שוב

Prophet

New member
אני יודע למה אתה עושה את זה!

אתה רוצה לשים כאן את התמונות ולנצל את תפוז בתור הסרבר שלך שעושה לך טובות בחינם !!! לדעתי יניב צריך למחוק לך את התמונות !!!

FourAces

New member
נראה לי שהגברבר מיצה את סבלנותי

אני בעד חסימה ללא יכולת הפחתת שליש על התנהגות טובה, חנינה או ועדת שחרורים.

yanivfel

New member
לא שאני מגן עליו, אבל...

האיש משתדל לשמור על כמה כללים: 1. מכניס את כל התמונות לשירשור אחד... 2. מעלה גרפיקה שאינה פוגעת באף אחד... 3. מסתפק בכמה תמונות ולא בגלריה הלונדונית לאמנות החל מהמאה ה-17 4. הוא אינו מתנסח באופן קיצוני. 5. והוא מבזבז לי את הזמן בעצם שורות אלו... אבל מבלי ממש להתכוון.
אז מה? בכל זאת מעיפים אותו? אולי באמת נפתח את זה לסקר?

flashdani21

New member
אתה יודע מה ../images/Emo88.gif

שיכנעת אותי עזוב אותו בשקט הוא לא מזיק לאף אחד

liat ליאת

New member
../images/Emo45.gif אתה צודק יניב!

רק שהוא עושה זאת לעיתים יותר מידי קרובות, ובשרשור הזה הוא אמור להבין שבפעם הבאה התמונות שלו תמחקנה. יש ב-
פורום תמונות מצחיקות, שם כל אחד יכול לשים מה שבא לו... (ת´אמת, זה לא מתאים לשם?
) פה זה פורום גרפיקה ודפוס ולא שרת לכל מי שרוצה להעלות תמונה כלשהיא. זו הסיבה שהשרשורים שלו עוברים את הפרופורציה. תמונה פה תמונה שם זה עוד עובר, אבל בקצב שלו הוא יקבל מ-
את כרטיס הלקוח המתמיד...

Prophet

New member
פורום תמונות מצחיקות הוא לא לכאלה

דברים ! התמונות הם במטרה להצחיק/לעניין את חברי הפורום ! זה פורום בדיוק כמו כל פורום אחר וגם בו לו צריך לשים את התמונות שלא יכולות לעניין אחרים ! דברים שלא אמורים לעניין אף אחד אחר הוא בפורום מס´ 112 (ניסויים) שם אתם יכולים לעשות כל מה שבא לכם (רק לא לקלל)! אפשר לנסות שם [URL='http://'] לכתוב בכחול[/URL] ולשים תמונות וכו´ וכו´

מצטער מצטער

אני אפסיק עם זה לגמרי!רק אל תמחקו לי את התמונות!אני מתחנן אליכם!

HuGo Hell

New member
אני יודע שאני לא שייך לפורום.../images/Emo1.gif

אבל בשביל דברים כאלה שלא קשורים לפורום (אין לי מושג מה הפורום הזה בכלל) תשים אותם בפורום ניסויים (112) ככה זה לא יפריע לאף אחד.

למעלה