שוב שעשועון קטן.

m i a o o

New member
גרעפ - ג'ק והאפונים

סיריוס (בצורתו הכלבית) וקרוקשנקס - כלבים נגד חתולים נגיני - נחשים על המטוס אמברידג' - אנני (בתור מנהלת בית היתומים) או: הנסיכה והצפרדע (תגלם את הצפרדע לפני שהפכה לנסיך) מצנפת המיון - השטן לובשת פראדה (בתור פריט בקולקציה החדשה) צ'ו - פוסידון (בתור הים) לונה - עליסה בארץ הפלאות הדרסלים - נשיונל ג'אוגרפיק של קוסמים (הבמאי: ארתור וויזלי) קרוקשנקס - גארפילד פילץ' - מפלצת של הבית פרופסור פליטיק - צ'ארלי בממלכת השוקולד (בתור אחד האומפה-לומפה)

זוכה פרס האוסקר בקטגוריית ../images/Emo41.gif

הפלעכסרט הטוב ביותר:
החדר המקולל
תקציר הסרט: גיבורת הסרט היא ילדה בשם איימי (מירטל המייללת, "סיוט בחדר השירותים 1", "סיוט בחדר השירותים 2"). איימי גדלה בבית גדול, אך מסתורי ויום אחד, כשחבריה ג'ון(הארי פוטר , "שודדי ההורקרוקסים - קמיע של איש מת", "משחקי צלקת"), ג'ק (רון וויזלי, "חברברת הכחליל מכה שנית") וג'יל (הרמיוני גריינג'ר, "אחי, איפה הספר שלי?", "101 חתולים וגנבים") מגיעים לביקור, הם משחקים מחבואים בבית ופתאום נתקלים בחדר שאפילו איימי מעולם לא ראתה בעבר. הארבעה מתקרבים אל הדלת ושומעים רחשים מוזרים. מייד נסים הארבעה אל חדרה של איימי וחושבים מה לעשות. בהיעדר תכנית טובה יותר מחליטים הארבעה לצאת לחפש תשובות בשוק. בשוק עוברים הם מספר הרפתקאות נוספות בפוגשם את ולאד המיסתורי (טום רידל AKA לורד וולדמורט, "מי רוצה להיות אדון אופל", "הנחש ועונשו") ואת מוניקה המוזרה (לונה לאבגוד, "שנורקק שנורקק", "גובלינים בפעולה") המשכיחה מהם לרגע במוזרותה את מטרת בואם אל השוק. בדרכם חזרה, נתקלים הם בנער בלונדיני המתקרא דומיניק (דראקו מאלפוי, "בוצדם קטן שלי", "סיוט בחדר השירותים 2") האומר להם כי הוא תושב העבר של הבית וגם הוא נתקל בחדר בעבר, ואומר להם גם ששלושה סיבובים של הידית לכיוון ימין יעלימו את השוכן בתוך החדר. עם טיפ זה בכיסם, המשיכו הארבעה אל כיוון ביתה של איימי, חזרו אל החדר וניסו לסובב הידית שלושה סיבובים ימינה, אך אבוי, כאשר עשו זאת נשמעה צעקה גדולה ומרה מהחדר והדלת נפתחה עם הבזק של אש ועשן. בשלב זה מציצים גיבורינו אל החדר כדי לגלות שם איש כפוף אשר מכנה עצמו אדון הבלונים (סוורוס סנייפ, "ואז הגיעה פולי(מיצי)", "לטייל עם פליקס(פליציס)"). אדון הבלונים אומר להם שהוא היה כלוא בחדר במשך מאות שנים ושילד בשם דומיניק נעל אותו שם. חשבו הילדים, והגיעו למסקנה שאם זה אכן נכון, הילד, דומיניק שמו, צריך להיות לפחות בן 100 שנים :0. תעלומה זו מגיעה לפתרון בסופו של דבר, אך על מנת לראות כיצד תאלצו להגיע לבתי הקולנוע, או לחכות לDVD עם הקטעים שנחתכו (למשל הקטע בו ג'יל וג'ק פוגשים את הנער נורמן (נוויל לונגבוטם, *אין היסטוריית משחק*), הקטע נחתך עקב משחקו העלוב של לונגבוטם, אך הוחלט בכל זאת להכניסו לגרסת הDVD.). מצ"ב מספר ביקורות לסרט:
"יוצא מן הכלל, יצירת אומנות, אסור להחמיץ." הנביא היומי
"מעורר השראה, לאבגוד גונבת את ההצגה עם משחק יוצא מן הכלל." הפקפקן

tamarhp

New member
וולדי

ל"שובו של ג'פאר". ניק כמעט בלי ראש, לג'יני מאלאדין.

רשימת סרטים של גיבורי הארי פוטר.

וולדמורט - הסנדק, אני יודע מה עשית בקיץ האחרון, צעקה ( הוא הדמות במסכה המפורסמת ), וסיוט ברחוב הלם. הארי פוטר - מתי נתנשק, רובין הוד נסיך הגנבים, שלגיה ( הוא הנסיך בסוף הסיפור ), מה נשים רוצות, אני והח'ברה. רון - אדיוט מושלם, הבלתי משוחדים, טיף וטף 10, אני והרמיוני, והאחרון חביב- הג'ינג' שמשה אופניק תמיד אומר ברחוב סומסום. פרד וג'ורג' - הזוג המוזר, חייך אכלת אותה, שר הטבעות "שני הצריחים," חנות קטנה ומטריפה. נוויל לונגבוטום - שכחו אותי בבית 12, וכל סרט שהוא אם המילה "שכחו."

למעלה