שוב

תלתלית

New member
שוב

שתיים בלילה תכתבי תכתבי זה יקל עלייך. מה רצית שיקרה? שפתאום הוא ייזכר כמה נפלא היה בעבר? מה רצית שיקרה? שמשהו נטול יהפוך להיות מלוא ה...? נטול. נטולת. נטול קופאין נטול תשוקה. נטול רגש. טוב אני עייף, ככה זה אצלך, ואני קפואה מקור, השפורפורת הזו שתקועה.. כל כך הרבה דברים יש לי לעשות, והנה כל העולם בדיליי.. תכתבי אחכ, אל תעצבי עכשיו. בכל מה שקושר אליך אז סבבה, מותר הכול בכל שעה שהיא. כשמתחילים לדבר עליי, על מי שאני ומה שאני, אז מייד נהייה מאוחר, נו קוקי , אתה אומר, כבר אחת בלילה אני עייף.. ואני אומרת לעצמי..ששששש.... אל תעצבי כבר תכתבי אחכ. שאלת אותי, היית חוזרת אליי? בלי היסוס הודיתי שאהבתי אליך הא אהבת אמת, אהבה טהורה. ואתה יודע מה ? אני לוקחת את מילותיי בחזרה, כי אתה נטול. נטול התחשבות, או כבוד, או רגש או נפש. הנשמה שלך- אין בה את הזך הזה שידעתי בך. ואני נטולה, כמו כל הנטול שלך שואב ממני את מה שנותר בי. ששש..תכתבי אחכ, אל תחשבי. תשמרי על מה שעוד נותר בך. שלא תישארי לנו פה נטולה לחלוטין מול מקלדת עירומה שמיכה ורודה פרושה על הרצפה תזכורת לפיקניק שיחת הטלפון שלנו, סיפרתי לך על "יום השנה לסלט" זה ספר. אתה הקשבת. לא רוצה שתדע עליו עכשיו רוצה שתישאר שם נטול כל היותי שהייתי לך, קוקי -אני יכולים לדבר עוד שבועיים, אתה אומר.. סימן לכך--שבעצם לא אומר לי היה כיף אולי נדבר שוב מחר. . . היית חוזרת אליי אתה שואל? הלב שלי זועק..כן..עכשיו, אתמול , ואתה עייף, הולך, קשה לך, מרוכז בך. היית חוזרת אליי? תשאל עכשיו! נו, תשאל עכשיו, אחרי שאני מוצפת בכאב על החוסר שלך ברגש, בנטול הזה. כמו מסומם אתה נו,קיבלת את מנת הקוקי הטלפונית שלך להחודש זהו? זין אחזור אליך. נטולה אפילו מדמעות. בחילה מציפה כל חלקה שנותרה. ואתה לא יודע זאת. כי קודם מדברים אחכ כותבים הכול לבד. בשתיים בלילה.

טאKילה

New member
../images/Emo24.gif

בוא תבוא אהבה,, למלא את החסר,, למלא לך משבצת ריקה,, משבצת חדשה לבנה,, להציף את נשמתך ריגושים,, לקשט לך בגוונים רכים,, לעטר אותך בצבעי אהבה,, עוד יבוא אביר האבירים.. פתחי את דלתך, פתחי את שער ליבך.. בוא תבוא אהבה,, עתירת לילות מבושמים..

תלתלית

New member
התפילה שלך

מביאה אותי לדמעות האלה, אך הן מהולות בחיוך.. תודה

תלתלית

New member
תודה טאקי

המילים שלך כמו תפילה גורמים לי לחייך מבין הדמעות. תודה, אני אהיה בסדר, עוד קצת, עוד מעט.. מבטיחה.

Mוניk

New member
תלתלית מאמייייי../images/Emo24.gif

לקבל ולתת-ריטה מביטים במבט סקסי מחכים להיזון חוזר ופתאום רעם ביום בהיר זה לא עובד זה לא עובד יותר מביטים שוב מאשרים שום דבר כלום אין תגובה זה לא עובד זה לא עובד יותר בחשבון חוזר רואים שנתנו הכל תמיד להאשים את הזולת במקרה כזה זה הוא. זה הוא אשם שלא יכול היה לקבל דבר הכי יקר ולתת תלתלונית מאמי את בסדר כפרעעעע סלי

תלתלית

New member
תודה

לשתיכן, מוניקי יקרה, השיר הזה מתאים בול.. ממש כך.
אני אהיה בסדר, זה יקח קצת זמן.

למעלה