שוב תאונה..

Angel972

New member
אל תחכו שיקרה משהו ...

ולא, אני לא מתכוון שתתחילו לצעוק, או לעמוד עם שלטים וכו' אתם מתקרבים לצומת, זכות הקדימה שלכם
תורידו את הרגל מהגז
זה לא משנה אם זכות הקדימה שלכם או לא
תורידו את הרגל מהגז, תתקרבו לצומת, תסתכלו טוב טוב שאין אף אדיוט שדוהר לכיוון, ושאין אף אדיוט אחר שבדיוק בא לו להכנס לצומת ברגע זה, ורק אז תכנסו לצומת. בזמן שאתם מחכים שהתאונה הבאה תקרה, בזמן שאתם מחכים שהעירייה תעשה משהו אתם מסכנים את החיים שלכם, של ילדיכם, ואולי גם את שלנו
מפחדים לאחר לגן לקחת את הילד/ה
תצאו חמש דקות קודם. עדיף להתעמת עם עובדת סוציאלית מאשר להשאיר ילדים יתומים ... העירייה לא תעשה כלום, תשכחו מזה
לא באמפרים, לא כיכרות, לא תמרורים תקינים, לא שדה ראיה - פשוט כלום
אבל אתם יכולים ... קצת יותר לאט, קצת יותר התחשבות בכביש, מתן זכות קדימה להולך רגל במעברי חצייה, האטה ואפילו עצירה בצמתים גם אם זכות הקדימה שלכם
אתם אף פעם לא יכולים לדעת מה עובר על הנהג שבא מימין/משמאל. כולי תקווה שלא נצטרך לפתוח שרשור שכזה שוב ... אם כי אני מאוד סקפטי לגבי האפשרות הזאת. שיהיה לכם יום מקסים.

BenjiMan

New member
יהיו הפתעות בנוגע לעניין...

יש סרטון של התאונה...אין אפשרות חהעלות אותו לפורום...חבל... ב.

BenjiMan

New member
הפתעה כשמה כן היא... ../images/Emo11.gif

נקווה שיהיו עוד השבוע... ב.

Angel972

New member
עוד הפתעות ../images/Emo35.gif

אני מקווה שאתה לא מתכוון שיהיו עוד תאונות
או שאולי נגלה שיש שוטרים באופן קבוע בעמק ... או תמרורים חדשים ... או בכלל - מה ש b-love ביקשה - כיכר
נו ... תגלה לנו ...

BenjiMan

New member
סבלנות...

אל תצפה להפתעה גדולה...משהו קטן שהוא אולי התחלה של משהו גדול יותר במלחמה בתאונות הדרכים במודיעין...ימים יגידו... ב.

Angel972

New member
ראיתי בשמשוני ...

בצד הקרוב יותר לקייזר, יש שם כיכר, ושמו תמרורים חדשים לגמרי אולי גם אצלנו
אל תהיה כזה רע ... תשלח לי מסר ... הסקרנות הרגה את החתול ... יותר טוב מלמות בתאונת דרכים

33נמי

New member
כתבת על זה בעיתון?

אנג'ל: שלא תגיד שלא עוזרים לך בניחושים
והעיקר שהחתול יהיה בסדר....

BenjiMan

New member
תשובה....

הציפיות שלכם גבוהות...פיתחו את ערי מודיעין סך הכל כתבה קטנה...אבל אולי ממנה יתפתחו דברים...אולי בעזרתו של כתב העיתון שידאג שדברים יתפרסמו...ולהעיר את העירייה משנתה... ב.

Angel972

New member
מצטערים ...

אתה צודק. זה ממש מוגזם לבקש שיסדרו משהו ... כתבה בעיתון מספקת אותנו. אז יפגעו עוד כמה אנשים בינתיים ... שטויות ... מתרגלים
לא שאני חושב שכתבה זו לא התחלה טובה, אבל ... צריך מישהו בעירייה שיזיז את התחת שלו ויבוא לעמק האלה ... שיעמוד ליד מעבר החצייה, 5 דקות, נראה אם הוא יצליח לחצות את הכביש ...

BenjiMan

New member
צודק...

בשלב ראשון אולי זה מספק...אבל צריך להמשיך ללחוץ על העירייה...אני אנסה להפעיל את קשריי בשאר העיתונים במודיעין...אולי משהו יתחיל לזוז... ב.

33נמי

New member
בואו ננסה להיות קצת אופטימים

וקצת לא... אולי הם כן בדקו את כמות כלי הרכב שעוברת שם אך זה בטח היה בין 8:30 ל- 12:30 (כשהילדים בבי"ס, אין כמעט תנועה לא של רכבים ולא של הולכי רגל...) חכמי חלם זה כאן?

BenjiMan

New member
יש חדש...

הסרטון הגיע לשולחנו של ראש העיר (כך נאמר לי ע"י מזכירתו ) בואו נראה עכשיו מה יהיה... ב.

BenjiMan

New member
וגם...

מאשר קבלת מכתבך אלכס וינרב סגן ראש העיר מודיעין ב.

למעלה