שוב TNG מכה

שוב TNG מכה

כרגע סיימתי לראות את העונה הרביעית, ולהלן (שוב) המסקנות: אין כמו Q, האיש מצחיק בטרוף, שווה כל שנייה - חברתי יטבת יושבת בסלון ולא מבינה מה פשר פרצי שאגות הצחוק שבוקעות מחדר המחשב. פרק נוסף שהרג אותי הוא הפרק שבו ז'אן לוק "מציל" את לוואקסנה טרוי מידי הפראנגי שחטף אותה. היועצת אומרת לו שכדי להציל את אמא, עליו להילחם עליה !! הבן אדם נתן שם מבט ביועצת, שהזכיר את המבט שנתן C3PO בהאן סולו בשבו של הג'די ! היתגלגלתי מצחוק, ואחרי זה ז'אן לוק נתן כרגיל הופעה שייקספיראית שאפילו מר ווף( וורף בשפתה של לוואקסנה), נהנה ממנה. יום טוב וחג שמח

itstzar

New member
אחחחחח נוסטלגיה ../images/Emo13.gif בהחלט פרקים

מעולים, וסדרה מצוינה

הטלפתיה בעיצומה,../images/Emo55.gif

טוב, אולי לא באמת מאחר וההודעה הנ"ל היא מה 29 לחודש שעבר, אבל בכ"ז...
במהלך החג הזדמן לי לשלוף את הקלטות הישנות של כל פרקי TNG שיש לי (12 קלטות במספר) וראיתי מהעונה הרביעית, גם את הפרק עם לווקסנה (אחד המצחיקים, בעיקר ה"מונולוג של פיקארד). במהלך הצבא השלמתי קצת מפרקי ויאג'ר, DS9 שכלל לא ראיתי לפני כן וגם עכשיו לא ראיתי יותר מידי, הסדרה המקורית (אני רוצה יצור פרוותי!) ורק אנטרפרייז נשארה בצד, בכל זאת צריך גם לקיים חיים מעבר למס"ב, ובכל אופן, המסקנה המתבקשת הי: אין כמו דאטה, פיקארד, קיו וחבריהם לשעשועים-כמה חבל שלא התמקדו טיפה יותר בדמויות ואוין-זה היה יכול להיות מ-ו-ש-ל-ם-! וזהו, אה- שלום לכולם וחג שמח! מקווה שנהנתם באיקון, אני , שוב, לא היתי כלל וכלל. כמו בכל שנה, אולי אחרי השחרור ייצא לי סופסוף לבקר

מענין אם

מישו יראה את ההודעה הזו מאחר והיא לא קיפצה לה למעלה (באופן מובן למדי, אבל אם מישהו כן ראה אז שימסור לטאשה שיש לה אחלה של חתימה, הייתי צריכה להישאר בקשר, אנשים משעשעים לא גודלים על העצים
)

ראיתי וקראתי את ההודעה

אחלה פרקים אין כמו TNG. הטובה ביותר איי פעם. ובאמת ז'אן לוק, דאטה, וורף, וQ, פשוט תענוג צרוף והמון דקות של צחוק אדיר.

למעלה