שוב

Sprite

New member
שוב

שוב אני דלוקה על מישהו כמה לא מפתיע.... שוב הפרפרים בבטן אי הוודאות איך הוא מרגיש אלי... אבל הפעם הלכתי על גדול מדי מישהו ביב` שבקושי יש לו זמן לישון אם הוא בכלל מצליח להרדם... והיום היה לי קטע מש מגניב אני חשבתי שהוא כבר סיים חזרה (הוא בתאטרון) ואז אני כזה מחכה שהוא ירד והלב שלי מתחיל לפעום כל כך חזק וזה קרה לי עוד פעם היום רק אם החבר שלי לשעבר והוא די הבהיל אותי אז ככה שזה לא כל כך נחשב אני כותבת עליו כי הוא בערך כל מה שאני חושבת עליו כל דבר כרגע מזכיר לי אותו אני יודעת זה יעבור לי אבל אני ממש דלוקה עליו חזק עם כל ההתרגשות הפרפרים ההסמקה אוי אני כל כך אוהבת את זה מצד אחד אבל כלכך מתעבת את זה מצד שני... שוב חוזר הניגון...

AirOHead

New member
כככככןןןןןןןןןןןןןן

הפורום הבריא!!!!!!!!!!!!! אפשר לכתוב הרבה ושטויות ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה כמה שרוצים למרות שאני עדיין לא מבינה את הפורום פתאום שמישהו נזכר לענות על הודעה אפילו מלפני שלושה ימים אותה הודעה חוזרת לראש הדף אז מה הפואנטה?<????????????? אנשי תפוז האלה נראה לי איבדו את שפיותם או משהו למה סתם לעשות דברים חדשים אם זה לא מועיל? למה למה למה??? ורוב ההודעה היתה דיי בשביל להתלהב מזה ששוב אפשר לכתוב הרבה סיפורים ואגדות ובלה בלה בלה בלה בלה

Levinzone

New member
אמא

מה קרה פה?? לא מוצא חן בעיני בכללל!! נשבעת לכם שאתמול (אתמול!!!!) חשבתי לעצמי שזהב ממש מעולה שההודעות לא קופצות למעלה.. איפה הסדר שהיה פה פעם? אוף!!! -יעל-

Levinzone

New member
אמא2

טוב, מה הקטע של להגביל את גודל ההודעה???? לא מוצא חן בעיני בכלל בכלל בכלל! אני אכתוב עכשיו הודעה ארוכה: הייתי עד לפני חצי שעה בערך בבת מצווה של אחותי. בת מצווה- גיל 12. גיל 12- קטינים... למה בנות 12 מתלבשות ונראות לפחות כמו בנות בגיל שלי אם לא יותר מזה? אני ממש בהלם!!!!! אני לא חושבת שבגיל 12 התלבשתי כמו שהן מתלבשות. הבת שלי לא תצא ככה מהבית (כן בטח)... והכי עצבן אותי היתה המוזיקה- מחרוזת מזרחית על ההתחלה (כמובן שגם שרית`וש היוותה חלק גדול) ושירי MTV ובריטני וכל זה.. איזה אור.. מזל שזה לא היה באולם אלא במועדון של ילדים ( וזה אומר המווווון פוסטרים של הארי פוטר), ויכולתי ללכת הביתה עם אבא. אגב, נקודת השיא של הערב היתה הנקניקיה שאכלתי. אכן תמונות קשות. בשלב זה, אני אמשיך לכתוב למרות שאין לי מה לכתוב. אני ממש עצבנית ממה שקורה פה בפורום- ממש ממש חבל. בואו נגיש עצומה. והוא בכלל לא מתחבר לי מהכתובת הישנה. איזה עצבים! אין לי מה לכתוב יותר!! הייתכן? -יעל-

imagine

New member
אני אשתגע

אני לא יכולה ככה אני סובלת. תפוז, אני אקלוף אותך ואתן לפרות לאכול אותך! תשנו את זה ומיד!

Levinzone

New member
טוב, תקשיבו

כולם, ואני ממש מתכוונת כוווווולם הולכים לשלוח עכשיו אימייל זועם במיוחד לתפוז, אין לי מושג למי, תנסו בלינקים למטה, בבקשה שיחזירו את העיצוב הקודם!! בבקשה תעשו את זה, רק ככה זה ילך -יעל-

imagine

New member
אני בעד

לעשות חרם על תפוז! תפוז הוא הילד המנודה של כיתה ב` יפה! הולך?

Levinzone

New member
אי אפשר לעשות חרם:)

יהיה לנו משעמם מדי. אני כתבתי להם אימייל זועם, תכתבו גם אתם בבקשה. תשתדלו להדגיש כמו אהבנו את הפורום הקודם, ושהפורום נהיה כמו צ`אט. בבקשה, זה ממש ממש חשוב... יותר מדי שינויים (גם הפורום, גם הלוח שידורים של ערוץ 3...אני לא אוהבת שינויים). -יעל-

למעלה