שוב שלום...

mickygreen

New member
שוב שלום...

הייתי כאן לפני כמה חודשים והפרויקט שלי מתקדם
אז ככה אני מעוניינת במידע הבא: * המלצה על עמיל-מכס שמטפל בייבוא מסין ל-USA. * מידע על מיסוי מסין ל-USA(אני לא יודעת האם בכלל צריך לשלם מס על *המוצר הזה, ואם כן כמה?) *המוצר: ממשפחת המגבות מטבח(בד, ניילון וכו...) (דרך אגב, עלות המשלוח הראשונית היא 10000$ ומשם השמים הם הגבול
) ועוד שאלה, לגבי העסק: אני יכולה לפתוח LLC או S CO -קראתי מה ההבדלים ואני חושבת לפתוח S CO, האם יש בעייתיות בכך? (אני אמשיך לעבוד כשכירה וההרפתקאה הזו היא תחילתו של מסע מאתגר...) בתודה מראש לעונים, מיקי.

Benkok

New member
היי מיקי...

קודם כל, טוב לשמוע שהפרוייקט שלך מתקדם! לגבי עמיל מכס...USA IS A BIG COUNTRY....אם תספרי לנו באיזו מדינה את נמצאת אוליי יהיה לאנשים יותר קל להמליץ. בכל מקרה, על כל שאלות המיסוי (כולל תקנות מיוחדות כגון תוויות, אריזה, מסמכים נדרשים וכו') יוכל לענות לך עמיל המכס תשובות הרבה יותר מקצועיות מאיתנו. מעבר לזה - אני ממליץ לך לחפש אצל ידידו הטוב ביותר של האדם - גוגל... אני לא בקיא בחוקי ארה"ב מבחינת הגדרות העסק, אז אולי חברינו האמריקאים יוכלו לשפוך קצת אור על הנושא... בהצלחה

mickygreen

New member
שלום בן

1. ג'ורג'יה - עיירה בשם רוזוול
2. גוגל הוא פתרון טוב, אבל מאחר שיש פורום עסקים בחו"ל ואני מקווה\מאמינה שיש אנשים שמוכנים לחלוק את ניסיונם, חשבתי לקצר ולייעל את תהליך החיפוש
תודה ואני אמשיך לעדכן. מיקי.

היי מיקי! מה אמרו לך היתרון בS CO?

אני הייתי הולך על LLC....אבל מעניין מה היתרונות שהסבירו לך,הם, מבחינת הקמת העסק שלך עם S CO? שמוליק

mickygreen

New member
הי עיניים ירוקות1,

מאחר שבעלי פה ושם עושה פרוייקטים קטנים(אתרי אינטרנט, ייעוץ - גם הוא שכיר) ושנה שעברה הוא לא עבד תחת חברה(ולא הזדכנו על המס וכפי שניתן להבין גם היו לנו הכנסות נוספות בדרך לא דרך. השנה החלטנו לפתוח S CO, ללא קשר לפרויקט שלי. אז העדפתי לעבוד תחת אותה מטריה של החברה. כמו כן לפי הבנתי היתרון הגדול של LLC הוא ההגנה מהמשפטית שמונעת מלנגוע בנכסים פרטיים שלנו. דרך אגב, אני שמעתי לא מעט על כמה חברה שפתחו LLC, על מנת להרוויח מס( חברות קש). בכל מקרה: כרגע ה BUSINESS PLAN הוא כזה: קבלת אב-טיפוס של המוצר - שולם ובוצע. הזמנה - עלות ידועה משלוח ואכסון -עלות ???(עמיל מכס, אכסון וכו...) - בשלבי חקירה מכירת המוצר - אתר אינטרנט, מפיץ.(הנושא כבר די סגור) סה"כ עלות ההרפתקאה הזו היא 10,000 דולר(כולל תקורות
) האם עדיין אתה ממליץ על LLC? תודה רבה על העזרה שלכם. אין לי ספק שזה צעד מאד משמעותי עבורי ויש טעויות שאני עושה או אעשה, ולכן אני מתייעצת איתכם ומודה לכם שוב על התמיכה

אז LLC לא רק מגן מבחינה משפטית

....עם LLC אפשר להוריד את הוצאות העסק הכבדות, בייחוד בשנים הראשונות של אחרי הקמת העסק. לא מבין את המונח שאת משתמשת בו: חברת קש. מה זה? את מתכוונת לנוכלות? מי מקים עסקים למטרות עסקי קש? בגדול, לא ניגשים למלאכת עשיית עסקים כאן עם מונחים שליליים(למילה :חברת קש יש קונוטצייה נורא שלילית עבורי!) לדעתי. אני הייתי הולך על LLC....והייתי מתרחק מעצות חכמולוגים שמשתמשים במונחים שמקבילים למונח האמריקאי:DUMMIE CORPORATION! למה? כי זה רק יקרב אנשים לשבת בתא של 2X2 בבית סוהר אמריקאי. זהו

Benkok

New member
לא נראה לי שהיא התכוונה לצד השלילי

שמוליק, אני חושב שהיא פשוט התכוונה ליצור מטריה חוקית שתנתב את כל הדילים הקטנים שהיא עושה מהצד (בלי קשר לעבודתה בתור שכירה) ואני חושב שזה בהחלט לגיטימי. חלק קוראים לזה "חברת קש" כדי להלבין כספים או כדי לנתב פעילות לא חוקית. אני לא חושב שזה המקרה...

mickygreen

New member
הבהרה

בן הבהיר את מה שהתכוונתי אז תודה לך בן. אז ככה, כוונתי במינוח חברת קש היא כדלקמן: ישנה תופעה מכוערת שנתקלתי בה של ישראלים שכירים(ולא רק ישראלים בטוח) שפתחו חברות S CO - וברמת העקרון, הם לא עושים דבר במשך השנה ובסוף השנה הם מעמיסים הוצאות\הפסדים על ה"חברה" - ומקבלים החזר מס יפה מאד - לשמחתי אני לא מאלה. מאחר שבעלי התחיל במשך שנה שעברה לעשות עבודות מזדמנות מהצד(בניית אתרים,ייעוץ וכו...) - בהמלצת ה CPA, הוא החליט לפתוח S CO וכמו שבן ציין החלטתי לצרף את הפרויקט שלי לאותה חברה כמובן. בגלל זה שאלתי האם עדיף LLC או S CO? - אני בהחלט אשקול זאת. ביום ה' הקרוב, אנחנו צריכים לקבל את הניירות של החברה, לפתוח חשבון בנק וכו... תודה, מיקי

אז לא מצאת את התשובה עבורך ועבורי

אני ממש אוהב לשאול את אותה השאלה כמה פעמים... אז הנה שוב השאלה: למה עדיף SCO(מה עלות הקמת SCO?) על LLC? שאלה פשוטה שאלתי,אנא פני ושאלי את השאלה הפשוטה הזאת את הCPA שלך שהמליץ ואז תוכלי להחליט החלטה. אני יודע שLLC עולה כ1000 דולר להקים. ושיקולי המיסוי שלך, או של כל אדם באותו העניין, הם שיקולים פרטיים של כל אחד עם הCPA שלו... ולא עניינו של הזולת. אז פיסחי על הבהרה בין שיקולי המיסוי בין השניים. זהו

weiwei

New member
עזרה

מיקי ברשותי משרד בסין שמתמחה באיתור כל מוצר שאת חפצה בו.אני שותף עים סינית מקומית. משרדיינו בעיר איו ובעיר גואנזו אים את זקוקהלפרטים נוספים פלאפון 0544326189 משה אימייל [email protected]

למעלה