הייתי בטוחה שהבנת שצחקתי איתך כמובן מי שמסנן אותך בגלל שלא ראה יותר מ- 3-4 תמונות שלך ומעבר למראה לא מעניין אותו כלום את בהחלט יכולה לסנן אותו חזרה ולעבור הלאה חבל על הזמן....
הוא התכוון בקטע של יאללה, מה אכפת לך? רוצים לראות תמונות תפתחי להם איזה כמה תמונות וזהו, שיירגעו. לא יותר מזה. אבל כן לא הבנתי אותך כנראה אז שמתי לעצמי אייקון עם רוכסן על הפה
ש...אל תפני לאף אחד גם אם הוא מוצא חן בעינייך, תני להם לפנות אלייך ואז תנתבי את ההכרות הראשונה כפי שבא לך. את יכולה לבקש מייל , את יכולה להכניס לפייס ואז למחוק אותו במידה ולא מתאים לך, בקיצור, זה בידיים שלך.
אז את קצת ההיפך ממני. לא מזמן יצאתי עם מישהו. הוא היה הראשון שהתחיל איתי. מאחר ולא ראיתי צורך להסתיר זאת - אמרתי לו את זה. בהתחלה הוא חשב שאני סתם אומרת את זה כעוד משהו כזה שסתם אומרים. הסברתי לו שלא, וזה משום מה (לא ממש ברור למה....) מאוד מאוד העלה לו את האגו. הוא כל הזמן סובב את זה לכיוון עצמו, והשתמש במשפט הזה הרבה. טוב היו לו עוד כמה הברקות.... חלק מהן כאמור היה ניתן לראות ב HD בתוכנית השידוכים המהוללת "שלוש".
הוא מדיום שמאפשר לראות תמונות.. אני משער שבגלל זה מבקשים אותו ממך ... ומשער הלאה, שכשאת לא נותנת, מסיקים את המסקנה המתבקשת בהלך הרוח הגברי המצוי - ומדלגים הלאה ... יש מעין אקסיומה גברית אינפנטילית שכזו - שמי שיש לה מה להסתיר ...