שוב תאי

• פותח הנושא 2u4u
  • פורסם בתאריך

2u4u

New member
שוב תאי

אני מתכוון לטוס ב1 לחודש. יש לי דולרים והבנקאית אמרה שלא כדאי לי לקנות איתם טרוולינג צ'אק בארצ אלא בחו"ל, בתאילנד כשאני ארד מהמטוס.. אכן? לא סיכון? ועוד משהו. אם אפשר לקבל המלצות לגבי תאילנד או קישורים לגבי מקומות מהממים שכדאי לבקר בהם. תודה מראש. דני

מיטלי23

New member
היי דני

אני במקצועי בנקאית (אחראית תחום מט"ח) ואני ממליצה לכל מי שנוסע למזרח לקחת מעט דולרים במזומן(בסביבות 400$ מקסימום)והשאר בטרוולים של אמריקן אקספרס (בשטרות קטנים של עד 50$). אני אישית לא ממליצה לרכוש בחו"ל טרוולים כי העמלות די גבוהות. אתה יכול לרכוש את הטרוולים בציינג' בארץ,כך גם תכסוך את העמלה והשער הגבוה של הבנקים. לא לשכוח לקחת איתך את הדרכון כדי שתחתום על הטרוולים כמו בדרכון! לגבי שאר השאלות שלך,אני נוסעת לתאילנד בנובמבר אז אני בטוחה שמישהו אחר יעזור לך. מקווה שעזרתי מיטל

2u4u

New member
כן אבל

400$ יספיקו לחצי שנה? מה השילוב הכי חסכוני וטוב לחצי שנה? טרוולינג צ'אק כרטיס אשראי או מזומן? אל תשכחי שיש לי כרגע דולרים מזומנים בסביבות ה3000

מיטלי23

New member
לא התכוונתי שתיקח רק 400 $

התכוונתי ש: לימים הראשונים כדאי לקחת 400$ והשאר בטרוולים. אני במקומך לא הייתי נוסעת עם כל כך הרבה מזומנים ביד.לא הייתי לוקחת סיכון. מה יקרה אם יגנבו חלילה את הכסף?מה תעשה אז? המלצתי לך לגשת לצ'יינג' עם הדולרים ולקחת במקומם טרוולים. אני נוסעת בנובמבר ואני יכולה להגיד לך שאת רוב הכסף אני לוקחת בטרוולים למרות שאני נוסעת עם בעלי שמגן עלי. לא חסרים סיפורים על גניבות בעולם ועל אחת כמה וכמה במזרח הרחוק. אני מידי יום נתקלת בעבודתי בהורים שנכנסו לפאניקה כי הילדים שלהם שנסעו איבדו או שנגנבו הכספים.לא רוצה לספר לך איזה לחץ זה. מקווה שעזרתי ואם יש עוד שאלות, אני כאן. מיטל

למעלה