שוב

• פותח הנושא tokai
  • פורסם בתאריך

tokai

New member
שוב

מהי האומנות הלחימה הכי אפקטיבית וקל ללימוד להגנה עצמית?

tokai

New member
מה פתאום

שמעתי שלוקח שנים כדי ליישם את זה

WhiteBear

New member
לא מסכים!

ראיתי פעם שנתנו אגרוף לאדם, שעושה טאי צ´י, וזה לקח לו רק שעתיים להגיב... (ואחרי אותם שעתיים... הבחור שנתן אגרוף היה בצרות רציניות!)

Lagrangian

New member
קל ללימוד?

רק למתמידים ולסבלניים במיוחד. או אלה שלא מבינים איך זה שהם ממשיכים לבוא לשיעורים :)

נסה יוגה

יוגה היא אמנם לא אמנות לחימה אבל בישראל הכל פתוח לעוד המצאות מגוונות בתחום. אז אולי אתה תהיה הממציא של יוגה התקפית או יוגה הגנתית. ממציא השיטה - כפי שנהוג בישראל - יכול לתת לעצמו ולחבריו הקרובים דאן 10 ותארים יפנים מגוונים

mapopo

New member
אין דבר כזה אומנות קלה....

אפילו סריגה זה לא דבר קל... או לבנות בלגו.. או כל דבר אחר.... אתה רוצה אומנות קלה.... הכי קל לא לעשות כלום.....

amir_aikido

New member
נהיה נחמדים לרגע

הסיבה שכולם צוחקים היא שאי אפשר לתת לשאלה שלך תשובה רצינית דווקא מתוך היכרות עם עום אמנויות הלחימה רובנו לא חושבים שאנחנו מסוגלים להגדיר אפקטיביות באופן חד משמעי. וככל אדם שעושה משהו, כל אחד מאיתנו בטוח שהאמנות שהוא עושה היא מעולה ואין כמותה. ובעיקר בתחום של אפקטיביות להגנה עצמית .... כשאתה עוד מוסיף מגבלה של קל ללמוד - אתה רק מסבך את העסק. האם קל יותר ללמוד כשאתה לומד "הכל" תוך חצי שנה אבל חוטף המון מכות בדרך ומגיע לבית חולים או כשאתה משקיע 20 שנה בלימוד ולא נפגע בכלל ??? בלי קשר, אני מתרשם שהתשובה שתחפש היא באמת קרב מגע, לא יודע אם היא הכי ... אבל הזו בפירוש שיטה שגם לימוד מועט ובזמן קצר מתוכה ישפר ולו במעט את יכולת ההגנה העצמית שלך. ואם זה לא מתאים לך, חפש לך מסטר לג´ודו אסטרלי או ז´ן צ´יפא או כאפה דו
אמיר

Lagrangian

New member
הנה קישור לשרשור

נכתבו תילי תלים של הודעות בנושא. אתה יכול לעשות חיפוש בפורום על מלים קשורות ואני בטוח שתמצא שרשורים מעניינים. בכל מקרה, הנה עוד שרשור שקראתי לאחרונה (זה מופיע בעמוד 9, אם השרשור לא מצליח)

Lagrangian

New member
קישור לשרשור

נכתבו תילי תלים של הודעות בנושא. אתה יכול לעשות חיפוש בפורום על מלים קשורות ואני בטוח שתמצא שרשורים מעניינים. בכל מקרה, הנה עוד שרשור שקראתי לאחרונה (זה מופיע בעמוד 9, אם השרשור לא מצליח)

RON34

New member
TAEKWONDO

טאי קואונדו היא מאד אפקטיבית אבל לא כ"כ קלה אבל בהחלט מומלץ!!!!! במיוחד למי שאוהב בעיטות זה 70% עם הרגליים ו30% עם הידיים...

למעלה