שוב שלום

1טללים

New member
שוב שלום

התקשרתי היום לגהה, ומכון אניגמה בשביל לקבל תור בהקדם האפשרי לאבחון מקיף לילד בגהה אמרו שיש תור לעוד 9 חודשים באניגמה לעוד חודשיים, ובקושי סיפקו לי מידע. אמרו שמחר יסבירו מניסיונכם איך אני יכולה לקבל תור לאבחון מקיף בהקדם האפשרי? היה לנו שיחה עם המנהלת היום ונאמר לנו שבעוד חודשיים יש וועדות השמה לתיכון וזה מאוד מדאיג אותי שישבצו את הבן שלי במקום שלא מתאים לו בגלל שלא הצלחתי להשיג את כל האבחונים בזמן אודה לכם מאוד על עזרתכם בהקדם.

דליה.ד

New member
אני סבורה ש9 חודשים זה זמן מוגזם

בכל קנה מידה לחכות לאבחון כי זה יוצא בחופש הגדול הבא....אז???? ממש חוצפה מצידם - דרך אגב! נסי ללחוץ על אניגמה שאת זקוקה לאבחונים בדחיפות ואם מישהו מבטל תור שיודיעו לך בדחיפות. בנוסף נסי אולי במכונים אחרים אולי הם פנויים. כמו שאמרו חז"ל (או שלא...) כל הקודם זוכה!!

1טללים

New member
אני מאוד מקווה

שאקבל תור יותר מוקדם ניראה מחר מה יגידו באניגמה יש לי שאלה- האם האבחון שיעשו זה מכסה את האבחון של הנורולוג.? ז"א אםן יקבעו שאכן הילד צריך טיפול תרופתי האם זה מספיק דרך המכון לקבל את כל הטיפולים או שצריך לפנות גם לנורולוג במקביל?

zivadina

New member
אבחון במכון קשב

שלום 1טללים. יש שלושה רופאים אשר מוסמכים לאבחן ולרשום תרופות להפרעת הקשב: נוירולוג, פסיכיאטר ורופא התפתחותי. במרפאות הקשב שהזכרת האבחון נעשה על ידי פסיכיאטר, וזהו "אבחון כשר למהדרין". במידה שהפסיכיאטר יחשוד בבעייה נוירולוגית, הוא יפנה את הילד לנוירולוג. בהצלחה עם התור ועם האבחון, ואנחנו מחכים לשמוע איך אתם מתקדמים.

1טללים

New member
המון תודה לכם

היום נקבע לנו תור באניגמה, לעוד חודש.. בתקווה שאולי יצליחו להקדים לנו את התור. מקווה לחזור לכאן לעדכן , אני חייבת לציין שכבר חודש שלם אני קורא את כל המאמרים,הדיונים והתייעצות שלכם כאן וזה לימד אותי המון, ועדיין מלמד. תמשיכו כך, סך הכל כולנו לטובת הילדים עמלים . תודה גם לד"ר איריס מנור על עזרתה ותגובתה במסרים.

נגהאמ

New member
בגהה מחכים 9 חודשים

גם אני אמרתי שזה מוגזם אבל לא היה מה לעשות. טלפנתי מידי פעם לראות אם משהו ביטל אבל לא הצלחתי להקדים. אני שמחה שיש לך תור מהיר באניגמה, ולדעתי כדאי שגהה יעשו משהו.

1טללים

New member
יש חלופה

אניגמה מטפלת בכל אותם הבעיות כמו בגהה, באם ימצא שהילד צריך התערבות אחרת הרי שבכל מקרה יפנו אותך למקום המתאים. 9 חודשים אכן זה מוגזם, זה כמו ללכת לטיפול פארה רפואי,או פיזיותרפיה ואת מקבלת תור רק לעוד חצי שנה. כמו בכל מקום ממשלתי גם גהה סובלת מלחץ מטופלים. ונכון צריך לעשות עם זה משהו, לא לכל ההורים יש כסף להשקיע ברופאים פרטיים . ולא כל המוכנים מסופסדים.

נגהאמ

New member
אניגמה הוא פרטי

והוא ממש לא זול גם כשיש כללית מושלם. אני חיכיתי כי הילד היה מטופל תרופתית אם כי הרגשתי שיש בעיה במינון שכללה ריבאונד באמצע היום. אם הייתי צריכה אבחון מההתחלה עם ילד שלא מטופל, אזי כל יום שמחכים הוא זמן יקר כך שייתכן מאוד שהייתי מוצאת משהו אחר.

zivadina

New member
הבנתי שיש השתתפות גדולה של המושלם

באבחון פרטי עם מכונים שעובדים עם הקופה, וכדאי לברר את הנושא עם הביטוח המושלם. כאשר בדקתי את הנושא לפני מספר שנים, השורה התחתונה הייתה דומה במכון הציבורי ובמכון הפרטי.

שירZ

New member
עלות אבחון

באניגמה לאחר השתתפות מושלם הינה -800 שח. לעומת זאת במכונים אחרים המחירים הרבה יותר גבוהים, ובמקומות ציבוריים כמו גהה, ואחרים המחירים משתנים עם תור ל*9 חודשים במקרה הטוב. ושוב איפה שאתה מאמין ויודע כדאי לגשת לשם. לפעמים המלצות,קריאה וכ"ד מושכת את הלקוח למטפל. בהצלחה לכולם.

למעלה