שוב שלום

שוב שלום

אני לא מוצאת כלום שיכול לעזור באינטרנט. אני מעוניינת לחפש מלגות במדינות דובורת אנגלית העדיפות שלי זה אנגליה ואוסטרליה וקנדה. עם מי אני יכולה התייעץ ואיך אני יכולה למצוא מלגות. אני מעדיפה מלגות שהן על תקן נזקק (יענו אין לי כסף) או על פי פעילות חברתית\פוליטית. אני מעוניינת ללמדו משהו בתחום החברה\חינוך. כגון חינוך, פסיכולוגיה, עבודה סוציאלית או סוציולוגיה. ורציתי לדעת האם יש אפשרות לימוד מסמסטר ב. ואם כן האם זה מאוחר מדי לפעול לזה. ואם לא איך אני מתחילה להריץ עיניים לשנה הבאה יענו, 2005-6 תודה מראש.. :)

Taliy

New member
ראיתי את ההודעות שלך גם בפורום אחר

למדינה אחרת אין סיבה לתת לך מילגה של ניזקקת, יש להם ניזקקים משלהם. גם מישראל לא תקבלי מילגה ללימודים בארצות אלו, לא בגלל שהמדינה כהגדרתך ציונית, אלא בגלל שאלו מדינות שלא נמצאות ברשימת המדינות שאזרח שלומד בהן, זכאי למילגה. פעילות חברתית? סיכוי קלוש, אני לא מכירה ארגונים שממנים תארים בחו"ל. ניסית ארגונים חברתיים מהמגזר הערבי? יש להם נציגות בחו"ל אולי הם יכולים לעשות משהו? בסוכנות אין מילגות לימודים, אלא הם מעניקים מחיה לשנה, ואני לא בטוחה שאפשר ללמוד תוך כדי. שווה בדיקה. הייתי בודקת גם בברקלי, שיש לה תא סטודנטים ממוצא ערבי חזק, אולי הם מכירים מילגות שאנחנו לא יודעים עליהן.

אה...

יש מלגות באתר של משרד החינוך, אחת מהן ייעודית לקידום המגזר הערבי, יש מלגות פולברייט שאחת מהן עד כמה שזכור לי מעודת למגזר, יש גם מלגות ייעודיות לנשים, אם את פעילה חברתית כדאי לברר במסגרת הארגונים שאת פעילה דרכם - ארגונים גדולים מחזיקים מלגות. אם את טובה וזה לא תואר ראשון, ייתכן ותוכלי לקבל עזרה פיננסית מהמקום עצמו.

למעלה