שוב תהייה

../images/Emo9.gif

ברור יא ז%^$

Prince315

New member
תראי מה זה

כל אחד ומה שהוא רואה ממבט ראשון... מכיוון שפטנט עסקינן, אני ראיתי רק את הדולר..
בחזרה!!!!

פיסבוק

אולי הם רוצים לצוטט איתך בפייסבוק במקום לדבר בטלפון אולי לשלוח הודעות אם כל התוכן שלך פתוח לכולם אז אולי כדאי שתגבילי אותו לחברים בלבד הם לא חייבים להיות חברים שלך בפייסבוק בכדי שתתכתבי איתם שם..... בהצלחה

ismeralda100

New member
לא הבנתי....מה ז"א

"הם לא חייבים להיות חברים שלך בפייסבוק בכדי שתתכתבי איתם שם"? אני מגבילה את התוכן שלי רק לחברים אבל מי שלא ברשימת חברים שלך מין הסתם גם לא יוכל להיכנס לצ'אט ולשוחח איתך....

אין לי מושג לגבי הצ'ט אולי זה ענין של הגדרות אבל לגבי התכתבות בהודעות אני יודעת שניתן להתכתב בפייסבוק גם עם מי שלא חבר שלך גם פה בתפוז את יכולה לשלוח מסרים ולהתכתב עם מי שלא חבר שלך פה לגבי ההגבלות שלך לפרטיות תשאירי אותן כפי שנוח לך לגיטימי שלא תאשרי חברים שאת לא מכירה\ ולגיטימי שגבילי את הפרטיות שלך את יכולה לנסות לשאול באתר ההכרויות את אלו שביקשו ממך פייסבוק מה הסיבה הם אולי יתנו לך את התשובות הכי טובות את גם יכולה לבקש ממי שמעניין אותך את הפייסבוק שלו....ואז אולי לבדוק אצלו ולראות מה יש שם....ואולי זה ייתן לך מושג האם זה האדם שאת בכלל רוצה לפגוש ייתכן שזאת דרך לסינון מהיר... אני לא בקטע של אתרי הכרויות מעולם לא הייתי זה לא מתאים לי יש עוד דרכים להכיר.... אחת מהן היא מפגשים כמו שהצעתי לך ויש אתר נוסף שנקרא טיולים ואגדות יש שם המון מפגשים מכל הסוגים אתמול היה מפגש של פנויים פנויות בפארק הלאומי בר"ג קבלת שבת...לא הייתי במפגשים אבל מההתרשמות זה בהחלט מקום שניתן להכיר אנשים טובים ונחמדים.... זה פחות מחייב... שווה לנסות

ismeralda100

New member
K

עכשיו הבנתי.....נראה לי למרות שאני בד"כ לא מתכתבת עם מי שהוא לא חבר שלי, יש מצב שאני צריכה לבדוק את האופציה הזו, למרות שאני לא חושבת שזו הייתה כוונת המשורר (-אני לא חושבת שהם ביקשו ממני להוסיף אותי בפייסבוק שלי כדי שאני אתכתב איתם שם בהודעות או בצ'אט, כי את זה אפשר לעשות דרך אתר ההיכרויות עצמו.....)

שרשירית

New member
אני לעומתך לא רואה בפייסבוק בעיה

למעשה, אלה שמוצאים חן בעיני באתרי ההיכרויות, אני תמיד שואלת אם יש להם פייסבוק. אפשר אז להתרשם מהם במצבים טבעיים יותר ולא בתמונות קטלוג להיכרויות. אני אוהבת לצ'וטט, זו הזדמנות לראות איך הבחור מתנסח. לרוב, הגברים שפונים אלי מבקשים טלפון. לי פחות נוח לדבר בטלפון, זה משאיר אותי קפואה ולוקח לי זמן להפשיר ולהיות טבעית. חוצמזה, אין לי בעיה להוסיף ולמחוק חברים מהפייס אבל זה בגלל שהפייסבוק שלי הוא כמו של החברות שלך, לעדכונים בעיקר. אני חושבת שאם תסבירי לבחור את מה שכתבת כאן לא תהייה בעיה ואם תהייה אז תחליטי את אם בא לך להתפשר עבור מישהו שלא היה מוכן להתפשר עבורך.

purplegold

New member
מגרעות הטכנולוגיה ../images/Emo4.gif

לדעתי הנושא האמיתי הוא שעם כל הטכנולוגיה (ושלא תבינו לא נכון, אני אוהב טכנולוגיה), ריבוי האתרים, השפה האינטרנטית והשליטה בשלל הסטטוסים, הגדרות הפרטיות והסינון שכחנו שני דברים בסיסיים, אדיבות ונימוס. המדיום האינטרנטי על שלל סוגיו מאפשר לנו להביע מחשבות, רצונות, תחושות ותשוקות בקלות אבל רבים מידי משתמשים בכך כתירוץ להתנהג באופן שלא היו מתנהגים בעבר. החשיבות של הסטטוס, העדכון, הזמינות, הכמות גורמים לזילות של של הדבר הטיוויאלי והוא כמאמר הלל הזקן (וואו פעם ראשונה בחיי שאני מצטט מהמקורות
) "אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"

ismeralda100

New member
מסכימה לגמרי, אבל

זה עדיין לא אומר שאני באופן אישי הבנתי כבר איך מתמודדים עם זה

ismeralda100

New member
sure

ברור.... לא 1, אולי איזה שלוש או ארבע תמונות. לא זוכרת בדיוק. אבל שיחה קצרה עם ידיד שלי אתמול די פתרה לי את התהייה הזו, (לפחות מנק' מבט גברית) אז נראה לי שאם אני אחליט ללכת בכיוון הזה אני אקשיב לעצתו

ismeralda100

New member
לפיו הם מבקשים לאשר אותם בפייסבוק מסיבה 1

הם רוצים לראות עוד תמונות. כנראה ש 3-4 תמונות לא מספיקות. "גברי עושים סינון ראשוני לפי מראה"

אני מציעה

לעשות אלבום שלם לקליינטים אפשר אפילו להיעזר בתוכנות פוטושופ להסתיר דברים לא רצויים ולהוסיף רצויים יותר

ismeralda100

New member
כן זה מה שידיד שלי אמר. להעלות כמה תמונות פרו

פיל שכן יהיו פתוחות לכולם, ואת זה לשתף, לא את כל הפייסבוק שלי

למעלה