שוב שלילי..

@חן@

New member
שוב שלילי..

אז זהו, גם ההפריה השנייה שלי הלכה כלא הייתה, 10 עוברים, שני מחזורי מוקפאים, והריון אין!! האמת ומה שמפליא אותי, אני כבר לא בוכה ולא מדוכאת, אני פשוט מרגישה שזה עובר לידי ולא עלי, אני לא יודעת אם זה טוב או אם זה רע, אבל לבכות ולהיות מדוכאת כבר אין לי כוח! נקווה שהטיפול הבא יהיה טוב יותר ומוצלח. שלכן באהבה, חן

@חן@

New member
שוב שלילי..

אז זהו, גם ההפריה השנייה שלי הלכה כלא הייתה, 10 עוברים, שני מחזורי מוקפאים, והריון אין!! האמת ומה שמפליא אותי, אני כבר לא בוכה ולא מדוכאת, אני פשוט מרגישה שזה עובר לידי ולא עלי, אני לא יודעת אם זה טוב או אם זה רע, אבל לבכות ולהיות מדוכאת כבר אין לי כוח! נקווה שהטיפול הבא יהיה טוב יותר ומוצלח. היום הייתי אצל הרופא המקסים שלי, אנחנו מתחילים מיד טיפול (הפריה 3) ומסכת הזריקות כבר בדרך.. שלכן באהבה, חן

@חן@

New member
שלחתי בטעות פעמיים

נועם, שלחתי בטעות פעמיים, את יכולה למחוק את ההודעה הזאת

אופה3

New member
חן היקרה, אני יודעת שזה קשה

וזה לא קל, אבל טוב שאין לך כוח לבכות, מספיק כבר עם הדמעות תתחילי טיפול מחדש, עם כוחות מחודשים, והרבה חשק, כמו שאני רואה יש לך את הכוח להתחיל מחדש, ואני מאמינה שתצליחי בקרוב בכל אופן, בהצלחה, וכל טוב האופה

orp

New member
הזמן עושה את שלו וכנראה שבאמת

התחשלת ואת חזקה יותר , שנסי מותניים איזרי כוחות ושיהיה בהצלחה בטיפול הבא .. מחזיקה לך
לטיפול הבא . שולחת למזל
זה אף פעם לא מזיק !!!!!! בהצלחה בפעם הבאה

הרמוניה

New member
נורא מצטערת לשמוע.....

וכל כך מזדהה עם העייפות מהכאב.... חיבוק גדול (ולא זה המחייך הדבילי) הרמוניה

oorly

New member
זה קשה, אני יודעת! ../images/Emo4.gif

העיקר לא להישבר!!!!!!!

לילךפ

New member
אוף אוף אוף כל כך מוכר

מצטערת לשמוע בפעם הבאה... לא יודעת אם לומר את זה אבל לא חשוב העיקר שאת לא מתייאשת ומוכנה לפעם הבאה אני יכולה להגיד לך מניסיוני אחרי כמה כשלונות פשוט מתרגלים לזה...
לילך

venus13

New member
חן יקרה ../images/Emo39.gif

קודם כל צר לי על השלילי הנוסף שספגת - אחרי כל המאמצים לא מכירה את הסיפור הרפואי שלך - אבל אם יורשה לי - אני ממליצה לשלב עם הטיפול הקונבנציונלי - גם טיפול אלטרנטיבי: צמחי מרפא סיני, רפלקסולוגיה, תזונה נכונה, תוספי מזון ועוד - מנסיון אישי - זה עוזר אם תרצי עוד פרטים - את מוזמנת לפנות אלי מאחלת לך הצלחה בהמשך ונוס

salpter

New member
עצוב

אולי באמת תנסי שילוב של אלטרנטיבי, דיקור למשל. ביי.

תוליק

New member
../images/Emo24.gif עצוב לשמוע...

אני רואה שההודעה לא מהיום אז אני מקווה שאספת את עצמך. יש פעמים כאלו שהשלילי מגיע ואין שום רגש או יותר נכון לא מצליחים לזהות שום רגש של עצב או כאב. מנסיוני זה מתפרץ אחרי כמה זמן. תפנקי את עצמך...ויהיה טוב נקווה

@חן@

New member
בנות מקסימות ויקרות

תודה לכולכן על העידוד והתמיכה הבלתי רגילה. אני באמת חושבת לשלב טיפול אלטרנטיבי, אולי רייקי, משהי שלא הצליחה להכנס להריון זמן מה אמרה לי שזה מאוד עזר לה (הייתה לה בעיה עם הווסת), וכעת היא לפני לידה, האמת אני מנסה כמעט כל מה שאמרו לי וגם זה לפעמים יכול לשגע את השכל, פעם הביאו לי מים קדושים ופעם דודאים וכהנה וכהנה, אבל הפעם אני מרגישה שאני צריכה משהו לנפש, העובדה שאני כבר לא בוכה ומרגישה שהכל עובר לידי קצת מפחידה אותי, אני מפחדת שאני מדחיקה יותר מדי ושיום יבוא והכל יתפרץ בצורה חסרת שליטה. אבל עם זאת אני מנסה לשמור על אופטימיות ולקוות שהפעם הבאה תהיה מוצלחת יותר, כי גם הבכי חסר השליטה שהיה בעבר לא תרם לי כל כך. בכל אופן, אוהבת את כולכן, חושבת עליכן יום יום ומקווה בשבילנו שהיום שבו נתעורר מהסיוט הזה יגיע במהרה. - למי ששאלה על ההיסטוריה שלי - אני נחשבת בין הלא מוסברים, אבל בהפריה ראשונה שהייתה ללא איקסי היה אחוז הפריות נמוך (2 מ - 9), בהפריה השנייה עם איקסי מתוך 14 הופרו 10. הרופא שלי אומר שיתכן שהייתה בעיה בהפריה, למרות שעל פניו הזרע נמצא תקין לחלוטין. אוהבת ושוב תודה חן

למעלה