שוב שלילי

שוב שלילי

החזרה שביעית, תרומה שנייה. עובר מצויין- כולם היו, בלסטוציסט. ההכנה הייתה מאוד מאסיבית- 4 אסטרופם מהיום ה3 לווסת (אחד ווגינלי) 5 ימים לפני החזרה הוסיף לי אוטרוגסטן וגינלי- 3 כדורים, 3 פעמים ביום ובנוסף זריקת פרוגסטרון כל 3 ימים. רירית תלת, סביבות 7.7 לפני התמיכה של האוטרוגסטן. לפני ההחזרה לא עושה עוד בדיקת דם ו-US. אני עושה דיקור, איזון גוף נפש...מוציאה מאות שח כל שבוע על טיפולים תומכים. אז למה? אני פשוט לא מבינה מה אני מפספסת. הפעם גם נחתי בבית 4 ימים! ולא נקלט. אני מתחילה לחשוש ולהבין שאולי זה לא נועד לקרות.אני בת 33 ולא מרגישה שאני יכולה להמשיך ככה שנים. מתי אומרים די? מתי מרימים ידיים או מחליטים לעבור לפונדקאות? ואני בכלל לא מאמינה שאני אומרת את זה. אבל השאלה אם כל התנאים כביכול טובים וזה לא נקלט כבר 7 פעמים, יש טעם להמשיך?

אוף! ממש מתסכל ועצוב

לא יודעת מה לומר..
אני לא זוכרת מה הסיפור שלך ולמה עברת לתרומת ביציות.
אולי אם תזכירי את הסיפור זה יעזור קצת?..
לא יודעת..
לבי איתך!

אין לי ביציות

כנראה שבגיל צעיר פשוט אזלו או שהגוף שלי הפסיק לייצר...עברתי כל הץבדיקה אפשרית וכל סקירה גנטית שיש... פשוט לא יודעים למה :) אז האופציה היחידה שלי הייתה תרומה

לא יודעת מה לומר.
ממש מתסכל.
מקווה שלמשיח יהיה משהו חכם להציע..
ובינתיים, עוד חיבוק

אשרת 1972

New member
צר לי לשמוע

לגבי מעבר לפונדקאות איני זוכרת מדוע עברת לתרומה אני עברתי בגלל איכות ביציות בגיל 40 מיד אחרי הפגישה עם הרופא בה הוחלט לעבור לתרומה , נפגשתי עם חברות לפונדקאות , הפגישה הראשונה הייתה עם הבעלים של מנור בכלל לא ידעתי שהם עוסקים גם בהבאת ביציות הוא אמר לי שלפני ארבעה כשלונות בכלל אין מה לדבר על פונדקאות ולכן החלטתי שאם לא אצליח ארבע פעמים אעבור לפונדקאות , מאידך את צעירה מאוד ,הייתי מתייעצת עם רופא שאת סומכת עליו ומקבלת עמדה שלו מאחלת לך כי הטיפול הבא יהיה המנצח .

תודה!

אני מטופלת אצל פרופסור משיח ולמיטב הבנתי הוא אחד הטובים והמקצועיים שיש.. לא ממש עברתי לתרומה אלא התחלתי שם כי כנראה שמשום מה הגוף שלי לא מייצר ביציות אז אין לי בכלל טעם לנסות הפריות וכו

במקביל זו אופציה?

אני לא מכירה את הסיפור שלך וכמה משאבים יש לך - נפשיים וכלכליים.
כשאני התחלתי את התהליכים - המטרה שעמדה לנגד עיניי היתה ילד - טבעי, IVF, תרומת ביצית, פונדקאות או אימוץ - לא שללתי כלום. מאחר ואני יחידנית חלק מהאופציות לא רלוונטיות עבורי ולכן התמדתי בתרומת ביצית (נקלט בנסיון השביעי) - פשוט בשלב הזה לא היתה לי כבר האופציה של אימוץ / פונדקאות.
כשהייתי בברנו לתרומה, היתה איתי פונדקאית שסיפרה שהזוג להם היא הולכת לשאת את התינוקות בהריון והאישה בשמירה.

בקיצור - אולי אפשר לרקוד על שתי החתונות - להתחיל תהליך פונדקאות וגם לנסות בעצמך...יש מספיק סיפורים על מחסומים נפשיים שנפתרים אחרי ילד אחד

נשמע נחמד לעשות במקביל

אבל מבחינה כלכלית זה די יחסל אותנו... לפי המעט מאוד שהעזתי לקרוא על פונדקאות הבנתי שזה עסק יקר מאוווווד

עוד לא דיברתי איתו

רק הבוקר פיקססתי לבנות את התשובה... בפעמים הקודמות הוא היה די בשוק, והפעם הוא כמעט ביקש ממני לא לאכזב אותו..ה אני חושבת שגם הוא לא יידע מה לעשות זה הכי מתסכל שיש כי לדעתי אני מקבלת תמיכה מטורפת ועשיתי צילום רחם לפני חודש וחצי והכל תקין

עדין11

New member
קשה !!!

אני הייתי בסרט הזה לצערי. עוברים מושלמים שלא ניקלטו... המון תמיכה , דיקור, צמחי מרפא, פרוטוקולים יצירתיים...
בסוף נקלטנו בהחזרה שישית , עובר אחרון....
מה שהיה שונה זה : התחלתי טיפול של הומיאופתיה קלאסית שהיה ממוקד לעניין ההריון (בד"כ זה מטפל באופן כללי יותר ) והפרוטוקול היה מאד פשוט וצנוע. התחלנו אסטרופם ביום השני למחזור כדי להתחיל לעבור רירית... וחוץ מזה רק נרות פרוגסטרון וזהו...
ששאלתי את הרופא שלי " מה השתנה הפעם ? הוא אמר בענוותנותו : כי אלוהים רצה..... אני חושבת שגם זה , וגם העובר רצה... וגם ההומיאופתיה...
בהצלחה !
אם תרצי כתבי לי בפרטי

למעלה