שוב.

~*~gaL

New member
שוב.

אל תבינו לא נכון - זאת הודעה משמחת בהחלט. תנחשו מה קרה? תנחשו? תנחשו! שידורים חוזרים! לא! לא מההתחלה! (כמובן...) מעונה 7! אז כן, יצא לנו לראות את יחסיהם של קרטר/אבי מתפתחים בשנית... ומנת קרטר כל יום "לפני" השינה משמחת עד מאד, אבל אני עדיין מאוכזבת. למה לא לשדר את זה מההתחלה? למה? למה? מה אנחנו, צופי אי. אר. עושים כל כך רע שלא מגיע לנו להינות מהעונות הראשונות של הסדרה? ולמה ב00:05? למה? למה שאני בקושי אקום בבוקר בגלל זה? למה?! רוצה שידורים חוזרים מההתחלה ובשעה הגיונית! רוצה, רוצה רוצה! רוצההההההההההההההההההה! דאם דה וורלד! אי. אר., עונה 7 בשידור חוזר, החל מיום א´, 00:05

שלמונזה

New member
אוףףףףףףףףףף

כן אני שמחה על זה שיש שידורים חוזרים, אבל אני יותא מאוכזבת שקשה להם לשים את העונות המוקדמות יותר! כי אני ממש עוד לא מתגעגעת לימי אבי וקרטר (ובכלל אני לא קארבית)! רגע אבל זה הזמן שאבי ולוקה יוצאים? אני ממש לא יודעת איזה עונה זה מה למרות שאני צופה...

~*~gaL

New member
נתחיל מזה: שלחתי להם מייל (שוב)

אבל הפעם אני חושבת שהם יבינו יותר את הכעס מההודעה שלי... היה שם הרבה "בבקשה" ו"זה ממש לא בסדר!". וכן.. אבי ולוקה "יוצאים" בעונה ה-7.. (יותר נכון, הם "חברים", כי בקושי יש להם סצינות מחוץ לבי"ח) נכון, זו עונה מדהימה שאני מאד אוהבת (איזו עונה של אי. אר. אני שונאת?), אבל היא כבר מוקלטת אצלי.. ואני מתגעגעת לפרקים הישנים, שאת חלקם ראיתי רק פעם אחת, ואני כבר לא זוכרת כלום! חוץ מזה אני רוצה להקליט את הפרקים הישנים, ולא נראה לי שזה הולך לקרות כבר.. מה אכפת להם כבר לשדר את הכל מההתחלה וזהו??? לעזאזל!

שלמונזה

New member
לדעתי

זה עניין של זכויות יוצרים ולא עניין של לעשות דווקא...! אני מתה לראות את הוענה הראשונה שוב עם קלוני וגרין ביחד הם פשוט משלימים אחד את השני!!!! ובטח שהייתי מתה לראות שוב את העונות עם אנה. נו טוף נסתפק בעונה לובית!

~*~gaL

New member
אם זה מה שזה, אז שיקנו את זה שוב!

במקום לקנות כלמיני תוכניות אדיוטיות שלא עלו על יותר מכמה פרקים בודדים בארה"ב, שיקנו את העונות שוב! למזלי העונה עם אנה מוקלטת לי בגלל ש.. את יודעת.. האובססיה.. והאמת.. עונה 7 היא יותר קארבית :) אה, ואת צודקת - אנתוני וג´ורג´ משלימים אחד את השני.

ישששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כלומר, אני עצובה שזה לא מההתחלה ושזה בשעה לא הכי הגיונית, אבל בשביל זה יש ת´ווידיאו.... *רצה לחנות לקנות קלטות*

למעלה