..

Janem

New member
יותר קשה מבשנה שעברה

אבל בסדר סך הכל, הראש לא כאב. מרגיש טהור יותר :)

v o d k a

New member
../images/Emo76.gif אני צמתי

והיה קל בקטע של האוכל...
אבל חוץ מזה היה קשה כי היה כל כך משעמם
עשיתי את התענית השלמה... לא רק לגבי אוכל...
עכשיו סיימתי לטרוף

eMiFrEaK

New member
אוייי זה היה פשוט קליל ונחמד...

המטרה זה לישון כמה שיותר... ואני הלכתי לישון מוקדם... אז קמתי מאוחר ואז נשארו לי 4 שעות של צום... אז קראתי קצת (כן כן... נשארנו קצת אנשים שקוראים חח) והלכתי לחברה שלי ישבנו בחוץ.... כבר עברה שעה וחצי.. ואני עדיין לא הלכתי לאכול..=\ מוזרררר..=\ לא רעבה בכלללל....

water spell

New member
אני גאה בעצמי!!

צמתי מ 4 בערב עד הסוף. (6 וחצי).. האוכל (או חוסר האוכל)לא היה בעייה...המים כן
בעעעע התייבשתי..כמעט והתעלפתי בבית כנסת !!

Zot ani 1

New member
הצום עבר ממש קל....

בערב אחרי בית הכנסת טיילתי כל הערב עם חברה... והלכתי לישון די מוקדם, ישנתי עד מאוחר... וככה הצום נגמר לו... אכלתי רק ב 7 בערב ויכולתי לא לאכול עוד.....:) מקווה שעבר לכם גם טוב...

M a r U s k A

New member
היות ואני...

אטאיסטית.. אני לא צמה ... זה נראה לי טיפשי לצום כי כולם צמים! אז החלטתי שזה לא בשבילי... בנוסף אני בן אדם רגיש =[ אם אני לא אוכלת ושותה כמו שצריך... אני יכולה עוד להתעלף =/ קיריל ועומר יעידו על כך שאני מתעלפת גם כשאני אוכלת....

למעלה