שוב..

שוב..

שוב רעועה שוב לא מחוזקת שוב מרוקנת כולי חשבתי זקפה קומתי הנחתי יושר גווי שוב חזיתי באור שוב הרחתי פרחים מקסם שוא? בועה? לא אהוב שהכזיב לא אסון שארע מתוכי החולשה מהאיין ועמלתי רבות השקעתי תקוות כבר קמתי מבור אשפתות אך לאן פניתי? אין דרך אין שביל אל הרייק אל האיין כרגיל שוב..

_tamuz

New member
גם אני מגיב כאן

זאת לא הדרך ולא ההולכים, זאת ההליכה עצמה. כבר קמת, את כבר הולכת, זה מה שחשוב באמת זקפת קומה, יישרת גוו, את כבר ב``דרך הנכונה``. זאת לא הדרך, ולא ההולכים, זאת ההליכה עצמה. כולנו הולכים, כל אחד לדרכו, בסוף נפגש כולנו בלאיו הכי ;) ``הבל הבלים אמר קהלת הבל הבלים הכל הבל מה יתרון לאדם בכל עמלו שיעמל תחת השמש דור הלך ודור בא והארץ לעולם עמדת וזרח השמש ובא השמש ואל מקומו שואף זורח הוא שם הולך אל דרום וסובב אל צפון סובב סבב הולך הרוח ועל סביבתיו שב הרוח``...``וראיתי כי אין טוב מאשר ישמח האדם במעשיו כי הוא חלקו כי מי יביאנו לראות במה שיהיה אחריו``. שימחי בהליכה, היא הדרך. (אני מצטער אם אני נשמע כמו פאולו קאולו שכן אין דבר שנוא עליי יותר מהפסבדו-חוכמה שלו. אלו סתם דיברי חיזוק..) שיר מדהים, אולי הכי טוב שלך לדעתי עד עכשיו

תודה ..

``הכי טוב שלך לדעתי``..? מתוך שניים.? או זיהית אחרים? הסקרנות כנראה תאכל את החתול עד שתענה.. ותודה על חיזוק.. מגי

mna

New member
גלגל :)

זהו העולם, כולו מסתובב, לעיתים נעלם, ולעיתים אוהב. ישנן מחשבות, יששנן אהבות, לעיתים מלבלבות ולעיתים מאכזבות. לעיתים הראש חושב חיובי, ולעיתים מצב הרוח סתווי. ולכן עלינו לזכור, ובדרך זו תמיד לבחור. שייתכן שהיום הגלגל, בצד הלא נכון, אבל הוא עגלגל, ומחר יתהפך הכיוון!

למעלה