שוב תהייה

ismeralda100

New member
שוב תהייה

בנוגע לאתרי היכרויות. תקציר הפרקים הקודמים: פתחתי כרטיס באתר היכרויות. החלטתי לצאת עם מישהו שהכרתי שם. היה גרוע. הגעתי למסקנה שלא אצא עם מישהו לפני שאדבר איתו בטלפון (כמו שמישהי פה כתבה לי: מה יש לך זמן פנוי שאת יוצאת עם מישהו לפני שדיברת איתו בטלפון?"
) זו הייתה הפעם הראשונה והמאוד-מאכזבת אבל לא נתתי לזה להוריד את רוחי. בזמן האחרון שמתי לב למגמה כלשהי: אני פונה למישהו דרך האתר. הוא עונה בהיי + שאלה: פייסבוק? וזהו. בלי בת כמה את, מאיפה את, מה שלומך, נעים להכיר, אולי נדבר - כלום. אני עונה בחזרה בנימוס ומבקשת את הטלפון שלו, או נותנת את הטלפון שלי, או שואלת מתי נח לדבר, והתוצאה חוזרת על עצמה: כלום. לא שומעת ממנו יותר. לא שיש לי בעייה להוסיף מישהו שהוא לא חבר קרוב לפייסבוק שלי, אבל נראה לי קצת לא מתאים להוסיף מישהו עוד לפני שיצאתי איתו לפייסבוק שלי! יש לי שם המון המון תמונות, נוטס, קישורים לבלוג שלי לעיתים, למה אני צריכה לחלוק את כל זה עם מישהו שאני לא מכירה? אני יודעת שאפשר להגדיר את זה כך שמישהו ספציפי שאני מוסיפה לא יוכל לראות את כל מה שיש לי בפפייסבוק אבל למה אני צריכה להתעסק עם זה רק כדי שמישהו ירצה לצאת איתי? רגע - ואולי אני צריכה לנסח את זה כשאלה אליכם - אם הייתם מכירים מישהי בלי חשבון פייסבוק לא הייתם יוצאים איתה? יש לי חברות שיש להם חשבון פייסבוק שאין בוא אפילו תמונת פרופיל והן אף פעם לא מפרסמות כלום, רק משתמשות בפייסבוק כדי להתעדכן מה אחרים כותבים. אבל אצלי כאמור המצב לא כזה.... עכשיו - אם זה היה קורה פעם אחת או פעמיים או אפילו 3 הייתי אומרת לעצמי שאת המישהו הזה אני כנראה לא אפגוש וזהו. אבל כתבתי על זה כי אני רואה שזה פשוט קורה שוב ושוב. גם אם זה לא מישהו שממש התלהבתי ממנו, אני חייבת לציין שהתגובה הזו קצת מפתיעה אותי. ולא במובן הטוב של המילה

ye44

New member
../images/Emo178.gif ברור שזה יקרה

כי הם מ פ ח ד י ם שאת שמה תמונות באתר כשהיית בת 20
בפייס זה יותר מעודכן כי כמו שאת נכווית גם הם נכווים

ismeralda100

New member
חחחח.....ממש לא ../images/Emo13.gif

אבל יש מצב שזו הסיבה אני לא מהשקרנים וגם אין לי ממש סיבה (אני באופן אישי לא חושבת שנראיתי יותר טוב בגיל 20....לא בקטע של שחצנות או משהו)

ye44

New member
אם את לא חושבת

שלא נראיית יותר טוב בגיל 20.............
את מרימה לי להנחתה .....כואב לי ה
לענות לך

אם אני מוצאת

מישהו בלי פייסבוק אני מתחתנת איתו באותו יום
<איך זה באמת שאת עדיין לא אצלי בפייסבוק?
>

b e c k y

New member
יש לי חבר אחד כזה.

מתעקש שהוא עסוק מכדי להתעסק בזה. (הוא באמת עסוק לעייפה, הוא רופא מתמחה... אבל עכשיו אחרי שראש הממשלה של YE חתם על הסכם שעוד לא נראה כמוהו, הכסף ינזול לו מהאזניים והוא לא יצטרך לעשות 7-8 משמרות בחודש, אז אולי יהיה לו זמן לפתוח דף בפייסבוק) ואגב יקירה.. הוא פנוי... (ומשובח ביותר)

b e c k y

New member
בגלל ש...

אני לא יכולה לשלוח לך קישור לפייסבוק שלו..... חחח

../images/Emo13.gif

טוב נו יש את הדרכים הישנות עוד לפני שהפייסבוק השתלט על החיים שלנו אני בטוחה שאת תמצאי את הדרך :)

איפה ראית

שלא טוב? נהפוך הוא זה היה אייקון של מתכוננת רק לידיעה אני מגיעה בשמלה אדומה!

b e c k y

New member
תשמחי.

תשמחי שהם חושפים את הרדידות שלהם כבר בהתחלה. ככה את יכולה לדעת מי לא ראוי לתשומת לבך אחרי שתי דקות ואין שום סיבה לבזבז עליו זמן. סנני אותם. מי שמבקש פייסבוק ונעלם כשאת לא משתפת פעולה, לא היה שווה כלום מלכתחילה. בפייסבוק שלי יש רק חברים. אין שם המונים, אלא רק אנשים שאני מכירה ורוצה שיהיו שם. זה החדר הפרטי שלי ואני רשאית להזמין אליו רק את מי שבא לי. זה לא דף פירסומי. לא הייתי מזמינה לפייסבוק שלי כל מיני ארחי-פרחי מהרשת. אם בא לך לשתף פעולה עם השטות הזו, את יכולה להכין דף לצורכי פירסום. שימי שם כמה תמונות ייצוגיות, תעשי הצגה יפה וזהו. מי שמספיק אידיוט להתנות את הקשר בקישור לפייסבוק שלך, לא מגיע לו יותר מזה. אני לא הייתי טורחת.

דייטולוגית

ממליצה לך לנסות שיטה אחרת שאולי תתאים לך יותר מתרי היכרויות %D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA דייטולוגיה לגבי הפייסבוק והאתר אם את מאמינה בדרך של האתר....אז אולי שווה לךלפתוח בפייסבוק דף במיוחד לצורך הכרויות שם תוכלי להציג או לא להציג מה שאת רוצה בהצלחה

../images/Emo2.gif

יש כבר מקצוע כזה?? אללי לאן הגענו יש גם מקצוע של זרקולוגית?? <איך לזרוק גבר או אישה בדרך הנעימה ביותר :)>

THE KID A

New member
מה את מתפלאת?

ואת השיטה הזאת את מכירה? %D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA

למעלה